Pályázat magánszemélyeknek 2020!

 

   Egyre inkább közismert, hogy nemcsak cégek, vállalkozások tudnak beadni pályázatokat és igényelhetnek támogatásokat különböző fejlesztésekre, ha nem magánszemélyek is. Az tény, hogy a lakosság számára kevesebb elérhető pályázat van, mint a cégeknek, viszont jóval kevesebb feltételeknek kell megfelelni, mint egy vállalkozásnak amikor pályázatot ad be. A magánszemélyeknek szóló pályázatok elsősorban azt a célt szolgálják, hogy jobb életkörülményeket tudjanak teremteni a pályázónak, illetve családjuknak.

 

pályázat magánszemélyekenek 2020

 

Energetika pályázat magánszemélyeknek:

 

Amit elsősorban ki tudok emelni és jelenleg is elérhető pályázat a lakosság részére, az nem más, mint a lakossági energetikai korszerűsítéseket támogató, visszatérítendő támogatás (0 %-os hitel). Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi pályázat csak Pest megyén kívül elérhető, viszont hatalmas segítség tud lenni családi házak, lakások felújításában. A pályázat által támogatott felújítások közé tartozik a nyílászáró csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, illetve a megújuló energiaforrású rendszerek kialakítása (pl. napelem).

500 000 Ft-tól 10 millió Ft-ig lehet támogatást igényelni a felsorolt projektekre, és mindössze 10% önerő szükséges, ahoz hogy ezek a felújítások elkészüljenek. Ugyanis a konstrukció lehetővé teszi, hogy miután pozitív elbírálásban részesült a pályázó, a támogatás összegét a kivitelező irányába folyósítják.

A nyertes pályázónak,a számára megítélt összeget, kamatmentesen kell visszafizetnie, az általa kiválasztott futamidő alatt, ami 1-20 év lehet.

A pályázat beadásához pontos költségvetést kell összeállítani a korszerűsítéssel kapcsolatban. Így mind attól függetlenül, hogy magánszemélyeknek szól a pályázat (0 %-os hitel) célszerű szakembert megbízni a pályázati dokumentáció összeállításával.

A pályázatnak köszönhetően,megnyílt lehetőség lakosság számára,hogy elvégezzenek olyan korszerűsítéseketsaját ingatlanukon,amelyekre eddig nem volt még lehetőségük.

Forrás: palyazat.gov.hu

 

A gondosan megtervezett projekt esetében, akár elérhető a rezsi mentes ingatlan is.

 

Tud meg, hogy jogosult vagy-e rá!

 

 

elelkrtomos autó pályázat magánszemélyeknek 2020

 

Elektromos jármű pályázat magánszemélyekenek:

 

   Ezen a pályázaton túl szintén elérhető olyan támogatás, amely hatalmas segítség a családok életkörülményeiknek javításában. Ez viszont már vissza nem térítendő támogatás, mint ahogy az előző pályázatban itt is az energiamegtakarítás a fő cél, így nem meglepő, hogy nagy mértékű támogatás igényelhető elektromos járművek beszerzésére a magánszemélyeknek (elektromos autók és elektromos robogok). A támogatás mértéke a vételár maximum 55 %, ez összesen 2.500.0000 Ft lehet.

 

Értesülj mindig a számodra elérhető pályázatokról!

 

 

A fentiekben említett két pályázat tökéletesen ki tudja egészíteni egymást.

Egy precíz meg tervezéssel elérhető,hogy az ingatlan rezsimentes legyen és még az autó üzemanyagáért sem kell fizetni.

 

eszköz pályázat magánszemélyeknek

 

További pályázatok magánszemélyekenek:

 

Természetesen ezeken a pályázatokon túl, még vannak kisebb támogatások is magánszemélyek, ezek segítségével, akár telefon, tablet vagy laptop és asztali számítógép is igényelhető.

Ha te is pontosan szeretned tudni, hogy milyen pályázatokra vagy jogosult. Válaszd az Online Pályázatfigyelés Magányszemélyeknek Szolgáltatásunkat! Nem kell folyamatosan böngészni, hogy milyen pályázatok nyíltak meg.

 

Amint egy számodra megfelelő jelenik meg, arról értesítést fogsz kapni.

 

Miután pedig úgy döntöttél,hogy adott pályázatot szeretned benyújtani.Ki tudod választani,hogy ki legyen az a pályázatíró,aki segít számodra a pályázat megírásában.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com