Pályázat! A pályázatfigyelő nézőpontja: Hogyan élj tovább, mint 10 év?

 

 

Ez a kérdés elsőre furcsának hozhat, természetesen nem arra gondolok,hogy mint ember „Hogyan élj tovább,mint 10 év?”. A kérdés arra vonatkozik, hogy vállalkozásod vagy céged szempontjából, mit kell vagy mit érdemes tenni, hogy tovább működjön, mint 10 év. Ezzel a témával már foglalkoztunk az év elején, viszont a kialakult helyzetben, úgy gondoltuk még inkább fontos, hogy ezt a témát újra elővegyük.

 

Sajnos amagyarországi statisztikák azt mutatják, hogy az újonnan induló vállalkozások fele éli meg a 11. életévét.

 

Bárhogyan is nézzük, ez egy elkesrítő statisztika.

 

Sok vállalkozás indul, hatalmas lendülettel. Gyorsan nagyra is nő, viszont azt is lehet látni, növekedés megáll ésnem fejlődik tovább. Szépen lassan elkezd lefelé haladni a lejtőn s lassan csődbe is megy. Természetesen ennek nagyon sok oka lehet és nem is célom mindegyiket boncolgatni. Azt be kell látnunk, hogy egy jól működő cég, terjeszkedjen, növekedjen és hosszútávon stabilan működjön, elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és fejlesztés.

A fejlődés alatt azt értem, hogy a vállalkozónak, cégvezetőnek saját magát is fejlesztenie kell és a cég működését is tudatossá kell tennie. Be kell vezetnie rendszereket, folyamatokat, amelyektől nem térhet el, sem ő, sem a beosztottjai. Ha ez megvan, akkor könnyűszerrel el lehet érni egy folyamatosan növekvő eredményt. Ezeknek a növekvő eredményeknek, nem kell hatalmas léptékűnek lennie. Viszont folyamatosnak igen. Ez lesz a normál működési állapot, ami megadja a stabilitást.

 
Arról már biztosan mindenki hallott, hogy olyan, mint stagnálás nem létezik.

 

A stagnálás visszafejlődés!

 

Törekedni kell a folyamatosan növekvő eredményekre!

 

Forrás: Forbes.hu

 

Ne csak magad fejleszd!

 

Azontúl, hogy a vállalkozó, illetve cégvezető fejleszti saját magát és a vállalkozás működését, mindenképpenszükséges figyelmet fordítani a vállalkozásszékhelyének, telephelyének és eszközeinek a folyamatosan fejlesztésére.

 

A fejlettebb eszközök növelni fogják a termelést. 

 

A folyamatosan növekvő termelés, megalapozza a cég folyamatos stabil működését és terjeszkedését. Ahhoz, hogy ezt el tudja érni egy cég, sok esetben saját tőkéjét kell felhasználnia az eszközök beszerzésére vagy a székhely, telephely fejlesztésére. Ez viszont nem feltétlenül a legkívánatosabb megoldás egy cégvezető szempontjából.

Nagyon fontos, hogy Magyarországon a vállalkozások fejlesztésére, különböző pályázati lehetőségek érhetőek el. A pályázatok elsődleges célja, hogy támogassa a vállalkozások fejlődését. Azokat a vállalkozásokat támogatják elsősorban, akik jól működnek és valóban terjeszkedni és fejlődni akarnak.

Sok vállalkozó nem ismeri a lehetőségeit, hogy cége mire is tud pályázni. Ezért  ma már szinte elengedhetetlen a vállalkozások életéhez egy profi pályázatfigyelő. Mi a pályázatnekem.hu szolgáltatásaival minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink pontosan megismerhessék, hogy vállalkozásuk milyen pályázatokra is jogosultak.

 

Egyszer egy mentorom azt mondta, hogy “Ma már nem abban a világban élünk, ahol azé a hatalom, akié az információ. Hanem azé, aki tudja használni az információt.

 

Egy pályázat is sokat segít!

 

A pályázatfigyelő szolgáltatásunknak köszönhetően, ügyfeleink megkapják a számukra legfontosabb információkat.

 

Ügyfeleink megkapják a számukra szükséges információkat, hogy milyen fejlesztésekhez tudnak támogatásokat igénybe venni. Viszont akkor fognak valójában növekedni, ha ezeket az információkat fel is fogják használni. Természetesen segítünk abban is, hogy a kiválasztott pályázat megírásához, a legmegfelelőbb pályázatíró legyen a vállalkozás partnere a megvalósításban.

Amit még nagyon fontosnak tartokunk, hogy a vállalkozás számára felesleges információkat ne küldjünk és ezzel ne terheljük őket. Ezért mi nem fogunk folyamatosan hírleveleket küldeni, csakakkor küldünk értesítést,ha vállalkozás, cég számára jelent meg újabb pályázati lehetőség.Csak személyreszabott információkat adunk át ügyfeleiknek. Illetve ezeket az információkat nem csak e-mailben küldjük, hanem minden ügyfelünk rendelkezik egy saját felhasználói fiókkal a pályázatnekem.hu oldalon és itt a nap 24 órájában eléri a számára elérhető pályázatokat. Így az információk a pályázati lehetőségekről nem fognak elveszni az e-mail fiókban.

 

A stabilitásts a fejlődés adja!

 

   Összefoglalva a nagyon sok tényezőből, amely egy vállalkozás sikerességéhez kell, én kettőt emeltem ki. Természetesen nem csak ezeken múlik, de ez a kettő, fontos alapja annak, hogy a cég ne csak megérje a 11. évét, hanem valóban hosszútávon eredményesen és stabilabb működjön. Ahhoz, hogy a cégvezetők fejlesszék magukat és kialakítsák a vállalkozásuk működésének rendszerét, több szakember is segítségünkre tud lenni, akár Oláh Tamás, aki nekem is nagyon sokat segített.

   A pályázatok megírására nagyon sok profi céggel lehet találni és szinte mindegyik vállal pályázat figyelést is az ügyfeleim részére, viszont azt be kell látni, hogy néha eltelik akár egy-két nap vagy tübb is mire a vállalkozó vagy cégvezető választ kapok arra, hogy milyen pályázatra is jogosult. Mi az ügyfeleink részére,a regisztrációt követően azonnal küldjük a saját felhasználói fiókjuknak a felhasználónevét és jelszavát.Miután pedig megtörtént a regisztráció aktivitása,a kívánt szolgáltatás díjának kifizetés, az ügyfelünk azonnal látja a számára elérhető pályázatokat.

 

Mi így segítünk vállalkozásoknak, hogy megismerjék a számukra elérhető pályázati lehetőségeket és meg tudják valósítani a kívánt fejlesztéseiket.

 

 

A videóban részletesebben is megismerheted a témával kapcsolatos álláspontunkat.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com