Online pályázatfigyelés, pályázatkeresés és pályzatírás VÁLLALKOZÁSOKNAK:

ideális pályázati tanácsadás

Ma Magyarországon, túl van bonyolítva a pályázatírás világa és rengeteg pályázatíró cég szolgáltatásai között szerepel, a pályázat figyelés, viszont ezek nagyon sok esetben, csak hírlevél küldésből állnak és nincs mögöttük valós tevékenység. A mi feladatunk, hogy segítsünk a vállalkozásoknak, hogy valóban megismerhessék, hogy milyen pályázati lehetőségei lehetőségeik vannak, és azokat a legideálisabb pályázatírási konstrució keretében tudják elkészíttetni.

Ismerd meg szolgáltatásaink részleteit!

Online pályázatfigyelés, pályázatkeresés és pályzatírás szolgáltatás MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:

Manapság egyre többen tudják, hogy a magánszemélyek számára is vannak különböző pályázati lehetőségek. Mire tudnak pályázni a magánszemélyek? Hol lehet ezeket megtalálni? Hogyan lehet beadni az ilyen pályázatokat. Sokszor találkoztunk már ezzekkel a kérdésekkel. Segítünk, hogy a magánszemélyek se maradjanak le a számukra elérhető pályzati lehetőségek egyikéről sem.

Ismerd meg szolgáltatásaink részleteit!

otthonfelújítási program 2

Online pályázatfigyelés, pályázatkeresés és pályázatírás CÉGCSOPORTOKNAK:

Személyre szabott pályázati tanácsadás 2

A cégvezetők legelőször azt szeretnék tudni, hogy válallkozásaik/cégeik tudnak-e valamire pályázni, ha igen, akkor mire? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb pályázatíró cég, hírlevelekben tájékoztatja ügyfeleit az újonnan megjelent pályázatokról, viszont ezek nagyon kevés esetben hoznak megfelelő eredményeket. Segítünk, hogy vállalkozásaid pályázati lehetőségeti egy helyzen el tudd érni, és a legideálisabb pályzatírási költségeket mellett tudd elkészítetni.

Ismerd meg szolgáltatásaink részleteit!

Ajánlói partner program:

Partner programunk alapja, hogy az együttműködések, minden fél részére sikeres eredményeket hozzanak. A szolgáltatásunknak köszönhetően, a vállalkozások megtudják, hogy milyen fejlesztésekre tudnak pályázni. A partner program, azoknak lett kifejlesztve, akik cégekkel dolgoznak együtt, legyen az akár az ügyfelük, vagy akár együttműködő partnerük, alvállalkozójuk. Csatlakozz partner programunkhoz, hogy segíteni tudj a környezetedben lévő vállalkozásoknak fejleseik megvalósításában. Ajánld szolgáltatásaink és mi megjutalmazzuk segítséged!

Ismerd meg szolgáltatásunk részleteit!

vállakozás indítás támogatások!

 A pályázási lehetőséget senki nem tudja elvenni tőlünk!

 

 

 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázatfigyelést és pályzatkeresést.

 

 

Tudd meg MOST mire pályázhatsz, és ezzel tedd meg az első lépést a fejlesztésért!

Regisztrált ügyfeleink száma