Tapasztalat az Otthonfelújítási Programról!

 

Január elsejétől elérhető, a legalább egy 25 év alatti gyermeket nevelő családok számára az Otthonfelújítási Program. Ennek keretében a családok vissza tudják igényelni az otthonuk felújításának felét, maximum 3.000.000 Ft-ot. Több ügyfelünkkel is megkezdtük már a munkát a támogatási kérelmüket elkészítésével kapcsolatban.

 

A támogatások fontos tudni, hogy a támogatás utófinanszírozott.

 

Tehát először el kell végezni a kivitelezéseket, ki kell fizetni a felújítási munkálatokat. Csak ezt követően lehet benyújtani a támogatási kérelmet. A támogatás ezen tulajdonságai miatt, még nagyon sokan nem tudták beadni a pályázatukat, hiszen még nem fejeződtek be a kivitelezési munkálatok.

Viszont nagy örömünkre szolgál, hogy már van olyan ügyfelünk, akinél a kivitelező már befejeztem a felújítást és benyújtottuk a támogatási kérelmet, és már meg is kapták a támogatási összeget.

A minap, amikor az e-mailjeimet olvastam, fantasztikus volt látni, hogy ügyfelünk örömmel értesített, hogy megérkezett a bankszámlájára az átutalás és visszakapták a felújítási összegük felét.

Mi is és ügyfelünk is nagyon vártuk már, hogy megérkezzen támogatás. Hiszen támogatási kérelmet február végén benyújtottuk, és már lassan közeledett, a Magyar Államkincstár által megjelölt elbírálási határidő vége.

Azt hozzá kell tenni a történethez, hogy menet közben kaptunk egy hiánypótlást is (ami előfordulhat egy pályázat beadásakor), ami miatt némi csúszással is számoltunk.

Viszont attól függetlenül, hogy volt egy hiánypótlás, az elbírálás és a támogatási összeg folyósítása is a határidőn belül megtörtént.

Ez teljes mértékben alátámasztja, hogy attól függetlenül, hogy a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálati vonali túl vannak terhelve, a rengeteg érdeklődő által.

 

 

Az elbírálás és a támogatási összegek folyósítása zökkenőmentesen haladnak.
Tapasztalat az Otthonfelújítási Programról
Az ilyen üzenetek, mindig bearanyozzák a napom.

Te megkezdted már az előkészületeket, hogy visszakapd, otthonod felújítási költéségének 50%-át?

lakossági pályázatok felkészítő

Az Otthonfelújítási Programról további információk: ITT

Forrás: Magyar Államkincstár

Mi a PályázatNekem.hu-nál, végig kísérünk a teljes folyamaton, a jogosultsági feltételek ellenőrzésétől, amíg a pályázati pénz, meg nem érkezik a bankszámládra. Ezen túl, segítünk a megfelelő kivitelező megtalálásában is.

Kérd magánszemélyek részére kialakított online pályázatfigyelő, pályázatkereső és pályázatírási szolgáltatásunk, melynek éves díja 5.499Ft.

Ezt követően 12 hónapon keresztül a rendelkezésedre állunk, értesítünk a számodra elérhető támogatási lehetőségekről, és ezeket kizárólagosan sikerdíjért készítjük el számodra.

 

Regisztrálj még ma!
Kapj meg minden pályázati pénzt, amire jogosult vagy!
Mi segítünk!

 

logó
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com