ÍGY TEDD EREDMÉNYESSÉ VÁLLALKOZÁSOD!

A Vállalkozói Gála egy olyan rendezvény, amely segít a magyar vállalkozásoknak és cégvezetőknek, hogy tudatosabban vezessék a vállalkozásukat és ezzel biztonságosan, folyamatos fejlődést érjenek el.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az elmúlt években több mint 1.200 ügyféllel dolgoztunk együtt és segítettünk nekik megismerni, azokat lehetőségeiket, amelyekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A legtöbbjük esetében megegyezett a fő cél:
Fejleszteni és bővíteni akarják a vállalkozásukat, hogy egy biztonságos, nyugodt és boldog jövőt tudjanak biztosítani maguknak, családjuknak és alkalmazottjaiknak.

vannak-e palyazati lehetosegek

VISZONT EZT ELÉRNI NEM KÖNNYŰ,
mivel a legtöbben, szembe találkoznak az alábbi problémák egyikével:

Pénzügyi kihívások

Túlterheltség

Sikertelenség érzése

Érzelmi és mentális terhek

Magyarországon, a vállalkozók körében már szinte általános dolognak számít a túlterheltség.  Hiszen a legtöbb vállalkozó és cégvezető, a heti 7 napból, 7-et dolgozik, napi 10-14 órában. Ez azért van, mert ők saját maguk végzik a feladatok túlnyomó részét. Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb feladatok és problémák, amiket meg kell oldani.

Ezek a problémák, sokszor pillanatok alatt kezelhetőek, de vannak olyanok is, amelyek megoldásához már kevés a vállakozó egyedül. 

Segítségre lenne szükség, de a legtöbben nem tudják, hogy hova és kihez forduljanak, marketingeshez, könyvelőhöz, ügyvédhez, pénzügyi tanácsadóhoz vagy pályázatíróhoz…
Általában az ilyen problémák szoktak kezeletlenül maradni és a legváratlanabb pillanatokban újra felbukkanni. Ezek miatt érezhetik a vállalkozók azt, hogy hiába minden erőfeszítésük a siker elmarad.

 

Az ilyen helyzetek, sokak számára teljesen kilátástalanok.

Mindezek mellett a gazdaságban történő változások és események sem könnyítik meg a vállalkozók életét:

Pénzromlás - Árdrágulás, Áremelkedés

Erősen változó gazdasági helyzet

Kevesebb bevétel Visszaesett megrendelés

VISZONT VAN REMÉNY,
HOGY EZ A HELYZET MEGVÁLTOZZON!

Ebben szeretnénk segíteni azoknak a vállalkozóknak, akik hajlandók tenni is változásért és eljönnek a Vállalkozói Gálára!

Előadóink elmondják tapasztalataikat és kézzel fogható, azonnal használható tanácsokat adnak, hogy miként váltak tudatos vállalkozóvá és lettek iparáguk elismert szereplői.

 

A Vállalkozói Gála célja, hogy olyan tanácsokat és eszközöket adjunk a vállalkozóknak és cégvezetőknek, amelyekkel tudatosan tudják vezetni a cégüket és végre olyan eredményeket érjenek le, amiket megálmodtak maguknak.

MIRŐL FOG SZÓLNI A GÁLA?

A Vállalkozói Gálát azért hoztuk létre, hogy a magyar vállalkozóknak nem csak a pályázati lehetőségeik megismerésében segítsünk, hanem, hogy kézzel fogható eszközöket adjunk cégvezetőknek a vállalkozásuk tudatos vezetéséhez.

Így lesz a vállalkozásodnak egy ismert és elfogadott brandje –
PR, Marketing és MÁRKAÉPÍTÉS

Az értékesítés tanulható és megvan a pontos technológiája,
hogy miként csináld jól. –
Így növeld a bevételed!

Így készítsd fel a könyvelődet arra, hogy pályázni fogsz! –
A pályázás és a könyvelés kapcsolata!

Ezekre figyelj oda, ha sikeressé akarod tenni a vállalkozásod! –
A vállalkozói lét bukatói!

Ezekre figyelj oda ha elkezdenek halmozódni a kintlévőségeid –
Így kerüld el, hogy beüssön a krakk!

Így tudod megismerni,
hogy vállalkozásod pontosan milyen támogatásokra jogosult! –
Ezek a Te pályázati lehetőségeid!

Legyél naprakész különböző bank szolgáltatásokkal, hiszen milliókat tudsz vele spórolni! –
Bankok vs. Vállalkozások

Ilyen támogatásokkal tudod fejleszteni a vállalkozásod a jövőben! –
Pályázatok voltak, vannak és lesznek!

Előadóink ezekben a témákban fognak előadást tartani, illetve
MINDEN VENDÉGÜNK a jegye mellé
EGY 200.000 Ft ÉRTÉKŰ vállalkozás segítő AJÁNDÉK CSOMAGOT KAP,
amit az eladóink és kiállítóink ajánlottak fel!

Sztárvendég, akik eredményeit az egész ország elismeri.

Téma: "Amire oda kell figyelned, hogy elkerüld a céged bukását!"

Előadó, akik maradandót alkottak a saját területükön.

vendég, aki valóban tenni akar a vállalkozása sikerért.

VÁLLALKOZÓI GÁLA – 2024

Időpont: 2024. 05. 10. 10.00-18:00

Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Last Minute: 20.000 Ft

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden vendégünk 200.000 Ft értékű VÁLLALKOZÁS SEGÍTŐ CSOMAGOT KAP!
(a csomagot az előadóink és kiállítóink felajánlásaiból állítottuk össze) 

Ismerd meg a Vállalkozói Gála előadóit:

Aki egyedi fejlesztésű pályázat-megtaláló rendszerével elérte, hogy a magyar vállalkozók pontosan meg tudják ismerni a számukra elérhető támogatási lehetőségeket és nem vesszenek el a túlbonyolított pályázati világban.

