A pályázatfigyelés új korszaka megkezdődött!

 

Hosszas előkészületek után, a tegnapi nap folyamán (2020. május 6-án 13:05-kor) a palyazatnekem.hu megkezdte a regisztrációk befogadását. Ez azt jelenti, hogy most már hivatalosan is elérhető az weboldalunk és a vállalkozások igénybe tudják venni Magyarország leggyorsabb pályázatfigyelő szolgáltatását.

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy a vállalkozások meg tudják ismerni a számukra elérhető pályázati lehetőségeket és ezeket igénybe is tudják venni. Eddig nagyon sok pályázatírócég hirdette úgy magát, hogy akár ingyenes pályázatfigyelést is biztosít az ügyfeleinek, viszont több év tapasztalata bebizonyította, hogy ezek mögött nagyon kevés esetben valós tevékenység és szolgáltatás.

Ez természetesen nem felróható a cégvezetők hibájának, hiszen ők nem pályázatírók. Ők a saját tevékenységünkben szakértők, így szükségük van arra a segítségre, hogy megmutassák nekik, mire is tudnak pályázni. Felmérések bebizonyították, hogy a cégvezetők tudják azt, hogy nagyon hasznos, szükséges egy jól működő pályázatfigyelés, viszont eddig nem találták meg a számukra ideálisat. Így sok esetben, saját maguk keresték a lehetőségeket, viszont mivel a pályázatok világban túl van némileg bonyolítva, ezért nagyon kevesen találták meg a vállalkozások számára megfelelő pályázatot.

 

Ennek az időszaknak most vége!

A pályázatnekem.hu szolgáltatásaival, mindenki meg tudja ismerni a cége számára elérhető pályázatokat.

A regisztrációt követően, minden ügyfelünk kap egy saját felhasználói fiókot, ahol csak az ő számára megfelelő pályázatok összefoglalóját fogja megtalálni. Ez a felület a hét minden napján, a nap minden órájában elérhető és folyamatosan frissül, ezáltal mindig az aktuális információkat tartalmazza. Ezentúl, pedig csak akkor küldünk értesítést, amikor egy újabb a vállalkozás számára elérhető pályázat jelent meg. Nem fogunk felesleges hírleveleket küldeni.

Így tényleg egy olyan rendszert sikerült meg alkotnunk, amilyen eddig  még nem volt Magyarországon.

Regisztrálj most!

 

Ismerd meg a lehetőségeid, fejlessz és terjeszkedj!

 

Küldetésünk:

“Segíteni a vállalkozásoknak, hogy a bonyolult pályázati világban, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyekkel el tudják érni a kívánt fejlesztéseiket. ”

 

 

A rendszerünkben elérhető pályázatok hivatalos forrása: palyazat.gov.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com