Ez a te pályázat megtaláló 
rendszered.

 


Itt találod, azokat a pályázati lehetőségeket, amelyre jelenleg jogosult vagy.  

Így használd a rendszerünket!

Belépés

Regisztráció

Amennyiben még nincs nálunk fiókod, a Szolgáltatások menüpont alatt válaszd ki, miben segíthetünk neked és igényelj egyet.

A SZOLGÁLTATÁS LÉPÉSEI RÉSZLETESEN:

pályázat író cégek fajtái

Pályázat megtalálás

A megfelelő pályázat megtalálása nagyon összetett feladat, hiszen ahhoz, hogy valaki pontosan megismerje a lehetőségeit, minimum 10-15 jogosultsági feltételt kell, hogy megvizsgáljon minden aktuálisan elérhető pályázat esetében.
Saját fejlesztésű rendszerünk ezt a feladatot teljeskörűen elvégzi, azoknak akik meg akarják ismerni lehetőségeiket.

1. Belépés a pályázat megtaláló rendszerbe

Ez már meg is történt, ettől kezdve ez a rendszer azért dolgozik, hogy a vállalkozás ne maradjon le egyetlen egy olyan támogatási lehetőségről, amelyre jogosult.

2. Értesítés új pályázatokról

A pályázat megtaláló (HTTFS) rendszer értesítést, küld amikor megjelent egy új pályázati lehetőség az Ön számára vagy egy már meglévő módosult.

3. Új pályázati lehetőség megtekinkése

A rendszertől kapott e-mail értesítésben a “Belépés” gombra kattintva, azonnal be tud lépni a fiókjába és meg tudja tekinteni az új pályázati lehetőség összefoglalóját.

4. Konzultáció kérés

A Felhasználói fiók bal oldali menüjében, a “Konzultációt kérek” gombra kattintva, kiválaszthatja, hogy szakértő kollégánk mikor hívja fel pályázati konzultáció céljával.

5. Konzultáció

Szakértő kollégánkkal átbeszélik a fejlesztési terveit. Közösen átnézik a vállalkozása/szervezete ERŐSSÉGEIT és GYENGESÉGEIT, felmérik LEHETŐSÉGEKET és VESZÉLYEKET, ezzel megalapozva a sikeres pályázást.

pályázat írás

Pályázatírás

Az egy sikeres pályázat megírásának kulcsa a pontos célok kitűzése, a jól strukturált tervezés és az ötletes, meggyőző kommunikáció kombinációja. Mindezekhez elengedhetetlen, hogy megfelelő időben megkezdődjön a pályázatíróval való közös munka. Munkatársaink lépésről-lépésre állítják össze ügyfeleink pályázatait úgy, hogy azt még ők is megértik.

6.Konzultációs jegyzőkönyv kiküldése

Szakértő kollégánk a konzultáción elhangzottak és átbeszéltek alapján készít egy jegyzőkönyvelt, melynek célja, hogy ügyfeleink pontos képet kapjanak vállalkozásuk jelenlegi helyzetéről és ez alapján kezdődik meg a sikeres pályázat/pályázatok elkészítése.

7. Pályázati adatbekérő kiküldése

Pályázatíró kollégánk a konzultációs jegyzőkönyv alapján kiküld egy “pályázati adatbekérőt”, amelyben Önnek meg kell jelölnie, hogy pontosan miket szeretne megvalósítani (eszközök vásárlása, telephely fejlesztése, új munkavállalók felvétele… stb). Ez alapján fog összeállni pályázata költségvetése.

8. Kitöltött "pályázati adatbekérő" visszaküldése

Amikor kitöltötte a “pályázati adatbekérőt”, (megjelölte a beszerezni kívánt eszközöket, árajánlattal rendelkezik a telephelyfejlesztésre, kiválasztotta az alkalmazni kívánt személyt) akkor küldje vissza azt a pályázatíró kollégánknak, hogy összetudja állítani sikeres pályázati anyagát.

9. Pályázati kivonat összeállítása

A visszaküldött dokumentumok (jegyzőkönyv és adatbekérő) alapján pályázatírója összeállít egy “pályázati kivonatot”, ami még nem a végleges pályázati anyag. Ez egy 85-90%-os terve, amely a végleges benyújtásra kerülő pályázat kivonata.

10. Az elkészült pályázati kivonat kiküldése véleményezésre

Pályázatíró kollégánk az elkészült “pályázati kivonatot” e-mailban elküldi az Ön részére, hogy megismerje az addig elkészült pályázata tartalmát és véleményezni tudja.

11. Egyeztetés a "pályázati kivonat" tartalmáról

Pályázatíró kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy közösen át tudják beszélni az elkészült dokumentum tartalmát és tudja azt véleményezni. Ennek tükrében munkatársaink még módosítják az elkészült dokumentációt, ha az szükséges.

