Pályázat vállalkozásoknak, akár 100% vissza nem térítendő támogatás!

 

Hétösszegző sorozat.

 

Pályázat vállalkozásoknak. Akár 100% vissza nem térítendő támogatást is igényelhetnek, a hátrányos helyzetű településeken működő társas vállalkozások és 30-40 % vissza nem térítendő támogatás magánszemélyeknek.

Megjelent a GINOP 1.2.9-20 pályázat felhívás tervezete, ami fantasztikus lehetőséget biztosít a vállalkozások fejlesztésére.

Az elmúlt hét legnagyobb fókusza a palyazatnekem.hu csapatánál is ennek a pályázatnak figyelésén volt, hiszen nagyon sokan vártak már, egy ilyen pályázat megjelenését.

 

Nagyon sok megkeresést kaptunk a chat ablakunkon és Messenger üzenetben is ezzel és más pályázattokkal kapcsolatban is.

 

Köszönjük!

 

Pályázat vállalkozásoknak?
vállalkozás indítás támogatás

Annak érdekében, hogy részletes tájékoztatást tudjunk adni, az elérhető egyéb lehetőségekről, ahhoz szeretnék megosztani néhány fontos információt.

Egy vállalkozás, pályázati jogosultságának ellenőrzéséhez, több információra is szükségünk van, mint a tevékenysége és a vállalkozás formája (EV. Kft. Bt.). Illetve, a megadott adatok alapján, le kell ellenőrizni, hogy mely pályázatoknak felel meg a vállalkozás. Valljuk be, ez egy profi pályázatírónak is, néhány napot igénybe tud venni, főleg, ha teljeskörű tájékoztatás kíván nyújtani az elérhető lehetőségekről.

Ezért van az, hogy a pályázatírók és pályázatíró cégek csak egy-egy pályázatra végeznek, ingyenes pályázati előminősítést, mert ott csak egy pályázat paramétereit és egy vállalkozás adatait kell ellenőrizniük. Ha pedig pályázatfigyelési szolgáltatást nyújtanak, akkor, az újonnan megjelenő pályázatok összefoglalóját fogják kiküldeni és csak akkor fognak pontos jogosultságot ellenőrizni, ha az adott vállalkozás visszajelzést küld, hogy valamelyik pályázat érdeki. Ezt követően természetesen az érdeklődő megkapja a részletes tájékoztatást az adott pályázatról, de csak arról az egyről. Illetve azt is be kell látni, hogy ha, a pályázatíró vagy pályázatírócég, ingyenesen biztosít konzultációt vagy tanácsadást, akkor értékesíteni is akar. El akarja adni a pályázatírási szolgáltatását.

Fejlődj és terjeszkedj pályázati pénzből 2
Vannak pályázatok vállalkozásoknak?

 

A legtöbb vállalkozás, azt szeretné megtudni (ami a hozzánk beérkezett üzenetekből is látszik), hogy milyen pályázatokra jogosult vagy mire tud pályázati pénz igényelni.

 

A legtöbb pályázatíró cég szolgáltatásával, az a probléma, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, akár heteket is kell várni, míg megfelelő információkat adjanak elérhető pályázatokról.

 

A pályázatfigyelő szolgáltatásokkal kapcsolatban viszont, sokan félnek attól, hogy csak hírleveleket fognak kapni és nem kapnak választ a felmerülő kérdéseikre. Ezt teljesen megértjük, hiszen nagyon sok ilyen szolgáltatást láttunk mi is. Viszont mi, ezért nem küldünk hírleveleket ügyfeleinknek, hanem saját felhasználói fiókot biztosítunk a részükre, ahol csak a számukra megfelelő pályázatokat találják meg és mindenkinek legalább egy óra pályázati tanácsadást nyújtunk, hogy megkapják a válaszokat, kérdéseikre.

 

Te szeretnéd tudni, hogy milyen pályázatok elérhetők számodra, vagy próbálkozol jelentkezni egy-egy pályázat előminősítésére, bízva abban, hogy jó lesz neked?

Javasolhatnám, hogy regisztrálj Exclusive Online pályázatfigyelésünkre, hogy egy éven keresztül, azonnal értesítést kapj, ha megjelenik egy számodra új pályázat, amit megtalálsz a saját felhasználói fiókodban és kihasználhatnád a szolgáltatás további előnyeit. (A szolgáltatás részleteit eléred ITT)

 

DE EZT NEM JAVASLOM! 

(Most)

 

Ismerd meg szolgáltatásunk minőségét!

 

Kérd személyre szabott pályázati tanácsadásunk! Elvégezzük a pályázati jogosultsági ellenőrzésed, ennek eredményét el is küldjük a részedre emailben. A tanácsadás alatt pedig, megaduk a válaszokat felmerülő kérdéseidre.

A tanácsadás díja: 7.500 Ft +Áfa, amit beszámítunk a további pályázatfigyelő szolgáltatás igénylésénél.

személyre szabott pályázati tanácsadás főkép
pályázat vállalkozásoknak

 

Így nem kell elkötelezned magad, egy olyan szolgáltatás mellett, amit még nem ismersz.

Megismered a számodra elérhető pályázati lehetőségeket.

A tanácsadáson, fel tudod tenni a pályázatokkal kapcsolatos kérdéseidet.

Ha pedig meg szeretnéd íratni az egyik pályázatot, segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb pályázatírót.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com