Ehhez a pályázathoz nem érhető el videó.

Tulajdonságok

Pályázat kódszáma: 0%-os hitelkonstrukció működési költségek finanszírozására

Beadhatóság kezdete: 2022.06.13.

Beadhatóság vége: 2022.07.31.

Minimum igényelhető támogatás: 5 Millió Ft.

Maximum igényelhető támogatás: 25 Millió Ft.

Minimális önerő: nem releváns

Támogatási intenzitás: 100%

Előleg mértéke: nem releváns

Minimum lezárt teljes üzleti évek száma: 2

Minimális dolgozói létszám: 1

Támogatható tevékenységek köre: 0% Hitelkonstrukció: -Futamidő: 5 év. -Türelmi idő: 2 év. -Kamat + kezelési költség: 0% a teljes futamidő alatt. -Elszámolás: A cég normál működési költségeire kerül elszámolásra a finanszírozott összeg egyszeri alkalommal. -Fedezet: Nem kell ingatlant fedezetként felajánlani a finanszírozáshoz.

Vállalások: -A 2020 és a 2021-es évnek CSAK pozitív mérlege lehet, még az üzemi eredményeknek is Törlesztés: A türelmi idő lejárta után a fennmaradó 3 évben havi rendszerességgel kell visszafizetni a tőkét. A teljes finanszírozást lebonyolítása: -A cégük teljes hitelezhetőségi átvilágítása -A cégük lehetséges elutasítási pontjainak felderítése -A felderített elutasítási pontok lehetőség szerinti kezelése -A hitelügylethez szükséges dokumentumok és adatok összegyűjtése -Könyvelővel kapcsolattartás -Kérelmi csomag összeállítása -Az ügylet teljes koordinálása a hitel kifizetéséig

Pályázat típusa:

Pályázat státusza:

Ehhez a pályázathoz nem érhető el kiírás.

Érdekel a pályázat, és szeretnék részletesebb tájékoztatást kapni róla és kérem a pályázat megíratásához tartozó megbízási szerződést, amelyben sikerdíj alapon kérem a pályázat elkészítését.

Konzultációt kérek

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com