Személyre szabott szolgáltatások:

Online pályázatfigyelés, pályázatkeresés és pályázatírás

VÁLLALKOZÁSOKNAK

   Ma Magyarországon, túl van bonyolítva a pályázatírás világa, és rengeteg pályázatíró cég szolgáltatásai között szerepel, a pályázat figyelés, viszont ezek nagyon sok esetben, csak hírlevél küldésből állnak és nincs mögöttük valós tevékenység.

   Mi segítsünk a vállalkozásoknak, hogy valóban megismerhessék, hogy milyen pályázati lehetőségeik vannak, mielőtt belevágnak egy pályázat elkészíttetésébe. Személyre szabott pályázati konzultációt biztosítunk ügyfeleinknek, hogy a legideálisabb támogatás legyen kiválasztva és benyújtva számukra.

Pályázatfigyelő stat

Kérje munkatársunk segítségét, hogy megismerje lehetőségeit!

Pályázatfigyelő
Mi így segítünk, hogy ügyfeleink meg tudják valósítani céljaikat!
   Számunkra fontos, hogy ne csak a pályázatok megtalálásában tudjuk egyedi megoldásokkal segítséget nyújtani a vállalkozásoknak, hanem a pályázatírás is oly módon történjen, amely a legideálisabb számukra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben olyan pályázatíróval szeretnének együtt dolgozni, aki sikerdíj alapon készíti el és nyújtja be a pályázatokat, csak akkor kér a munkájáért pénzt, ha az adott pályázat nyert. Ezt szem előtt tartva, mi a kiválasztott támogatási lehetőségeket, sikerdíj alapon készítjük el ügyfeleink részére.

    Tehát, amikor ügyfeleinkkel megkezdjük a közös munkát, akkor egy 12 hónapra szóló szolgáltatást biztosítunk nekik. Ennek keretében, az egyedi fejlesztésű pályázatfigyelő és pályázatkereső rendszerünk, folyamatosan keresi számukra a támogatási lehetőségeket és ezekről személyre szabott konzultációkat biztosítunk. A 12 hónap alatt, pedig korlátlan mennyiségű pályázat elkészítését sikerdíj alapon végezzük el.

Szolgáltatásaink folyamata:

Folyamatok

Miért a PályázatNekem.hu?

  •  azonnali visszajelzés, hogy milyen pályázatra vagy jogosult
  • a pályázatok egyszerű, átlátható és érthető leírása
  • azonnali értesítés az új pályázatok megjelenéséről
  • nem maradsz le, a számára elérhető pályázatokról
  • egy saját felhasználói felület
  • személyre szabott 24 órás pályázatfigyelés és azonnali értesítés
  • személyre szabott pályázati konzultásciók
  • sikerdíjas pályázatírás

Kérje munkatársunk segítségét, hogy megismerje lehetőségeit!

Egyszeri jogosultság ellenőrzés VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE:

    Sokszor találkozunk olyan vállalkozókkal, akik pontosan látni akarják, hogy MOST az adott pillanatban, milyen pályázatok elérhetők a számukra.  Az ő számukra fejlesztettük ki az egyszeri jogosultság ellenőrző szolgáltatásunkat.
szemelyre_szabott_palyazati_tanacsadas_2
A szolgáltatás keretében, e-mailben megküldjük a vállalkozás számára jelenleg elérhető pályázati lehetőségeket. Ezt követően 24 órán belül szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek a egy személyre szabott konzultációt, amely keretében választ kap a felmerülő kérdéseire. 

Szolgáltatásunk EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE:

    Nagyon sok megkeresést kapunk egyéni vállalkozóktól, hogy pályázati lehetőségeket keresnek. De eddig akikkel beszéltek ebben a témában, azok min azt mondták nekik, hogy SZÁMUKRA NINCS PÁLYÁZAT. Pedig a valóság az, hogy VAN. Tény, hogy az egyéni vállalkozók számára kevesebb pályázati lehetőség jelenik meg. Amik pedig megjelennek azok többségében “kisebb” összegűek,  mint  ami egy gazdasági társaság számára benyújtható. Illetve az egyéni vállalkozások között is vannak olyanok, akik nagyobb támogatásban részesíthetők mint a többi.
vallalkozova_valas_2
   

Tapasztalataink alapján, egy KATA-s egyéni vállalkozó 1 év alatt, 50.000-3.000.000 Ft közötti támogatásra tudja benyújtani pályázatát. Ezzel szemben egy SZJA-s egyéni vállalkozó akár 20.000.000 Ft-ra is pályázhat. Sok pályázatíró cég azért utasítja el az egyéni vállalkozókat, mert a kisebb pályázatokkal is ugyan úgy dolgozniuk kell, mint egy nagyobb volumenű pályázattal. Mi viszont a STANDARD szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy megkeressük és akár sikerdíj alapon elkészítjük az egyéni vállalkozók számára is elérhető “kisebb” támogatásokat is.

 

 

 

Kezdjük meg a közös munkát, regisztráljon most !

