Ehhez a pályázathoz nem érhető el videó.

Tulajdonságok

Pályázat kódszáma: VP6-19.2.1.-45-6-19

Beadhatóság kezdete: 2020.02.10.

Beadhatóság vége: 2023.04.30

Minimum igényelhető támogatás: 1.000.000 Ft

Maximum igényelhető támogatás: 15.000.000 Ft

Minimális önerő: 40%

Támogatási intenzitás: 60%

Előleg mértéke: 50%

Minimum lezárt teljes üzleti évek száma: 0

Minimális dolgozói létszám: 0

Támogatható tevékenységek köre: - Eszközbeszerzés: (A felhívás és a projekt céljaihoz kapcsolódó, meglévő vagy új tevékenység végzéséhez szükséges, turisztikai fejlesztéshez kapcsolódó eszközök, gépek beszerzése) - Immateriális javak beszerzése: (A turisztikai fejlesztés során beszerzendő immateriális eszközök, amelyek a meglévő vagy új tevékenység végzéséhez szükségesek) - Építés: (A támogatást igénylo székhelyén, telephelyén vagy a bérleti szerzodéssel bérelt ingatlanon megvalósuló turisztikai célú építés, amely lehet új épület, építmény építése, meglévő épület felújítása, átalakítása, bővítése, illetve rögzítésre kerülo eszközök telepítése (pl.: megújuló energiafelhasználást segítő beruházás). Az építési tevékenység kapcsolódhat szálláshelyhez köthető és nem szálláshelyhez köthető beruházásokhoz is. ) - Honlap fejlesztés: (A támogatást igénylő honlapjának turisztikai célú létrehozása, fejlesztése, megújítása)

Vállalások: A támogatás igénylőnek vállalni kell, hogy 2019. szeptember 30 előtt már a megvalósítás telepüélésén rendelkezet székhellyel vagy telephellyel.

Pályázat típusa:

Pályázat státusza:

A pályázat eredeti kiírásának megtekintéséhez kattints ide

Érdekel a pályázat, és szeretnék részletesebb tájékoztatást kapni róla és kérem a pályázat megíratásához tartozó megbízási szerződést, amelyben sikerdíj alapon kérem a pályázat elkészítését.

Konzultációt kérek