Pályázatok világa változik!

Hétösszegző sorozat “Első rész”

 

Elsődleges célunk segíteni a vállalkozásoknak, hogy a bonyolult pályázati világban, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyekkel el tudják érni a kívánt fejlesztéseiket.

Ennek a célnak az eléréséhez, fejlesztettük ki az Online Pályázatfigyelő szolgáltatásainkat.

Viszont, számunkra azok is fontosak, akik még nem regisztráltak rendszerünkbe. Ezért mostantól, minden vasárnap, hétösszegző cikket fogunk megjelentetni.

 

Összegezzük az adott hét pályázati eseményeit, a palyazatnekem.hu heti történéseit. Ha pedig valaki szívesen megosztaná tapasztalatait vagy véleményét az elmúlt hét pályázat eseményeivel kapcsolatban, azt a hozzászólások részben megteheti és köszönettel fogadjuk.

Hétösszegző sorozat, első rész:

 

Pontosan egy héttel ez előtt publikáltuk azt a fantasztikus hírt, amelyre már nagyon sok vállalkozás várt. Az ősz érkezésével ismételten fel fog pezsdülni a pályázatok világa. Első körben a Pest megyén kívüli vállalkozások számára nyílnak meg majd új pályázati lehetőségek, de a közép-magyarországi vállalkozásoknak is várhatók hamarosan. Hiteles információk szerint, novemberig 7 új pályázat lesz elérhető a Pest megyén kívüli vállalkozások részére.

A részleteket és a cikket ITT éred el.

pályázatok világa változik

 

A hét folyamán csapatunk tagjai sorozatos továbbképzéseken vettünk részt, hogy szolgáltatásaik minőségét folyamatosan fokozni tudjuk. Ennek eredményeként, örömünkre szolgál bejelenteni, hogy szeptember 1-én, nem csak az iskola kezdődik el, hanem kibővített tartalommal lesznek elérhetők pályázati felkészítő kurzusaink, hiszen a pályázatok világa változik állandóan. Ezt a kibővített verziót, nem csak az új jelentkezők fogják megkapni, hanem aki régebben jelentkeztek. (Ők megkapják a teljes anyagot újra)

A kurzusokat bemutató cikkünk ITT elérhető.

 

pályázaok világa változik 2

A csütörtökön közzé tett kérdőívünkre adott válaszokat, ismételten szeretnénk mindenkinek megköszönni. A pályázatokkal kapcsolatos általános problémákra és félelmekre is választ adtunk, a pénteki bejegyzésünkben.  Olvasd el a bejegyzést és ismerd meg a a pályázatokkal kapcsolatos tudnivalókat, problémákat és félelmeket.

Olvasd el ITT!

 
 
Annak érdekében pedig, hogy többé nem maradj le a számodra elérhető pályázati lehetőségekről, REGISZTRÁLJ Online Pályázatfigyelő szolgáltatásainkra!
 
Kérlek írd le véleményed, hogy mennyire hasznos számodra hétösszegző sorozatunk!
 
Köszönjük!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com