Szolgáltatásunk GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE:

EXCLUSIVE SZOLGÁLTATÁS:

 

   Nap, mint nap keresnek fel minket cégvezeték és cégtulajdonosok, hogy fejleszteni szeretnék vállalkozásukat és  meg akarják tudni, milyen támogatási lehetőségek érhetők el  számára. Az 2021. január 1-én elindult új pályázati ciklusnak köszönhetően, folyamatosan vannak támogatási lehetőségek a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások részére. Sokan azért maradnak le 1-1 támogatásról, mert nem értesülnek róla, hogy van nekik támogatás, mások pedig azért nem pályáznak, mert nincs idejük, hogy elolvassák a pályázatok felhívásait. Az EXCLUSIVE szolgáltatásunkat igényben vevő ügyfeleink, viszont nem maradnak le egyetlen lehetőségről sem. Megkeressük és leszűrjük számukra azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekre jogosultak. Illetve az együttműködés keretében nem csak a jelenlegi lehetőségeket mutatjuk meg, hanem segítséget nyújtunk abban is, hogy vállalkozás miként tud pályázatképes lenni. Miután pedig megtaláltuk a vállalkotás számára ideális pályázatot, akkor azt sikerdíj alapon készítjük el. Így ügyfeleinknek nem kell 1-1 pályázat megíratásáért előre megbízási díjat fizetni. 

telephely_vezeto
   Az Exclusive szolgáltatásunkat kifejezette, olyan cégvezetők számára ajánljuk, akik fejleszteni akarják vállalkozásukat és elfogadják azt a tényt, hogy a vissza nem térítendő támogatásokért cserében, vállalásokat is kell tenni és ezeket teljesíteni is kell. A vállalások pályázatonként eltérőek, de egyáltalán nem teljesíthetetlenek. A pályázatok, azok számára nyújtanak segítséget, akik valóbaj fejlődni akarnak. Ezekre a fejlesztésekre, egy vállalkozás, akár több tíz millió forintot is igényelhet. Mi pedig segítünk, hogy ezeket a támogatásokat Ön meg is kaja.

   Ön akarja fejleszteni vállalkozását? Ha igen kezdjük meg a közös munkát még ma! Így akár már holnap meg is tudjuk kezdeni pályázata összeállítását.

 

Nem habozzon, regisztráljon most!

VIP PLUSZ SZOLGÁLTATÁS:

 

   A VIP Plusz szolgáltatásunkat, olyan cég tulajdonosoknak és cégvezetőknek fejlesztettük ki, akik több vállalkozásban is érdekeltek. Illetve céljuk, hogy ezek fejlesztését ne saját tőkéből kelljen finanszírozni, hanem akár pályázati pénzből is meg tudják tenni. A szolgáltatás keretébe ügyfeleik azon túl, hogy havonta tudnak konzultálni céljaikról, szakértő kollégánkkal, korlátlan mennyiségű pályázatot készítünk el neki sikerdíj alapon, segítséget kapnak pénzügyi, PR és marketing területen is. Ügyfeleink a regisztrációt követően, a saját felhasználói fiókjában tudják rögzíteni a vállalkozásaikat, hogy ne maradjanak le a lehetőségeikről. 

palyazatiro
   Fontos kiemelni, hogy a VIP Plusz szolgáltatás keretében ügyfeleink nem csak gazdasági társaságokat (Bt., Kft., Rt) tudnak rögzíteni a felhasználói fiókjukba, hanem egyéni vállalkozásokat, illetve civil szervezeteket is (egyesületeket, alapítványokat).  Így ügyfeleink egy felhasználói fiókon belül meg tudják ismerni, az érdekeltségi körükben tartozó szervezetek számára elérhető támogatási lehetőségeket. A konzultációk keretében, szakértő kollégánk részletes tájékoztatást fog adni az elérhető támogatási lehetőségekkel kapcsolatban, illetve közösen megtudják alkotni a pályázatban kerülő projekteket. 

   A projektek megalkotása közben fontos nézőpontunk, hogy az adott fejlesztés valóban megvalósítható legyen, mert mi nem csak pályázatokat akarunk nyerni. Nekünk az a célunk, hogy ügyfeleinknek megvalósult fejlesztéseik legyenek, amik megvalósításához pályázati pénzt tudtak felhasználni.

 

A kettő között hatalmas különbség van! 

Ha Ön egyetért velünk és vannak fejlesztési céljai, akkor

 

 Regisztráljon még ma!

Ezt ne felejtse el!

Szolgáltatásaink díja, már egy sikeres pályázat elnyerését követően többszörösen megtérülnek!

A pályázati lehetőséget senki sem veheti el tőlünk! 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázatfigyelést és pályázatkeresést. Tudd meg MOST, hogy mire pályázhatsz, és  tedd meg az első lépést vállalkozásod fejlesztése érdekében!

A nap 24 órájában eléred a támogatási lehetőségeid, és sikerdíj alapon készítjük el a kiválasztott pályázatod.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal!

logo

14 + 12 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu