A PÁLYÁZATOK ÉS A SPORT KAPCSOLATA!


ÍGY VÁLASSZON SPORTÁGAT ÉS TALÁLJA MEG A HOZZÁ TARTOZÓ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEKET!  

SPORTOLJON TÁMOGATÁSI PÉNZ SEGÍTSÉGÉVEL!

Nagy János,
a “Hogy válasszak sportágat?”
könyv írója

A mai társadalomban egyre több fiatalt és felnőttet „ragasztanak” a képernyő elé a mobiltelefonok, a tabletek, a laptopok és a számítógépek, amelyek megfosztják őket a kiegyensúlyozott, szociálisan aktív életmódtól, ahol kifejleszthetik azokat a társas kapcsolatokon alapuló kommunikációs készségeket, amelyekre szükségük lesz az életben. Sokan az év elején számot vetnek ezzel az életmóddal, és újévi fogadalmakban a mozgás az egyik fő pont.

 De az ideális sportág kiválasztása sok fejtörést tud okozni, arról nem is beszélve, hogy a különböző sportok komoly többlet költségeket is vonhatnak maguk után.

Vállalkozásoknak és egyesületeknek átlagosan elérhető pályázat száma

Összes létező sportág

Könyvben lévő sportágak száma (Olimpiai sportágak)

Sportegyesületek száma Magyarországon

Nagy János könyve a a Hogyan válasszak sportágat? enciklopédia segítséget nyújt mind a fiataloknak mind a felnőtteknek, hogy kiválasszák a nekik megfelelő sportágat.

„Elsődleges célunk, hogy a Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia használatával Magyarországon és világszerte segítsük a fiatalok számára a megfelelő sportág kiválasztását. Kiadványunk arra kívánja ösztönözni a fiatalokat, hogy a számítógépek és a mobiltelefonok világa mellett találják meg és válasszák ki a könyvből azt a sportot, ami az alkatukhoz és a személyiségükhöz leginkább illik, hogy örömüket lelhessék abban, amit csinálnak”

A PályázatNekem.hu csatlakozott és támogatja Nagy János kezdeményezését azzal, hogy aktív segítséget nyújtunk a civilszervezeteknek és vállalkozásoknak, hogy a sportolást pályázati pénzből tudják finaszírozni.

Kell egy olyan megoldás, amely segítségével a vállalkozók / civil szervezetek folyamatosan meg tudják ismerni a nekik megfelelő összes pályázati lehetőséget és ezekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A valódi pályázat megtalálásnak van kézzel fogható eszköze.

A PályázatNekem.hu és a sport kapcsolata!

Bálint Norbert 
a PályázatNekem.hu tulajdonos /ügyvezetője

Bálint Norbert vagyok, a PályázatNekem.hu tulajdonosa és ügyvezetője. A vállalkozásomat azzal a céllal indítottam útjára, hogy valós segítséget nyújtsak a magyar vállalkozásoknak és civil szervezeteknek, hogy megismerjék azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A Tender Hunter Kft., a PályázatNekem.hu üzemeltetője 2020-ban indult pályázati pénz segítségével. A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Ez idő alatt több, mint 1000 ügyfelünknek segítettünk megtalálni a nekik megfelelő pályázati lehetőségeket. Ezt úgy tettük, hogy egy teljesen új online pályázat megtaláló rendszert (High-Tech Tender Finder System) alakítottunk ki.

Mivel számomra is a mindennapok része a rendszeres sport, ezért a vállalkozások fejlesztése mellett célon, hogy felhívjam a figyelmet a sportolás jótékony hatásaira. Ezért elköteleződtem azon cél mellett, hogy mindenkit ösztönözzek a rendszeres sportolásra.

 

PályázatNekem.hu
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
Dániel PárkányDániel Párkány
10:26 05 Sep 22
Csak ajánlani tudom! Egy sikeres pályázatot köszönhetek nekik!
Balogh SzabolcsBalogh Szabolcs
19:38 26 Jul 22
Hálát adok a sorsnak, hogy őket választottam, tapasztaltak, és rendkívül segítőkészek. mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Mark MeszarosMark Meszaros
12:40 25 Jul 22
Nemrégiben kezdtem el a közös munkát a céggel, eddig megvagyok elégedve a segítőkészségükkel. 4 csillagot adok azért, mert jelenleg a pályázatírás folyamatában vagyunk. Ha megnyerjük a pályázatot, akkor módosítani fogom 5-re.
TÜNDE LOVODICSTÜNDE LOVODICS
13:34 13 Jul 22
Nagyon segítőkészek, közvetlenek, öröm velük a közös munka!
Netti NémethNetti Németh
12:50 13 Jul 22
A Pályázatnekem.hu az egyik leglendületesebb, megbízhatóbb és professzionálisabb cég, akivel valaha találkoztam. Köszönöm a gyors munkátokat és azt, hogy fantasztikus emberek dolgoznak nálatok, akikre mindig lehet számítani, bármilyen kérdésről is van szó!
Béla SzabóBéla Szabó
22:15 12 Jun 22
Nagyon hasznos cég! Segítenek megtalálni a cégnek megfelelő pályázatokat és akár meg is írják. Maximálisan ajánlom!
js_loader

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

 

Adja meg civil szervezete / vállalkozás adatait és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Segítünk, hogy megismerje az összes olyan pályázati lehetőséget, amelyre jogosult.

Dolgozzunk együtt, hogy a sport ne luxus legyen, hanem mindennapi rutin!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com