Ehhez a pályázathoz nem érhető el videó.

Tulajdonságok

Pályázat kódszáma: Magyar Falu Program

Beadhatóság kezdete: 2021 április 12 8.00

Beadhatóság vége: 2021 június 11 12.00

Minimum igényelhető támogatás: 5 millió Ft

Maximum igényelhető támogatás: 50 millió Ft

Minimális önerő: 20%

Támogatási intenzitás: 80%

Előleg mértéke: igényelhető

Minimum lezárt teljes üzleti évek száma: 0

Minimális dolgozói létszám: 0

Támogatható tevékenységek köre: Pest megyén belül támogatható települések: Áporka, Bernecebaráti, Galgagyörk, Galgamácsa, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kisnémedi, Kocsér, Kóspallag, Kőröstetétlen, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mikebuda, Nagybörzsöny, Perőcsény, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Szigetbecse, Szokolya, Tésa, Váckisújfalu, Vámosmikola, Verseg, Zebegény, Pilisjászfalu Eszközbeszerzés és Képzés: A szolgáltatás folytatásához szükséges eszközök, berendezési bútorok és képzés.- maximum 12 millió Ft (össz. költség 75%-a fordítható csak erre) Pl: a. berendezési bútorzat, b. melegentartó eszköz, c. hűtőpult, hűtő, d. feldolgozógép, e. sütő, kelesztő gép, f. pénztárgép, számítógép, POS terminál, illetve az elektronikai eszközökhöz kapcsolódó immateriális javak (szoftver, licenc díj) beszerzése. Ingatlanvásárlás - maximum 5 millió Ft (a vételár 50%-a) Az üzlet külső és belső felújítása, épületgépészeti korszerűsítése, bővítése, építése, akadálymentesítése. - maximum 50 millió Ft (össz. költség 80%-a fordítható csak erre) A munkabérhez kapcsolódóan, a munkáltatót terhelő közterhek megfizetéséhez nyújtott támogatás

Vállalások: Teljes támogatási összegre akkor tarthat igényt a kérelmező, ha az üzlet nyitvatartási ideje eléri a heti 30 órát. Ha az üzlet nyitva tartása ennél rövidebb, az igényelhető támogatás mértéke arányosan csökken. A támogatás igénylése esetén a pályázó vállalja, hogy az üzletet a támogatott tevékenység megvalósításától számított 5 évig üzemelteti.

Pályázat típusa:

Pályázat státusza:

Ehhez a pályázathoz nem érhető el kiírás.

Érdekel a pályázat, és szeretnék részletesebb tájékoztatást kapni róla és kérem a pályázat megíratásához tartozó megbízási szerződést, amelyben sikerdíj alapon kérem a pályázat elkészítését.

Konzultációt kérek

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com