Személyre szabott szolgáltatások:

Online pályázatfigyelés, pályázatkeresés és pályázatírás

VÁLLALKOZÁSOKNAK

   Ma Magyarországon, túl van bonyolítva a pályázatírás világa, és rengeteg pályázatíró cég szolgáltatásai között szerepel, a pályázat figyelés, viszont ezek nagyon sok esetben, csak hírlevél küldésből állnak és nincs mögöttük valós tevékenység.

   Mi segítsünk a vállalkozásoknak, hogy valóban megismerhessék, hogy milyen pályázati lehetőségeik vannak, mielőtt belevágnak egy pályázat elkészíttetésébe. Személyre szabott pályázati konzultációt biztosítunk ügyfeleinknek, hogy a legideálisabb támogatás legyen kiválasztva és benyújtva számukra.

Pályázatfigyelő stat
Pályázatfigyelő
Mi így segítünk, hogy ügyfeleink meg tudják valósítani céljaikat!
   Számunkra fontos, hogy ne csak a pályázatok megtalálásában tudjuk egyedi megoldásokkal segítséget nyújtani a vállalkozásoknak, hanem a pályázatírás is oly módon történjen, amely a legideálisabb számukra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben olyan pályázatíróval szeretnének együtt dolgozni, aki sikerdíj alapon készíti el és nyújtja be a pályázatokat, csak akkor kér a munkájáért pénzt, ha az adott pályázat nyert. Ezt szem előtt tartva, mi a kiválasztott támogatási lehetőségeket, sikerdíj alapon készítjük el ügyfeleink részére.

    Tehát, amikor ügyfeleinkkel megkezdjük a közös munkát, akkor egy 12 hónapra szóló szolgáltatást biztosítunk nekik. Ennek keretében, az egyedi fejlesztésű pályázatfigyelő és pályázatkereső rendszerünk, folyamatosan keresi számukra a támogatási lehetőségeket és ezekről személyre szabott konzultációkat biztosítunk. A 12 hónap alatt, pedig korlátlan mennyiségű pályázat elkészítését sikerdíj alapon végezzük el.

Szolgáltatásaink folyamata:

Folyamatok

Miért a PályázatNekem.hu?

  •  azonnali visszajelzés, hogy milyen pályázatra vagy jogosult
  • a pályázatok egyszerű, átlátható és érthető leírása
  • azonnali értesítés az új pályázatok megjelenéséről
  • nem maradsz le, a számára elérhető pályázatokról
  • egy saját felhasználói felület
  • személyre szabott 24 órás pályázatfigyelés és azonnali értesítés
  • személyre szabott pályázati konzultásciók
  • sikerdíjas pályázatírás

Szolgáltatásunk EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE:

    Nagyon sok megkeresést kapunk egyéni vállalkozóktól, hogy pályázati lehetőségeket keresnek. De eddig akikkel beszéltek ebben a témában, azok min azt mondták nekik, hogy SZÁMUKRA NINCS PÁLYÁZAT. Pedig a valóság az, hogy VAN. Tény, hogy az egyéni vállalkozók számára kevesebb pályázati lehetőség jelenik meg. Amik pedig megjelennek azok többségében “kisebb” összegűek,  mint  ami egy gazdasági társaság számára benyújtható. Illetve az egyéni vállalkozások között is vannak olyanok, akik nagyobb támogatásban részesíthetők mint a többi.
vallalkozova_valas_2
   Tapasztalataink alapján, egy KATA-s egyéni vállalkozó 1 év alatt, 50.000-3.000.000 Ft közötti támogatásra tudja benyújtani pályázatát. Ezzel szemben egy SZJA-s egyéni vállalkozó akár 20.000.000 Ft-ra is pályázhat. Sok pályázatíró cég azért utasítja el az egyéni vállalkozókat, mert a kisebb pályázatokkal is ugyan úgy dolgozniuk kell, mint egy nagyobb volumenű pályázattal. Mi viszont a STANDARD szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy megkeressük és akár sikerdíj alapon elkészítjük az egyéni vállalkozók számára is elérhető “kisebb” támogatásokat is.

 

Kezdjük meg a közös munkát, regisztráljon most !

Szolgáltatásunk GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE:

   Nap, mint nap keresnek fel minket cégvezeték és cégtulajdonosok, hogy fejleszteni szeretnék vállalkozásukat és  meg akarják tudni, milyen támogatási lehetőségek érhetők el  számára. Az 2021. január 1-én elindult új pályázati ciklusnak köszönhetően, folyamatosan vannak támogatási lehetőségek a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások részére. Sokan azért maradnak le 1-1 támogatásról, mert nem értesülnek róla, hogy van nekik támogatás, mások pedig azért nem pályáznak, mert nincs idejük, hogy elolvassák a pályázatok felhívásait. Az EXCLUSIVE szolgáltatásunkat igényben vevő ügyfeleink, viszont nem maradnak le egyetlen lehetőségről sem. Megkeressük és leszűrjük számukra azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekre jogosultak. Illetve az együttműködés keretében nem csak a jelenlegi lehetőségeket mutatjuk meg, hanem segítséget nyújtunk abban is, hogy vállalkozás miként tud pályázatképes lenni. Miután pedig megtaláltuk a vállalkotás számára ideális pályázatot, akkor azt sikerdíj alapon készítjük el. Így ügyfeleinknek nem kell 1-1 pályázat megíratásáért előre megbízási díjat fizetni.  
telephely_vezeto
   Az Exclusive szolgáltatásunkat kifejezette, olyan cégvezetők számára ajánljuk, akik fejleszteni akarják vállalkozásukat és elfogadják azt a tényt, hogy a vissza nem térítendő támogatásokért cserében, vállalásokat is kell tenni és ezeket teljesíteni is kell. A vállalások pályázatonként eltérőek, de egyáltalán nem teljesíthetetlenek. A pályázatok, azok számára nyújtanak segítséget, akik valóbaj fejlődni akarnak. Ezekre a fejlesztésekre, egy vállalkozás, akár több tíz millió forintot is igényelhet. Mi pedig segítünk, hogy ezeket a támogatásokat Ön meg is kaja.

   Ön akarja fejleszteni vállalkozását? Ha igen kezdjük meg a közös munkát még ma! Így akár már holnap meg is tudjuk kezdeni pályázata összeállítását.

Nem habozzon, regisztráljon most!

Ezt ne felejtse el!

Szolgáltatásaink díja, már egy sikeres pályázat elnyerését követően többszörösen megtérülnek!

A pályázati lehetőséget senki sem veheti el tőlünk! 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázatfigyelést és pályázatkeresést. Tudd meg MOST, hogy mire pályázhatsz, és  tedd meg az első lépést vállalkozásod fejlesztése érdekében!

A nap 24 órájában eléred a támogatási lehetőségeid, és sikerdíj alapon készítjük el a kiválasztott pályázatod.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal!

logo

6 + 9 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu