Pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények!

 

A napokban ismételten megjelentettünk egy kérdőívet, amelyben a pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények érdekeltek bennünket. Ezúton szeretnénk megköszönni mind azoknak, akik rászánták az időt, hogy elmondják véleményüket a témával kapcsolatban.

Akik, pedig megadták az email címük, azok megkapták ajándékba a „10+1 tanács, hogy mi alapján válassz pályázatírót” E-bookunk.

A te is szeretnéd megkapni, és hajlandó vagy megosztani velünk véleményedet a pályázatfigyelő szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor azt még megteheted ITT!

 

Pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények:

 

pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények

A válaszadók többsége vállalkozó volt, ami nem is volt számunkra igazán meglepő, mert az ő köreikben jellemzőbb, hogy valaki igénybe vesz pályázatfigyelési szolgáltatást. /számukra több elérhető pályázat van, mint a magánszemélyek részére/

Viszont, nem mehetünk el azon tény mellett, hogy a lakosság részére is szoktak megjelenni a pályázatok. Így az ő részükre is olyannyira fontos, hogy értesüljenek a számukra elérhető pályázati lehetőségekről. Ilyen szolgáltatást nagyon kevesen biztosítanak az országban. Inkább egy-egy pályázatra vállalnak a pályázatíró cégek ingyenes előminősítést, de ezek csak egy pályázat szempontjából ellenőrzik le az érdeklődőt.

Ezért a palyazatnekem.hu létrehozott egy olyan szolgáltatást magánszemélyeknek, amely bár nem ingyenes, de jelképes éves díjért, a magánszemélyek is értesülni tudnak számukra elérhető pályázatokról.

 

Részletesebb információk ITT!

Pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények vállalkozóktól:

 

A válaszadók többsége már vett igénybe különböző pályázatfigyelési szolgáltatásokat. Viszont a tapasztalataik nagyon megoszlanak, hiszen a válaszadók 50%-a nyilatkozott úgy, hogy pozitív tapasztalataik vannak. A másik 50 %, sajnos rossz tapasztalatokkal rendelkezik. Megvizsgálva, a mai magyar pályázatfigyelési szolgáltatásokat, ez az arány lehetne még rosszabb is. A legtöbb cég, aki pályázatfigyelést biztosít az ügyfeleinek, az ingyenesen teszi és ez számukra nem is igazán egy önálló szolgáltatás, hanem inkább marketing eszköz.

pályázatfigyeléssel kapcolatos vélemények 2

Ezek a pályázatfigyelések főként abból állnak, hogy az igénylője havi, heti hírleveleket kap az újonnan megjelent pályázatokról, szinte válogatás nélkül. Gyermek rajz pályázatról is küldenek hírlevelet, egy építkezési vállalkozónak. Akinek nem biztos, hogy ez volt az elképzelése a pályázatfigyelésről.

Sajnos, olyannal is lehet találkozni, hogy egy fizetős szolgáltatás esetében is haszonló a pályázatfigyelés.

A hírleveleken túl, ami még sokszor problémát jelent, hogy nincs megfelelően tájékoztatva az ügyfél. Tapasztalható az, hogy a hírlevélben meg vannak jelölve az új pályázatok és a részletesebb tájékoztatás abban merül ki, hogy le lehet tölteni a pályázat felhívását. Az igaz, hogy a pályázati felhívásnál, kevés részletesebb tájékoztató létezik egy támogatással kapcsolatban. Viszont egy cégvezetőnek, vállalkozónak nem az a legfontosabb feladata, hogy értelmezzen egy, akár 100-150 oldalas pályázati szaknyelven megfogalmazott dokumentumot.

 

Ezekkel a tapasztalatokkal már régebben is találkoztunk és pontosan ezek ösztönöztek minket arra, hogy egy új alapokra helyezett pályázatfigyelő szolgáltatást hozzunk létre.

 

Az szolgáltatásaink nem ingyenesek, de valós tartalommal rendelkeznek.

 

Pályázatfigyeléssel kapcsolatos vélemények, meg fognak változni!

 

  • Regisztrációt követően ügyfeleink azonnal látják a számukra elérhető pályázatokat.
  • Mi nem fogunk felesleges hírleveleket küldeni!
  • Akkor küldünk értesítést, ha kifejezetten az ügyfelünknek számára jelent meg egy új lehetőség.
  • A pályázatok egyszerű és könnyen értelmezhető leírásai nem vesznek el az emailek között.
  • Minden ügyfelünk saját felhasználói fiókot kap, ahol a nap 24 órájában meg tudja tekinteni a számára elérhető pályázatokat.
  • Amikor pedig valaki már kiválasztotta, hogy melyik pályázatot szeretné benyújtani, akkor a rendszerünk segítségével, azt is ki tudja választani, hogy ki legyen a pályázatírója.
  • Folyamatosan bővül azon pályázatírók száma, akik képviselik magukat rendszerünkben és előre feltüntetik árajánlataikat egy adott pályázat megírására. Ezen túl ügyfeleink kérhetnek egyedi ajánlatokat is pályázatíróktól.

 

Ismerd meg Online Pályázatfigyelő szolgáltatásink!

 

 

 
Írd le hozzászólásba, hogy neked milyen az ideális pályázatfigyelés!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com