ÍGY TEDD EREDMÉNYESSÉ A VÁLLALKOZÁSOD!

A Vállalkozói Gála egy olyan rendezvény, amely segít a magyar vállalkozásoknak és cégvezetőknek, hogy tudatosabban vezessék a vállalkozásukat és ezzel biztonságosan, folyamatos fejlődést érjenek el.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

200.000 Ft értékű VÁLLALKOZÁS SEGÍTŐ AJÁNDÉK CSOMAG tartalma

Business Portré fotózás

Sok cég és vállalkozó a mai napig nem rendelkezik olyan igényes online vagy offline megjelenéssel amennyire minőségi a szolgáltatása. Sokan közülük nem biztos, hogy értik vagy még csak nem jutottak el oda, hogy kihasználják a saját PR-jukban rejlő erőt egy olyan anyaggal ami minden előnyével és különlegességével mutatja be őket. Ezen az úton az első lépés egy üzleti portré készítése. Ez nagyon fontos hisz a tendencia szerint az arc nélküli cégek mellett egyre kevesebb ügyfél köteleződik el!

Előminősítés- Így tudsz megjelenni a médiában

Mi abban hiszünk, hogy az eredményes PR megjelenés mindenkinek jár, aki értéket teremt, ezért létrehoztunk egy marketing támogatással egybekötött PR csomagot kifejezetten a hazai kis- és középvállalkozások igényeire szabva, ami jelenleg egyedülálló a piacon.

Határozd meg ki vagy, mit csinálsz, és mit szeretnél magadból megmutatni, majd kommunikáld professzionálisan és hitelesen. A Te feladatod, hogy megfogalmazd az üzeneted a segítségünkkel, amihez az ország legjobb újságírói segítenek, akiket az eredményeik alapján választottunk csapatunkba.

Vállalkozói 1×1 E-book

  • Megtanulsz vállalkozó módra gondolkodni. Elsajátítod a vállalkozói észjárást.
  • Eszközt kapsz a kezedbe, amivel felül tudsz kerekedni a problémákon.
  • Megismered a hatályos jogszabályokat közérthető nyelven.
  • Nem fogsz büntető adókat, bírságokat fizetni a nem tudás miatt.
  • Olyan ismeretre teszel szert, ami nélkülözhetetlen a vállalkozásod működését illetően.
  • Megtanulsz olvasni a számokból.
  • Olyan útmutatót kapsz, amihez bármikor vissza tudsz nyúlni, ha menet közben kérdésed adódik.
  • Nem fogsz félni az adóellenőrzésektől.

Helyszínen kapott ajándékcsomag fogja tartalmazni!

A Kifogáskezelés E-book

A könyv több, mint 10.000 példányban kelt már el és olyan gyakorlati tudást tartalmaz, amelyekkel a „Csak…” és az „Igen, de…” kezdetű mondatok többé nem lesznek rémisztőek. A lapok 100 konkrét kifogást és azoknak a megoldásait rejtik, így ez a kötet nem csak egyszeri olvasásra, hanem mindennapos használatra ajánlott.

Helyszínen kapott ajándékcsomag fogja tartalmazni!

EXEC-U teszt kiértékelés

Egy teszt, ami pontos képet mutat a személyről.

Minden ember egyedi. A képességek és jellemvonások olyanok, mint az ujjlenyomat. Nincs két egyforma.
Ezért az EXEC-U teszt 10 jellemvonást mér egy -100-tól +100-ig terjedő skálán, és ezen felül még számtalan összefüggést vizsgál ezen jellemvonások között.
Azt is megmutatja a pályázóról, hogy abban az a pozícióban, amibe fel akarod venni, képes lesz-e eredményeket elérni és a csapat építő vagy inkább romboló tagja lesz-e.
Nincs két egyforma teszteredmény, mint ahogy nincs két egyforma ember sem!

Helyszínen kapott ajándékcsomag fogja tartalmazni!

Cégvezető Turbó- Válj fizikálisan is hatékonnyá

Abban segítünk nap mint nap, hogy egészségesebbé és aktívabbá tegyük az emberek életét. Egy cégvezetőnek nagyon fontos, hogy jó legyen az egészségi állapota, hogy minél többet tudjon a munkájára és a családjára fókuszálni.

 

Helyszínen kapott ajándékcsomag fogja tartalmazni!

PályázatNekem.hu meglepetés

Abban segítünk nap mint nap, hogy egészségesebbé és aktívabbá tegyük az emberek életét. Egy cégvezetőnek nagyon fontos, hogy jó legyen az egészségi állapota, hogy minél többet tudjon a munkájára és a családjára fókuszálni.

 

Helyszínen az egyik délutáni előadás fogja tartalmazni!

Az elmúlt években több mint 1.200 ügyféllel dolgoztunk együtt és segítettünk nekik megismerni, azokat lehetőségeiket, amelyekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A legtöbbjük esetében megegyezett a fő cél: Fejleszteni és bővíteni akarják a vállalkozásukat, hogy egy biztonságos, nyugodt és boldog jövőt tudjanak biztosítani maguknak, családjuknak és alkalmazottjaiknak.

vannak-e palyazati lehetosegek

VÁLLALKOZÓI GÁLA – 2024

Időpont: 2024. 05. 10. 10.00-18:00

Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

LAST MINUTE: 20.000 Ft

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden vendégünk 200.000 Ft értékű VÁLLALKOZÁS SEGÍTŐ CSOMAGOT KAP! (a csomagot az előadóink és kiállítóink felajánlásaiból állítottuk össze)

Ismerd meg a Vállalkozói Gála előadóit:

Aki egyedi fejlesztésű pályázat-megtaláló rendszerével elérte, hogy a magyar vállalkozók pontosan meg tudják ismerni a számukra elérhető támogatási lehetőségeket és nem vesszenek el a túlbonyolított pályázati világban. Ezzel a rendszerrel, az elmúlt években már több mint, 1200 vállalkozásnak nyújtott kézzel fogható valós segítséget.

