MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ELÉRHETŐ PÁLYÁZATI LEHEGETŐSÉGEK!


ISMERJE MEG LEHETŐSÉGEIT!

Manapság egyre többen tudják, hogy a magánszemélyek számára is vannak különböző pályázati lehetőségek.

Azt viszont el kell ismernünk, hogy a magánszemélyek számára kevesebb pályázati lehetőség van, mint a vállalkozások számára. Ezt a kevesebb mennyiségű pályázatot nagyon nehéz megtalálni, főleg úgy ha valaki nem jártas a pályázatok világában. Természetesen nem is várható el mindenkitől, hogy otthon legyen a pályázatok témájában. Mi arra specializálódtunk, hogy megkeressük ügyfeleinknek a számukra elérhető pályázatokat és ezekről azonnal értesítjük ezektől őket. 

Ez nem azt jelenti, hogy biztos meg is kapja mindenki a támogatást, hiszen mint egyéb más pályázatok esetében, itt is át kell menni az elbírálási folyamatokon. Viszont a magánszemélyek részére szóló pályázatok azért egyszerűbbek, mint a vállakozások részére szólók és kisebbek is a támogatási összegek. Mind ettől függetlenül hatalmas segítség a lakosság részére, hogy számukra is vannak pályázati támogatások.

Az elmúlt évben több nagy volumenű vissza nem térítendő támogatás is napvilágot látott alakosság részére. Például az “Otthonfelújítási Program” és a Lakossági napelemes rendszerek támogatása”. De fontos kiemelni, hogy ezeken túl több pályázati lehetőség is elérhető lesz a lakosság számára.  

Ismerje meg, hogy milyen pályázatok igénybevételére jogosult!

 

otthonfelujitasi_program

Ezt ne felejtse el!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Az üzemeltető vállalja, hogy amennyiben a Felhasználó számára a 12 hónapos előfizetés ideje alatt nem mutat meg egyetlen egy olyan pályázati lehetőséget sem, amelyre a Felhasználó bizonyítottan jogosult lett volna, abban az esetben az üzemeltető a Felhasználó által kifizetett előfizetési díj 2-szeresét visszafizeti a Felhasználónak.

A szolgáltatás igénybevétele előfizetéses alapon történik, online regisztráció és a megrendelés tükrében, melynek részleteit az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF-ben) találja.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal! 

logo

1 + 2 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com