Telephelyfejlesztés KKV-knak!

 

Újra elérhető a megújuló energia használatát és energia hatékonyság növelését célzó épület energetikai pályázat (GINOP 4.1.4-19)

Megjelent a hír, hogy ismét benyújthatják energetikai fejlesztésére pályázataikat, azok a vállalkozások, akik szeretnék korszerűsíteni és fejleszteni telephelyüket vagy székhelyüket.

A támogatás elsődleges célja, hogy segítse a cégeket, hogy korszerűsítéseikkel minél alacsonyabb költségeket tudjanak elérni. Illetve hozzájáruljanak a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez, ami egyre fontosabb a mai világban. Fontos, hogy a telephelyfejlesztés keretében olyan beruházások támogathatók, amik közvetlenül fogják biztosítani az ingatlan energia felhasználásának csökkenését. Ez természetesen magával vonja a rezsiköltségek csökkenését.

 

Így a telephely, székhely nem csak megújul, hanem a vállalkozás üzemeltetési is sokkal könnyebbé fog válni.

 

A pályázatban igényelhető támogatási összeg: 1.600.000 Ft -100.000.000 Ft lehet.

A támogatási összeg a teljes beruházás 55% is lehet.

 

A pályázatban támogatható beruházások:
  • Nyílászárócsere
  • Hőszigetelés
  • Megújuló energiaforrású rendszerek telepítése (Pl: Napelem, napkollektor, Hőszivattyú)
  • Fűtésrendszer korszerűsítése
  • Elektromos hálózat felújítása

 

  • Ezentúl, kiegészítésként támogatást lehet igényelni árnyékolók vagy árnyékvető szerkesztek beépítésére is.

 

Mit lehet elérnia ezzel a pályázattal?

Támogatható beruházások tökéletesen alátámasztják, hogy a pályázattal el tudjuk akár azt is érni, hogy az ingatlan rezsi költsége 0Ft-ra redukálódott le.

Erre az egyik legjobb megoldás az, ha komplex fejlesztésben gondolkozunk, amelynek szerves része egy napelem rendszer kombinálása, egy megfelelő fűtés rendszerrel, ami akár a 3. generációs infra fűtőfólia is lehet.

 

Tud meg, hogy mekkora és milyen napelem rendszer szükséges a székhelyed, telephelyed 0 Ft-os villanyszámlájának eléréséhez! Kérd stratégiai partnerünk ingyenes napelem felmérését!

 

Annak érdekében, hogy megtudod a részleteket a 3. generációs infra fűtő fóliával kapcsolatban, hogy valóban milyen eredményeket vagy képes elérni vele. Kérj díjmentesen műszaki javaslatot, Magyarország elsőszám infra fűtőfólia szakértőjétől!

Annak érdekében, hogy teljeskörű információkat tudj meg a pályázatról és leellenőrizd, hogy jogosult vagy az igénybevételére, látogass el weboldalára a palyazatnekem.hu-ra!

Válaszd ki vállalkozásod számára a legmegfelelőbb szolgáltatást és azonnal megtudd, hogy jogosult vagy-e a pályázat benyújtására. Illetve nem csak azt fogod megtudni, hogy az adott pályázatot igénybe tudod venni, hanem megismerheted a számodra elérhető összes pályázatot.

A jövőben, nem kell keresgélned a pályázati lehetőségeket, mindet el fogod tudni érni a saját felhasználói fiókodból és ki fogod tudni választani a számodra legmegfelelőbb pályázatírót is.

Ne maradj le egyetlen lehetőségről sem!

 

Telephelyfejlesztés KKV-knak, a 0 Ft-os rezsi eléréséhez!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com