Vállalkozás indítás támogatás!

Hétösszegző sorozat!

 

Ahogy azt múlthéten elkezdtük, minden vasárnap összefoglaljuk a hét pályázat eseményeit és a palyazatnekem.hu eredményeit.

 

Egyik legkiemelkedőbb esemény a hét folyamán, hogy a Pest megyei régióban, újra regisztrálhatnak a vállalkozás indítását tervező 30 év alattiak, a Vállalkozói Start Programba. A pályázat útján több, mint 4,5 millió Ft, vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a kezdő vállalkozók.

 

Az alábbi tájékoztatás jelent meg a vallalkozostart.hu oldalán:

„Tájékoztatás a „Vállalkozó Start” Programba jelentkezés lehetőségének ismételt megnyitásáról a 18-30 év közötti fiatalok célcsoportja számára. Az OFA Nonprofit Kft. „Vállalkozó Start” Programja 2020. szeptember 01-én 00:00 órától újra fogadja azon jelentkezőket, akik 1990. október 01-jét követően születtek és vállalják a belépési feltételek teljesítését a programba vonási szerződés megkötéséig. A jelentkezés https://vallalkozostart.hu/register oldalon, online történik.

Az 1990. október 1-jét megelőzően születettek jelentkezését továbbra sem tudjuk fogadni, az általuk benyújtott jelentkezések érvénytelenek.

A 30 év alattiak számára a jelentkezés ismételt megnyitását a korábbi fiatal jelentkezők nagyarányú visszalépése teszi indokolttá.”

A vállalkozás indítás támogatás keretében elszámolható tételek:
  • bérköltség 12 hónapon keresztül
  • vállalkozás elindításához kapcsolódó költségek: cég alapítás, kötelező engedélyek beszerzése, eszközbeszerzés, iroda vagy üzlethelyiség bérlés, információs technológia-fejlesztés
vállalkozói start program 1

Ez a vállalkozás indítás támogatás, hatalmas segítséget tud nyújtani mindazoknak, akiknek eddig nem volt módjuk elindítani saját vállalkozásukat.

 

A hír, hogy újra megnyílt a regisztráció, a mi hetünkre is hatást gyakorolt, hiszen nagyon sok megkeresést kaptunk a témával kapcsolatban.

Ennek eredményeként, összeállt egy kurzus, amely kifejezetten a Vállakozó Start, vállalkozás indítás támogatás igénylésére készíti fel a résztvevőket.

 

A témával kapcsolatos részletek ITT elérhetők.

vállalkozás indítás támogatás

A hét folyamán, kíváncsiak voltunk, hogy milyen vélemények és tapasztalatok vannak a pályázatfigyelő szolgáltatásokkal kapcsolatban. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy még egyszer megköszönjem a válaszokat.

A válaszadók részére, köszönetül elküldtük, 10+1 tanács, hogy mi alapján válassz pályázatírót! e-bookunk.

 
Az előttünk álló hét is rengeteg eseményt tartogat, hiszen folyamatosan nyílnak meg az újabbnál újabb pályázati lehetőségek.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen számodra elérhető pályázati lehetőségről sem, ismerd meg szolgáltatásaink!

 

Ismerd a lehetőségeid és fejlődj!

 

 
Téged milyen pályázatok érdekelnek elsősorban?
Írd meg hozzászólásban!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com