Pályázat a saját fejlődésünkért!

(Hétösszegző sorozat)

 

Együttműködés:

Hatalmas megtiszteltetés érte a palyazatnekem.hu csapatát, az elmúlthét folyamán. A Websiker Ügynökség alapítója, Temesvári Richárddal kezdtünk együtt dolgozni egy új pályázati lehetőségen.

Egy új alapokra helyezett pályázati lehetőség lesz hamarosan benyújtható mindazoknak, akik saját kézbe akarják venni online megjelenésüket, vagy szeretnék megismerni, hogy a felgyorsult világunkban, min múlik az új vevők elérésének titka.

Az új pályázat a saját fejlődésünkért jött létre és segítséget nyújt mindazoknak, akik profi online marketinget és egyedi weboldalt akarnak, hogy folyamatosan új vevőket érjenek el és így stabilizálni tudják bevételeiket.

 

Pályázat a saját fejlődésünkért:

Ezt a lehetőséget, egy ösztöndíj támogatáshoz tudnám leginkább hasonlítani. Pályázók, egy klubtagságot pályáznak meg. Ez önmagában még nem biztos, hogy mindenki számára túl csábító lenne. Miért is pályázzak?

A hangsúly nem a klubtagságon van, hanem, hogy a tagok, vissza nem térítendő támogatásban tudnak részesülni a saját képrésükre.

 

A képzés tartalma:
vállalkozói start program 1
  1. Weboldalkészítő szoftver használati utasítással
  2. 18 modulból álló Internetes megjelenés készítő oktatócsomag a weboldalkészítésről és a komplett online marketing tervezésről, kivitelezésről (FB és Google hirdetések, közösségi média kezelés, elemzés, webergonómia, szövegírás, keresőoptimalizálás, képek szerkesztése, méretezése, blogolás, hírlevelezés… stb.)
    További részletek az alábbi linken:
  3. V.I.P. Facebook csoporttagság 12 hónapra
    • heti ÉLŐ bejelentkezések – friss online marketing hírekkel, tippekkel, aktuális információkkal
    • kapcsolatépítési lehetőség

2 hetente kérdezz-felelek ÉLŐ adás a felmerülő problémák, kérdések kezelésére

Támogatás:

A képzés önmagában is elérhető és modulonként is részt lehet rajta venni. Ennek a díja 800.000 Ft összesen.

Azok viszont, akik pályáznak a Websiker Klubba, és pályázatuk pozitív elbírálásban részesül, azok 600.000Ft-os vissza nem térítendő támogatásban részesülnek. Ezt a támogatást pedig fel tudják használni saját képzésükre.

A nyertes pályázóknak 200.000 Ft önrésszel kell rendelkezniük, hogy meg tudják kezdeni a képzést.

A pályázati anyagok benyújtására 2020. október 1. 10:00-órától, október 20. 00:00 óráig van lehetőség online felületen.

 

WEBSIKER 2020 Pályázat benyújtása ITT!

 

Fontos, hogy a benyújtott pályázatok esetében, a pályázóknak pontosan be kell mutatniuk leendő vagy már meglévő vállalkozásuk tevékenységét. Össze kell állítaniuk egy üzleti tervet, hogy az elsajátított tudást mire fogják felhasználni és az milyen eredményeket fog generálni. Illetve arra is ki kell térniük, hogy tevékenységükkel milyen hatást gyakorolnak a környezetükre.

A pályázat elbírálás feltétele, a 9.000 Ft-os pályázatfeldolgozási díj megfizetése.

Több pályázati lehetőség is elérhető vállalkozások részére, hogy fejlesszenek, viszont pályázat a saját fejlődésünkért, ritka.

 

Most ezzel a lehetőséggel saját magadat is fejlesztheted és képezheted!

 

Számunkra kiemelt öröm, hogy részesei lehetünk, egy új pályázat megszületésének.

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen lehetőségeid vannak még, és ezeket szeretnéd részletesen át is beszélni, akkor kérd személyre szabott pályázati tanácsadásunk!

 

A tanácsadás díja: 7.500 Ft+ÁFA

Tanácsadás tartalma:

Részletes pályázati jogosultság ellenőrzés;

megfelelő pályázatok összefoglalójának átküldése emailben

pályázati lehetőségek részleteinek ismertetése

kiválasztott projekt megtervezése

gyakorlati tanácsok.

személyre szabott pályázati tanácsadás hirdetés

Minden tanácsadást megrendelővel, 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a tanácsadás időpontját.

A tanácsadásainkat, a kialakult helyzet tekintetében online valósítjuk meg.

 

Küldetésünk:

“Segíteni a vállalkozásoknak, hogy a bonyolult pályázati világban, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyekkel el tudják érni a kívánt fejlesztéseiket. ”

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com