Ezzel a rendszerrel, az elmúlt években már több mint, 1200 vállalkozásnak nyújtott kézzel fogható valós segítséget.

Hogyan lehet hatékonyan döntéseket hozni a vállalkozás fejlődése érdekében. Részletesen be lesz mutatva, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy előrelépjünk a célok felé, és hogy egyetlen döntéssel se kerüljünk nagyobb problémákba.

Közel 10 éve foglalkozom bírósági végrehajtással, előbb bírósági végrehajtójelöltként, később bírósági végrehajtó-helyettesként.

Bírósági végrehajtás témájában a Budapesti Ügyvédi Kamara gondozásában ügyvédjelölteknek és ügyvédeknek számos előadást tartottam az Ügyvédiskola és Ügyvédakadémia c. képzések keretében.

Csapatommal KKV vállalkozóknak nyújtunk korrekt, precíz számviteli szolgáltatást, illetve cégvezetői képzéseket tartok, amivel megértést és biztos tudást adok a cégvezetők pénzügyi döntéseihez.

Az én tevékenységemnek a fő célja, hogy az ügyfeleim válláról levegyem a vállalkozásuk adminisztrációjával kapcsolatos terheket és gyors, pontos adatszolgáltatással hozzásegítsem őket a tudatos pénzügyi döntéseikhez.

Közel tíz éve foglalkozom lakossági és vállalati hitelekkel, és ez idő alatt sosem volt más a fókuszomban, mint a megoldás keresése, maximálisan személyre szabva.

Hiszek benne, hogy mindenki megérdemli a legjobbat és nem azt, amire rábeszélték.Szeretném megtudni, hogy mi a Te legnagyobb félelmed a pénzügyek terén, annak érdekében, hogy érthetően és jól tudjak segíteni!

A pályafutásomat élelmiszerkereskedőként kezdtem 1990-ben.
A miénk volt az ország első tej – tejtermék – tőkehús nagykereskedése, illetve cégem tagja volt a CBA üzletláncnak is.
2014-ben létrehoztam a Lotus Cleaning vállalatot, amely 2019-re abszolút piacvezetővé vált Magyarországon. Mindkét vállalkozás sikerének kulcsa a piac, a résztvevők, a versenytársak valamint az ügyfelek teljes ismerete volt.

Elnökként, hosszú évekig segítettem Magyarország legismertebb vízilabda csapatát A Ferencvárosi Torna Club Vízilabda Szakosztályát karitatív tevékenységemmel.

A Lotus Cleaning-et 2021 nyarán eladtam, azóta üzleti tréningeket és mentorálást tartok számos jelentős növekedést produkáló vállalat számára. 2022-óta tartalomgyártás és brand mentorálással kezdtem foglalkozni. 2023 év végén társtulajdonosa lettem a Tóalmási kolbász Manufaktúrának.

A Follow Marketing 2017-ben alakult és első körben még csak Instagram profilkezeléssel foglalkoztunk. Azóta szolgáltatásaink gyarapodtak, értékes szakemberekkel bővültünk és mára 22 fős, teljes körű marketing ügynökséggé nőttük ki magunkat. Legfőbb célunk, hogy minden kérést, tervet a legrövidebb idő alatt, a legmagasabb odafigyeléssel és szakértelemmel teljesítsünk. Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink elérhessék a kitűzött céljaikat és valóra válthassák, régebben irracionálisnak tűnő, álmaikat.

A Business Masters alapítója Oláh Tamás, tréner, aki 1990 óta vállalkozó és 15 éve tréner.
Ezalatt az idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a képzésein, így egyike azoknak, akik a legtöbb vállalkozót és értékesítőt képezték Magyarországon.
3 könyvet írt értékesítés témában és további 7 könyvben társszerző.
Új alapokra helyezte az értékesítés és cégvezetés eddig oktatott módszereit és egy teljesen kidolgozott technológiát hozott létre. Ezalatt olyan stratégiát értünk, amely megoldja az üzleti problémákat. Ezzel pedig sikerült olyan dolgokat kezelni, amit a múltban nem tudtak.
Akik ezt a rendszert alkalmazták, képessé váltak arra, hogy nagyságrendet lépjenek nem csak a munka, hanem a magánélet területén is. Csapatával 3 területen képzi a terjeszkedni akaró vállalkozókat: értékesítés, brandépítés és vezetői képességfejlesztés.

Az „Európai Uniós pályázatíró…”, és „Projektmenedzser tanfolyam” oktatója Felnőttképzésben aktívan 1998-tól vesz részt, a jelenlegi képzéshez kapcsolódó szakmai referenciái:

Pályázatok és megvalósíthatósági tanulmányok készítése önkormányzatok, vállalkozások és non-profit szervezetek részére

Pályázatok szakmai értékelése az Európai Szociális Alap és az Európai Regionális Fejlesztési Alap konstrukciókban

Monitorozás – nyertes pályázatok ellenőrzése, felügyelete

Pályázat Előkészítési Alap – szakértő

VÁLLALKOZÓI GÁLA – 2024

Időpont: 2024. 05. 10. 10.00-18:00

Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Last Minute : 20.000 Ft

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden vendégünk 200.000 Ft értékű VÁLLALKOZÁS SEGÍTŐ CSOMAGOT KAP!
(a csomagot az előadóink és kiállítóink felajánlásaiból állítottuk össze) 

Még több információt szeretnék kapni a rendezvényről!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com