Hogyan lehet hatékonyan döntéseket hozni a vállalkozás fejlődése érdekében. Részletesen be lesz mutatva, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy előrelépjünk a célok felé, és hogy egyetlen döntéssel se kerüljünk nagyobb problémákba.

Közel 10 éve foglalkozom bírósági végrehajtással, előbb bírósági végrehajtójelöltként, később bírósági végrehajtó-helyettesként. Bírósági végrehajtás témájában a Budapesti Ügyvédi Kamara gondozásában ügyvédjelölteknek és ügyvédeknek számos előadást tartottam az Ügyvédiskola és Ügyvédakadémia c. képzések keretében.

Csapatommal KKV vállalkozóknak nyújtunk korrekt, precíz számviteli szolgáltatást, illetve cégvezetői képzéseket tartok, amivel megértést és biztos tudást adok a cégvezetők pénzügyi döntéseihez. Az én tevékenységemnek a fő célja, hogy az ügyfeleim válláról levegyem a vállalkozásuk adminisztrációjával kapcsolatos terheket és gyors, pontos adatszolgáltatással hozzásegítsem őket a tudatos pénzügyi döntéseikhez.

Közel tíz éve foglalkozom lakossági és vállalati hitelekkel, és ez idő alatt sosem volt más a fókuszomban, mint a megoldás keresése, maximálisan személyre szabva. Hiszek benne, hogy mindenki megérdemli a legjobbat és nem azt, amire rábeszélték.Szeretném megtudni, hogy mi a Te legnagyobb félelmed a pénzügyek terén, annak érdekében, hogy érthetően és jól tudjak segíteni!

A pályafutásomat élelmiszerkereskedőként kezdtem 1990-ben. A miénk volt az ország első tej – tejtermék – tőkehús nagykereskedése, illetve cégem tagja volt a CBA üzletláncnak is. 2014-ben létrehoztam a Lotus Cleaning vállalatot, amely 2019-re abszolút piacvezetővé vált Magyarországon. Mindkét vállalkozás sikerének kulcsa a piac, a résztvevők, a versenytársak valamint az ügyfelek teljes ismerete volt. Elnökként, hosszú évekig segítettem Magyarország legismertebb vízilabda csapatát A Ferencvárosi Torna Club Vízilabda Szakosztályát karitatív tevékenységemmel. A Lotus Cleaning-et 2021 nyarán eladtam, azóta üzleti tréningeket és mentorálást tartok számos jelentős növekedést produkáló vállalat számára. 2022-óta tartalomgyártás és brand mentorálással kezdtem foglalkozni. 2023 év végén társtulajdonosa lettem a Tóalmási kolbász Manufaktúrának.

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, értékes szakemberekkel bővültünk és mára 22 fős, teljes körű marketing ügynökséggé nőttük ki magunkat. Legfőbb célunk, hogy minden kérést, tervet a legrövidebb idő alatt, a legmagasabb odafigyeléssel és szakértelemmel teljesítsünk. Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink elérhessék a kitűzött céljaikat és valóra válthassák, régebben irracionálisnak tűnő, álmaikat.

A Business Masters alapítója Oláh Tamás, tréner, aki 1990 óta vállalkozó és 15 éve tréner. Ezalatt az idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a képzésein, így egyike azoknak, akik a legtöbb vállalkozót és értékesítőt képezték Magyarországon. 3 könyvet írt értékesítés témában és további 7 könyvben társszerző. Új alapokra helyezte az értékesítés és cégvezetés eddig oktatott módszereit és egy teljesen kidolgozott technológiát hozott létre. Ezalatt olyan stratégiát értünk, amely megoldja az üzleti problémákat. Ezzel pedig sikerült olyan dolgokat kezelni, amit a múltban nem tudtak. Akik ezt a rendszert alkalmazták, képessé váltak arra, hogy nagyságrendet lépjenek nem csak a munka, hanem a magánélet területén is. Csapatával 3 területen képzi a terjeszkedni akaró vállalkozókat: értékesítés, brandépítés és vezetői képességfejlesztés.

Az „Európai Uniós pályázatíró…”, és „Projektmenedzser tanfolyam” oktatója Felnőttképzésben aktívan 1998-tól vesz részt, a jelenlegi képzéshez kapcsolódó szakmai referenciái:

Pályázatok és megvalósíthatósági tanulmányok készítése önkormányzatok, vállalkozások és non-profit szervezetek részére

Pályázatok szakmai értékelése az Európai Szociális Alap és az Európai Regionális Fejlesztési Alap konstrukciókban

Monitorozás – nyertes pályázatok ellenőrzése, felügyelete

Pályázat Előkészítési Alap – szakértő

VÁLLALKOZÓI GÁLA – 2024

Időpont: 2024. 05. 10. 10.00-18:00

Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

LAST MINUTE: 20.000 Ft

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden vendégünk 200.000 Ft értékű VÁLLALKOZÁS SEGÍTŐ CSOMAGOT KAP! (a csomagot az előadóink és kiállítóink felajánlásaiból állítottuk össze)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com