Újraindult a Kisfaludy Program!

 

A Kisfaludy Program elsődleges célja,hogy támogatást nyújtson a turizmus és vendéglátás számára. Az újonnan megjelent turisztikai támogatás a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztését segíti. Nemcsak vállalkozások adhatnak be támogatást, hanem magánszemélyek is, akik szálláshelyet üzemeltetnek.

A program, vissza nem térítendő támogatást biztosít, 100.000-8.000.000 Ft között, olyan szálláshelyeknek, amelyek maximum 8 szobával és maximum 16 férőhellyel rendelkeznek.

A pályázat egyedisége, hogy a támogatási intenzitás 100%-os, ez azt jelenti, hogy a kívánt fejlesztéseket a támogatásból lehet megvalósítani, nem igényel önerőt és szobánként 1 millió Ft a maximálisan igényelhető támogatási összeg.

 

Támogatható fejlesztési célok:

  • Külső és belső építészeti felújítások fejlesztések.
  • A szálláshely szobáinak és azokhoz kapcsolódó helységeknek az átalakítása, felújítása.
  • Szálláshely közvetlen szolgáltatásaihoz kapcsolódó eszközök beszerzése.
  • Akadálymentesítés.
  • Megújuló energia rendszerek telepítése.

 

Kisfaludy Program

 

Fontos tudni a turisztikai támogatásról!

 

Miután pozitívan bírálták el a benyújtott pályázatot, a megítélt támogatási összeg teljes egészében lehívható előleg formájában.

Ennek köszönhetően a teljes felújítást, a támogatás összegéből tudja a pályázó finanszírozni, nem kell számára megelőlegezni a kivitelezés költségét.

 

Aminek kötelező, hogy megfeleljen a pályázó:

  1. 2020 május 18. napján, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által kiadott, NTAK szálláshely regisztrációs számmal rendelkezik.
  2. Vagy ha ezzel nem rendelkezik, abban az esetben a 2019 évben működött és érvényes működési engedéllyel rendelkezett és vállalja, hogy a pályázat beadásáig rendelkezni fog a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által kiadott, NTAK regisztrációs számmal.

 

A program jelenlegi pályázata az ország egész területén elérhető, a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek számára, kivéve Budapest belterületén.

A program jelenlegi keretösszege: 60 milliárd Ft.

A nyertes pályázóknak vállalnia szükséges, hogy a fejlesztéseket 2020.12.31-ig megvalósítja és ezt követően, 3 évig a szálláshelyet üzemeltetni fogja (3 év fenntartási kötelezettség).

A Kisfaludy magánszálláshely és egyéb szálláshely fejlesztése támogatás beadási határideje:

2020. június. 04.- 2020. július 15. között.

 

Forrás: kisfaludyprogram.hu

 

Ne maradj le az év, legkiemelkedőbb turisztikai támogatásáról !

 

 

Te ismered a vállalkozásod számára elérhető pályázatokat és használd ki a fejlesztési lehetőségeket?

Regisztrálj Pályázatfigyelő szolgáltatásunkra!

 

 

Légy mindig naprakész a vállalkozásod számára elérhető pályázatokkal kapcsolatban és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!
Mi pedig segítünk, hogy megtaláld azt a pályázatírót, akit segít a pályázatod megírásában, beadásában és a fejlesztések megvalósításában.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com