Vissza nem térítendő támogatás, vállalkozásoknak:

Akár 100 %-os támogatás!

 

 
Vissza nem térítendő támogatás, vállalkozásoknak:

Nagyon sok cégvezető szeretné fejleszteni vállalkozását, de sajnos a túlbonyolított pályázati világban, nehezen vagy egyáltalán nem találják meg a számukra legmegfelelőbb pályázatokat. Most itt egy olyan lehetőség, ami valós segítséget tud nyújtani, azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak, akik úgynevezett hátrányos helyzetű településeken működnek. Olyan fejlesztések is meg tudnak valósulni, amelyek eddig még nem.

palyazatfigyelo nelkul

Sokan, azért nem tudtak pályázatokon indulni, mert nem rendelkeztek a pályázatba előírt önerővel. Sokszor a tervezett fejlesztés 40-50%-ával kellett rendelkezni, ami egy pl.: 10.000.000 Ft-os beruházásnál is komoly összeg. Illetve sokan félnek, attól, hogy nem tudják teljesíteni a pályázatok által előírt vállalásokat. Ez természetesen jogos félelem, viszont azt tudni kell, hogy a pályázatokban előírt vállalások egy jól megtervezett és megvalósított projekt esetében egyáltalán nem lehetetlen.

Saját tapasztalat:

Jómagam is, egy pályázat segítségével hoztam létre a Tender Hunter Kft. Nekem is meg kellett felelni bizonyos feltételeknek, és a támogatás miatt teljesítenem is kell jó néhány dolgot. Viszont hatalmas segítség úgy nekivágni egy fejlesztésnek, hogy tudjuk, az a dolog aminak neki kezdünk, tőlünk független szakemberek által is elismert és működőképes lesz. Hiszen, ezért fogják pénzzel támogatni a projektünk. Azok a dolgok, amiket teljesítenünk kell, a támogatásért cserébe, nem azt a célt szolgálják, hogy ellehetetlenítsék a vállalkozásunk működését. Arra ösztönöznek, hogy a vállalkozásunk tovább fejlődjön és valóban egy stabil jövedelemforrást nyújtson, minden tagjának.

 

Tudni akarod, hogy milyen pályázatok igénybevételére vagy jogosult és célod, hogy a vállalkozásod nem csak az életben maradásra törekedjen, hanem növekedni és terjeszkedni akarsz, ismerned kell a lehetőségeid!

 

Ismerd meg tanácsadási és pályázatfigyelő szolgáltatásainkat és nem maradj le egyetlen lehetőségről sem!

 

Részletes információk ITT!
Bálint Norbert a leggyorsabb pályázatfigyelő

Egy fantasztikus támogatás:

 

Vissza nem térítendő támogatás, vállalkozásoknak, akár 100%-ban? Ez sokszor hihetetlennek hangozhat, viszont meg jelent, a GINOP 1.2.9-20 pályázati felhívás tervezete, amely a hátrányos helyzetű településeken működő vállalkozások számára támogatást.

A pályázat elsődleges, célja a hazai mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítása.

A pályázat keretében akár 60.000.000 Ft-ig lehet, vissza nem térítendő támogatást igényelni, ami 70-100%-os támogatás is lehet.   

vállalkozóvá válaás 1

 

A támogatást olyan mikro- és kisvállalkozások vehetik igénybe,

 • akik kettős könyvitelt vezető gazdasági társaságok;
 • rendelkeznek egy teljes lezárt üzleti évvel (365 napot jelentő: január 1-től december 31-ig tartó időszak);
 • az éves átlagos statisztikai létszám minimum 1 fő;
 • a pályázati felhívásban szereplő 1. és 2. mellékletben szereplő hátrányos helyzetű településeken működnek

 

A támogatás felhasználható:

 • új eszközök, gépek beszerzésére;
 • új technológiai rendszerek kialakítására;
 • a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó ingatlan építésére, felújítására, bővítésére;
 • képzésre;
 • gyártási licenc beszerzésére;
 • bértámogatásra.
vissza nem térítendő támogatás eszköszre

Az igényelhető támogatás összegét a pályázati felhívásban megtalálható mellékletek tartalmazzák:

 • a Felhívás 1. számú mellékletében felsorolt településeken minimum 2.000.000 forint, maximum 10.000.000 forint, ami 70% támogatást jelent.
 • a Felhívás 2. számú mellékletében felsorolt településeken minimum 10.000.001 forint, maximum 60.000.000 forint, ami 100% támogatást jelent.

 

A felhívás és a mellékletek elérhetőek: ITT!

Ha szeretnél részletesebb információkhoz jutni, egy független pályázati tanácsadás keretében, ahol minden kérdésedre megkapod a választ, és megismerheted a további lehetőségeid.

Kérd, személyre szabott pályázati tanácsadásunk!

Tanácsadás tartalma: egy egyszeri pályázati jogosultság ellenőrzés, azonnali e-mail az elérhető pályázatokról, 1 óra pályázati konzultáció.

Tanácsadás díja: 7.500 Ft +ÁFA

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com