CIVILSZERVEZETEKNEK   KIALAKÍTOTT SZOLGÁLTATÁSOK!


ISMERJE MEG A CIVILSZERVEZETE SZÁMÁRA ELÉRHETŐ LEHETŐSÉGEIT!

A legtöbb civil szervezet folyamatosan keresi a számára elérhető támogatásokat.

Ha egy civil szervezet (egyesület, alapítvány vagy nonprofit szervezet) folyamatosan a saját tevékenységével foglalkozik, amivel másokat segít, akkor nagyon nehéz arra is fókuszt tenni, hogy megfelelő mennyiségű bevételt termeljen. Viszont ha nincs bevétel akkor az egy idő után a szervezet működőképességét fogja kockáztatni. Egy nonprofit szervezetet azzal a céllal hoznak léptre, hogy másoknak segítséget nyújtsanak különböző tevékenységek elvégzésével vagy programok megvalósításával. 

A működtetés és a programok megvalósításának finanszírozására legjobb megoldás, ha azokat pályázati pénzből lehet megtenni. Tapasztalataink szerint a legtöbb civil szervezet tudja, hogy nekik folyamatosan vannak pályázatok. Viszont a pályázatok világa is túl van bonyolítva, így könnyű elveszni a részletekben.

Az elmúlt időszakban viszont, az interneten és a médiában arról kommunikálnak, hogy nincs jelenleg EU-s pénz és ezzel egyenes arányban pályázat sincs.  Még civil szervezeteknek sem! 
Pedig pályázatok és támogatások nem csak EU-s pénzből vannak…

Több olyan forrás is elérhető jelenleg, amelyek kifejezetten a civil szervezetek támogatását célozza meg. Ezeket biztosíthatja a Magyarország Kormánya, különböző hazai és nemzetközi szervezetek vagy akár különböző cégek is. Így még azoknak is nehéz megtalálni az összes lehetőséget, akik jártasak a pályáztok világában.

Kell egy olyan megoldás, amely segítségével a vállalkozók folyamatosan meg tudják ismerni a nekik megfelelő összes pályázati lehetőséget és ezekkel meg tudják valósítani fejlesztéseiket.

A valódi pályázat megtalálásnak van kézzel fogható eszköze, amely minden szolgáltatásunk alapját képezi!

EZ a HTTFS rendszer!

Ezzel az egyedi fejlesztésű rendszerrel elértük, hogy ügyfeleink valóban megismerik a pályázati lehetőségeiket és biztonságban tudhatják szervezetük működést.

Azt nem ígérhetjük, hogy már holnapra a bankszámlán lesz a támogatásösszege, de a lehetőség adott és ügyfeleink nem maradnak le egyetlen nekik megfelelő pályázatról sem.


Viszont csak azokkal tudunk együtt dolgozni, akik…

pályázat vállalkozásoknak

Komolyan gondolják vállalkozásuk fejlesztését.

pályázat vállalkozásoknak

Hajlandóak egy rendszert használni a lehetőségeik megismerésére.

pályázat vállalkozásoknak

Elfogadják azt a tényt, hogy a pályázatok nem segélyek, hanem TÁMOGATÁSOK!

pályázat vállalkozásoknak

Együttműködők és adatokat szolgáltatnak a pályázati anyaguk összeállítása során.

Ha Ön magára ismert, akkor válassza ki szervezetének legideálisabb szolgáltatásunk és regisztráljon még ma!

BASIC - havi díjfizetés

Akik óvatosak és először csak ki akarják próbálni pályázatmegtalálás új eszközét. Meg akarják tapasztalni, hogy a számukra is vannak támogatási lehetőségeket.

BASIC - éves díjfizetés

Akik folyamatosan tudni akarják, hogy milyen pályázatokra jogosult a vállalkozásuk és fontos számukra, hogy ezekről személyre szabott értesítést kapjanak.

STANDARD szolgáltatás

Civil szervezeteknek, akik pályázatot is akarnak nyerni és nem csak ismerni akarják a lehetőségeiket, de óvatosak és egyszerre csak 1 pályázatból fejlesztenének.

EXCLUSIVE szolgáltatás

Civil szervezeteknek, akik nem csak egy pályázatot akarnak megnyerni, hanem komplex fejlesztéseket akarnak megvalósítani szervezetükkel.

VIP szolgáltatás

Azon vezetőknek, akik több civil szervezetben is érdekeltek és azt akarják, hogy vállalkozásaik folyamatosan pályázati pénzből fejlődjenek.

 Nézze meg, hogyan működik a pályázat megtaláló rendszerünk és találja meg az Önnek legmegfelelőbb támogatást!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Ezt ne felejtse el!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Az üzemeltető vállalja, hogy amennyiben a Felhasználó számára a 12 hónapos előfizetés ideje alatt nem mutat meg egyetlen egy olyan pályázati lehetőséget sem, amelyre a Felhasználó bizonyítottan jogosult lett volna, abban az esetben az üzemeltető a Felhasználó által kifizetett előfizetési díj 2-szeresét visszafizeti a Felhasználónak.

A szolgáltatás igénybevétele előfizetéses alapon történik, online regisztráció és a megrendelés tükrében, melynek részleteit az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF-ben) találja.

Pályázat megtaláló szolgáltatásaink díja, már egy sikeres pályázat elnyerését követően többszörösen megtérülnek!

A pályázati lehetőséget senki sem veheti el tőlünk! 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázat megtalálást. Tudja meg MOST, hogy mire pályázhat, és  tegye meg az első lépést vállalkozása fejlesztése érdekében!

A nap 24 órájában eléri a támogatási lehetőségeit, és sikerdíj alapon készítjük el a kiválasztott pályázatot.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal!

logo

3 + 11 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com