12. "Pályázati kivonat" JÓVÁHAGYÁSA

Az egyeztetést követően Önnek jóvá kell hagyni az elkészült pályázati dokumentációt. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink ismerjék és egyetértsenek az elkészült és a benyújtásra kerülő pályázati anyagukkal.

13. Beadáshoz szükséges csatolandó dokumentumok bekérése

Minden pályázati dokumentum végleges benyújtásához, a pályázat kiírója bizonyos számú (akár meghatározott időtartamnál nem régebbi) csatolandó dokumentumot szokott bekérni. Ezek a pályázati kiírástól függenek, hogy mik lehetnek. EZEKET BEADÁS ELŐTT KÉRJÜK.

14. CSATOLANDÓ dokumentumok visszaküldése

A pályázati anyag véglegesítéséhez és a benyújtáshoz, mindenképpen küldje meg a pályázatírónk által kért csatolandó dokumentumokat, a megbeszélt határidőn belül!

15. Pályázati dokumentum véglegesítése

Pályázatíró kollégánk, a konzultációs jegyzőkönyv, az adatbekérő, az elkészült pályázati kivonat, az Önnel való egyeztetések és a megküldött csatolandó dokumentumok alapján véglegesíti a benyújtandó pályázatot.

16. PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

Az elkészült  és az Ön által jóváhagyott pályázat beadásra kerül az elbíráló részére

17. EREDMÉNY

A pályázat kiírója feldolgozza benyújtott pályázati dokumentumokat és EREDMÉNYT híredet. Erről minden pályázót elektronikus úton értesít.

18. TÁMOGATÓI SZERZŐDÉS

Ahhoz, hogy egy pályázó valóba megkapja a számára megítélt támogatást, nem elegendő megkapni az elbírálás eredményét. A támogatást hiteles az elbíráló egy TÁMOGATÓI SZERZŐDÉS megkötésével hitelesíti. Ennek a megkötésében is segítünk és ez után esedékes a pályázatírás után járó sikerdíj.

Projektmenedzsment

Ahhoz, hogy egy fejlesztés támogatásból valósuljunk meg, nem elegendő egy pályázatot megnyerni. A fejlesztéseket meg is kell valósítani és ez talán összetettebb feladat, mint maga a pályázat megírása, ezért elengedhetetlen, hogy ezt a folyamatot is egy szakértő kontrollálja. Segítünk, hogy a megvalósítás nem kínszenvedés, hanem egyszerű feladat legyen.

19. ELŐLEG vagy TÁMOGATÁSI ÖSSZEG folyósítása

Pályázatonként eltérő, hogy milyen ütemben történik a támogatás folyósítása a nyertes pályázók részére. A projektmenedzsment feladatok első lépéseként segítünk, hogy ügyfeleink megkapják az igényelt előleget vagy támogatási összeget.

20. PROJEKT MEGVALÓSÍTÁS

A projekt megvalósítás már minden nyertes pályázatnál eltérő, de ami egy alap szabály, hogy egy pályázat akkor sikeres, ha az valójában meg is valósul és létrejön a pályázatban megjelölt fejlesztés. Munkatársaink a elsődleges célja, hogy ügyfeleinknek ne csak nyertes pályázata legyen hanem megvalósult céljai. Ezért a megvalósítás folyamán minden ügyfelünknek egyedi személyre szabott megvalósítási terv alapján segítünk a projektjük megvalósításában.

21. Beszámolók elkészítése

A megvalósítás ideje alatt, a támogatást nyújtó kéri, hogy a nyertesek bizonyos időközönként tegyenek jelentést arról, hogy miként halad a projektjük megvalósítása. Ezeknek a beszámolóknak és jelentéseknek az időpontja előre meg van határozva a “Támogatói Szerződésben”. Ezeknek a beszámolóknak az elkészítését és benyújtását biztosítjuk ügyfeleinknek a projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében.

22. Elszámoláshoz szükséges dokumentumok összeállítása

Ahhoz, hogy egy megvalósult projekt után, minden zökkenőmentesen menjen és pontosan el legyen számolva, ahhoz összetett dokumentációt kell elkészíteni. Ezeknek az összeállítását már a projekt megvalósítás ideje alatt lépésről-lépésre elvégezzük, akár a könyvelővel közösen dolgozva.

23. Záró beszámoló beküldése

Az projekt megvalósítása után, az összeállított elszámolási dokumentáció benyújtásra kerül, mint ZÁRÓ BESZÁMOLÓ.

24. PROJEKT ZÁRÁS

A “Záró beszámoló” elfogadása után, A PROJEKT HIVATALOSAN IS MEGVALÓSULT!!!


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Felmerülő kérdéseivel és észrevételeivel kapcsolatban kérjük írjon e-mailt az
ugyfelszolgalat@palyazatnekem.hu 
címre!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com