Szolgáltatásaink:

Tudd meg azonnal, milyen pályázatra vagy jogosult!

Online Pályázatfigyelés Vállalkozásoknak:

 

Ma Magyarországon, túl van bonyolítva a pályázatírás világa és rengeteg pályázatíró cég szolgáltatásai között szerepel, a pályázat figyelés, viszont ezek nagyon sok esetben, csak hírlevél küldésből állnak és nincs mögöttük valós tevékenység. A mi feladatunk, hogy segítsünk a vállalkozásoknak, hogy valóban megismerhessék, hogy milyen pályázási lehetőségeik vannak. Ismerd meg a lehetőségeid!

Szolgáltatások Pályázatíró Cégeknek:

 

A szolgáltatások kifejezetten pályázatíró cégek számára jött létre. Azzal a céllal, hogy ne csak a vállalkozásoknak segítsünk megismerni a számukra elérhető pályázati lehetőségeket, hanem a magyarországi pályázatíró cégek is be tudjanak mutatkozni és ajánlatot tudjanak adni a vállalkozásoknak. Csatlakozz a rendszerünkhöz!

Csoportos Online Pályázatfigyelés:

 

A jelenleg túlbonyolított pályázati világban tudjuk, hogy egy pályázatíró cégnek lehetetlen olyan pályázatfigyelési szolgáltatást működtetni, ami teljes mértékben kielégíti minden ügyfelének az igényét. A vállalkozások legelőször azt szeretnék tudni, hogy tudnak-e valamire pályázni, ha igen, akkor mire? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb pályázatíró cég, hírlevelekben tájékoztatja ügyfeleit az újonnan megjelent pályázatokról, viszont ezek nagyon kevés esetben hoznak megfelelő eredményeket. Segíts a vállalkozásoknak, hogy általad ismerjék meg lehetőségeiket!

Szolgáltatás Magánszemélyeknek:

 

Manapság egyre többen tudják, hogy a magánszemélyek számára is vannak különböző pályázati lehetőségek. Mire tudnak pályázni a magánszemélyek? Hol lehet ezeket megtalálni? Hogyan lehet beadni az ilyen pályázatokat Sokszor találkoztunk már ezzekkel a kérdésekkel. Ismerd meg a lehetőségeid!

Ajánlói Partner Program:

 

Partner programunk alapja, hogy az együttműködések, minden fél részére sikeres eredményeket hozzanak. A szolgáltatásunknak köszönhetően, a vállalkozások megtudják, hogy milyen fejlesztésekre tudnak pályázni.A partner program, azoknak lett kifejlesztve, akik cégekkel dolgoznak együtt, legyen az akár az ügyfelük vagy akár együttműködő partnerük, alvállalkozójuk.

 

A pályázási lehetőséget senki nem tudja elvenni tőlünk!

 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a párázatfigyelést. Tudd meg MOST mire pályázhatsz, és ezzel tedd meg az első lépést a fejlesztéséért!

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 70 345 2244

E-mail

info@palyazatnekem.hu