80 milliárd Ft támogatás Pest megyei vállalkozásoknak!

 

80 milliárd Ft kormányzati támogatás Pest megyei vállalkozásoknak és ezzel kapcsolatos hírek már június végén  is megjelentek. A magyar gazdaság újra indításában nemcsak a nagyvállalatok támogatása létfontosságú, hanem a kisvállalatok fejlesztése és az ott dolgozók védelme is elengedhetetlen feladat – jelentette ki Varga Mihály.

 

A támogatás háttere:

Az uniós előírásoknak köszönhetően, a Pest megyei vállalkozások a fejlesztési források jelentős részéről kiszorulnak.

Ennek kompenzálása érdekében a kormány úgy döntött, hogy 80 milliárd Ft-ot fordít arra, hogy a térségben lévő vállalkozásokat támogassa.

Az ezzel kapcsolatos információk szerint, ezt az összeget még az idei évben ki fogják ítélni vállalkozások részére. A keret összeg terhére már jelent is meg pályázat. 2 milliárd Ft keretösszeggel a Pest megyei szállodák fejlesztését támogatják.

Így összesen még 78 milliárd Ft várja, hogy különböző pályázatok keretében eljusson a Pest megyei vállalkozásokhoz. Ők is tudjanak fejleszteni és terjeszkedni még a jelenlegi nehézkes időszakban is. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a gazdaság mihamarabbi helyreállítása az elsődleges cél.

 

Miért fontos a támogatás Pest megyei vállalkozásoknak? (Magyarország további célja)

Ezen túl, a következő évre a kormány 4,8 százalékos növekedést tűzött ki célul az idei várhatóan 3 százalékos visszaesés után. 

Ennek az eredménynek a teljesítéséhez, pedig valóban elengedhetetlen, hogy a Pest megyei vállalkozások gazdasági eredményei is minél hamarabb stabilizálódjanak és újra növekedésnek induljanak.

 

Pályázatok világa napjainkban:

Akik figyelemmel követi a magyar pályázati világban történő eseményeket, azok tapasztalhatják, hogy szinte napról-napra jelennek meg újabb támogatások a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében. Így a Pest megyei vállalkozások számára is mindenképpen fontos nyitott szemmel járni. Hiszen bármennyire is szépnek hangzik ez a még 78 milliárd Ft, ez az összeg pillanatok alatt elfog tudni fogyni.

Ezért talán, eddig sohasem volt ennyire fontos, hogy a vállalkozások időben értesüljenek a számukra elérhető pályázatokról.

Ezért egy felelősségteljes vállalkozónak, cégvezetőnek elengedhetetlen, hogy legyen egy szakértője, aki folyamatosan figyelemmel követi az újonnan megjelenő pályázatokat és azonnal értesíti és ezekről.

Ilyen szakértőt pedig valljuk be őszintén, nem egyszerű találni napjainkban, hiszen ebben a felpezsdült pályázati világban a legtöbb pályázatíró cég munkatársainak elsődleges feladata, hogy a meglévő ügyfelek részére határidőre elkészítsék és beadják a jelenleg is nyitott pályázatikat.

 

Viszont jó hír, a PályázatNekem.hu segítséget tud nyújtani.

 

A vállalkozások számára azonnali értesítést küldünk a számukra megjelenő új pályázatokról. Ezen túl segítünk megtalálni számukra azt a pályázatírót, aki az adott pályázatra szakosodott és megfelelő kapacitással rendelkezik a minőségi munka elvégzése érdekében. 

 

A támogatások Pest megyei vállalkozásoknak folyamatosan nyílnak meg, de az idő kevés!

 

Ne maradj le egyetlen számodra elérhető pályázatról sem.

 

 

Részletek megismerése érdekében: 

 

Forrás:  koronavirus.gov.hu

              kormany.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com