Pályázat egyéni vállalkozóknak 2020!

 

 

Vannak pályázatok egyéni vállalkozóknak is!

 

“Pályázat egyéni vállalkozóknak, nincs.” Ezzel a válasszal nagyon sokan találkozhattak már, akik pályázatíróktól kértek információt a lehetőségeikről.

De a helyes válasz inkább az, hogy van pályázat egyéni vállalkozóknak, bár kevesebb lehetőségük van, mint egy társas vállalkozásnak és a támogatások összege is alacsonyabb. Mind ezek mellett a pályázati dokumentáció is némileg egyszerűbb, mint a nagyobb beruházásos pályázatoknál.

Így az alacsonyabb támogatási összeg, miatt sok pályázatíró és pályázatíró cég nem foglalkozik az egyéni vállalkozóknak szóló pályázatokkal. Ma Magyarországon egy pályázat megírásának díja átlagosan, a támogatási összeg 7-10 %, viszont azért, hogy az úgynevezett egyszerűbb pályázati anyag össze állítása is igénybe vehet néhány órát. Így sok esetben az a díj, amit még reálisan elkérhetnének egy ilyen pályázat elkészítéséért, ezért nem is foglalkoznak az egyéni vállalkozók részére elérhető pályázatokkal.

 

 

Miket támogat egy pályázat egyéni vállalkozóknak?

 

Elsősorban olyan projekteket támogatnak, amelyek abban nyújtanak támogatást, hogy a vállalkozónak, hogy még szélesebb körben tudja ismerté tenni tevékenységét. A támogatások 30-100% közöttiek is lehetnek, függetlenül az országban lévő elhelyezkedéstől.

  • weboldalkészítés (ingyenesen készítenek honlapot)
  • online hirdetések (ingyenes hirdetéseket biztosít)
  • promóciós anyagok elkészítését
  • akár közösségi rendezvények szervezése
  • informatikai eszközök beszerzése
  • mobilkommunikációs eszközök beszerzése
  • képzést támogatnak

 

Számodra melyik érdekes? 

 

pályázat egyéni vállalkozóknak

Hasznos információk:

 

Fontos, hogy az ilyen pályázatok elsősorban nem állami és nem EU-s támogatások. Főként vállalkozások, egyesületek vagy különböző szervezetek írják ki ezeket a pályázatokat, akik társadalmi felelősség vállalása kiemelkedő és segíteni akarják a kisebb vállalkozásokat.

Természetesen ezeknél a pályázatoknál is vannak bizonyos vállalások. Általában vállalni szükséges, hogy adott ideig (1-3 évig) fel kell tüntetni a támogatót a weboldalon.

 

Illetve azt is tudni kell, hogy ezeknél a pályázatoknál a kiíró általában szokott kérni egy jelképes összeget a pályázat benyújtásakor. Ezt nevezhetjük pályázatfeldolgozási díjnak is akár. Ezek pályázatonként eltérők, de átlagosan 5-10 ezer Ft közöttiek szoktak lenni.

 

Sokszor hallottam már ezekkel a pályázatokkal kapcsolatban, hogy ezeket senki sem nyeri meg. Sajnos a mai világban nagyon sok szélhámosságról lehet hallani, viszont azt is be kell látnunk, hogy ezeknél a pályázatoknál is nyilvánosságra hozzák a nyertesek nevét és ezáltal ellenőrizhető a hitelessége ezeknek a támogatásoknak.

 

 

Ha te is szeretnéd megismerni ezeket a pályázatokat, akkor regisztrálj a vállalkozásoknak szóló Online Pályázatfigyelő szolgáltatásaink egyikére!

 

Mi megmutatjuk a vállalkozásod számára elérhető pályázatokat.

 

Ha egyéni vállalkozóként a STANDARD vagy EXCLUSIVE szolgáltatásunkat választod, akkor a regisztrációtól számított 3 napon belül, megkapod tőlünk INGYENESEN, azt a videóból, E-bookból és gyakorlati feladatokból álló anyagot, amelynek elsajátításával, könnyedén be tudod adni saját magadnak a pályázataidat.
A hozzászólásban írd le véleményed a témával kapcsolatban!
Téged milyen pályázat érdekel?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com