ISMERJE MEG SZOLGÁLTATÁSAINK!


FEJLESSZEN ÖN IS PÁLYÁZATI PÉNZ SEGÍTSÉGÉVEL!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK 3 FŐ TERÜLETE:

pályázat író cégek fajtái

Pályázat megtalálás

A megfelelő pályázat megtalálása nagyon összetett feladat, hiszen ahhoz, hogy valaki pontosan megismerje a lehetőségeit, minimum 10-15 jogosultsági feltételt kell, hogy megvizsgáljon minden aktuálisan elérhető pályázat esetében.
Saját fejlesztésű rendszerünk ezt a feladatot teljeskörűen elvégzi, azoknak akik meg akarják ismerni lehetőségeiket.

pályázat írás

Pályázatírás

Az egy sikeres pályázat megírásának kulcsa a pontos célok kitűzése, a jól strukturált tervezés és az ötletes, meggyőző kommunikáció kombinációja. Mindezekhez elengedhetetlen, hogy megfelelő időben megkezdődjön a pályázatíróval való közös munka. Munkatársaink lépésről-lépésre állítják össze ügyfeleink pályázatait úgy, hogy azt még ők is megértik.

Projektmenedzsment

Ahhoz, hogy egy fejlesztés támogatásból valósuljunk meg, nem elegendő egy pályázatot megnyerni. A fejlesztéseket meg is kell valósítani és ez talán összetettebb feladat, mint maga a pályázat megírása, ezért elengedhetetlen, hogy ezt a folyamatot is egy szakértő kontrollálja. Segítünk, hogy a megvalósítás nem kínszenvedés, hanem egyszerű feladat legyen.

GARANCIÁT VÁLLALUNK A MUNKÁNKRA!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Az üzemeltető vállalja, hogy amennyiben a Felhasználó számára a 12 hónapos előfizetés ideje alatt nem mutat meg egyetlen egy olyan pályázati lehetőséget sem, amelyre a Felhasználó bizonyítottan jogosult lett volna, abban az esetben az üzemeltető a Felhasználó által kifizetett előfizetési díj 2-szeresét visszafizeti a Felhasználónak.

A szolgáltatás igénybevétele előfizetéses alapon történik, online regisztráció és a megrendelés tükrében, melynek részleteit az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF-ben) találja.

EREDMÉNYEINK!

VÉLEMÉNYEK!

PályázatNekem.hu
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
Dániel PárkányDániel Párkány
10:26 05 Sep 22
Csak ajánlani tudom! Egy sikeres pályázatot köszönhetek nekik!
Balogh SzabolcsBalogh Szabolcs
19:38 26 Jul 22
Hálát adok a sorsnak, hogy őket választottam, tapasztaltak, és rendkívül segítőkészek. mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Mark MeszarosMark Meszaros
12:40 25 Jul 22
Nemrégiben kezdtem el a közös munkát a céggel, eddig megvagyok elégedve a segítőkészségükkel. 4 csillagot adok azért, mert jelenleg a pályázatírás folyamatában vagyunk. Ha megnyerjük a pályázatot, akkor módosítani fogom 5-re.
TÜNDE LOVODICSTÜNDE LOVODICS
13:34 13 Jul 22
Nagyon segítőkészek, közvetlenek, öröm velük a közös munka!
Netti NémethNetti Németh
12:50 13 Jul 22
A Pályázatnekem.hu az egyik leglendületesebb, megbízhatóbb és professzionálisabb cég, akivel valaha találkoztam. Köszönöm a gyors munkátokat és azt, hogy fantasztikus emberek dolgoznak nálatok, akikre mindig lehet számítani, bármilyen kérdésről is van szó!
Béla SzabóBéla Szabó
22:15 12 Jun 22
Nagyon hasznos cég! Segítenek megtalálni a cégnek megfelelő pályázatokat és akár meg is írják. Maximálisan ajánlom!
js_loader

A pályázatok valós támogatást nyújtanak a vállalkozásoknak, civil szervezeteknek és magánszemélyeknek, hogy a terveiket ne csak saját zsebből kelljen finanszírozni.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com