Online pályázati tudástáraink:

Tudd meg, hogyan add be pályázatod!

Online pályázati felkészítő tudástár sorozataink!

 

A pályázatok világában vannak olyan támogatások, amelyek beadását bárki el tudja végezni és nem kell hozzá több éves pályázatírói tapasztalat. Ezek olyan pályázatok, nem igényelnek komoly dokumentáció összeállítását, de ettől függetlenül nem szabad ezeket leminősíteni sem. Fontos, hogy megfelelően legyenek megfogalmazva a pályázat adott részei, ne legyenek hiányosságok benne, egyértelműek legyenek. Illetve sok esetben különböző nyilatkozatokat is kell csatolni a beadott pályázathoz. Ahhoz, hogy ezek mind megfelelőek legyenek, kell némi jártasság a pályázattal kapcsolatban. Fontos, hogy ismerjük a pályázat felhívását, amely tartalmazza a jogosultak körét, támogatható tevékenységeket, vállalásokat, következményeket és csatolandó dokumentumokat. Tehát az első lépés, hogy ezt a dokumentumot ismerjük, csak ezután szabad nekikezdeni a dokumentumok összeállításának.

kurzus

A felhívások sok esetben nehezen értelmezhetők, hiszen sok szakkifejezést tartalmazhatnak, olyanokat, amiket nem használunk a hétköznapokban.

De mind ezektől függetlenül, ezek nem olyan pályázatok, amelyek megírásához pályázatírót kellene megfogadni.

Némi felkészüléssel és odafigyeléssel és az alap pályázati ismeretek megszerzésével ezeket a pályázatokat bárki el tudja készíteni és be tudja adni.

Pályázati felkészítő kurzusaink elsődleges célja, hogy alkalmazható tudást adjunk mindazoknak, akik hajlandók időt és energiát szánni, hogy elsajátítsák azokat az ismereteket, amivel saját maguk is be tudják adni pályázataikat.

 

 

Miért éri meg részt venni a képzésen?

asztalos

Egy vállalkozás indítás támogatás pályázat példáján keresztöl bemutatjuk!

 

Példa János, be akarja indítani saját vállalkozását. Asztalosként dolgozik már több éve egy bútorgyárban és az évek során az ismerősi körben híre ment, hogy milyen szépen dolgozik. A legfőbb szerszámokkal már rendelkezik és egy kisműhelye is van, ahol az ismerősöknek már készített különböző bútorokat. Úgy döntött, hogy szeretne saját lábra állni. Viszont, attól függetlenöl, hogy tudja, lesznek megrendelései a vállalkozás elindításának első napjától, szeretné, ha lenne valami biztos bevételi forrása. Erre hatalmas segítség számára, a munkaügyi központoknál elérhető 6 havi vissza nem térítendő támogatás, ami (jelenleg) havonta 161.000Ft, a teljes támogatás összege, így 6 x 161.000Ft = 966.000Ft.

Megkeresett több pályázatírót, hogy segítsenek neki megírni és beadni pályázatát, de a legtöbben azt a válasz adták, hogy nem foglalkoznak ezzel a pályázattal ezt be tudja adni saját maga is. Aki viszont vállalt a volna azok összköltsége, nyertes pályázat esetében 65.000-100.0000 Ft között lett volna. Ami a mai pályázati világban, átlagosnak mondható díj. A legtöbb pályázatíró esetében a díjazásuk a támogatási összeg 7-10%-a szokott lenni. Viszont ennek egy részét, már a megbízáskor ki kell fizetni, mint munkadíj vagy megbízási díj, így még a pályázat megírása előtt Jánosnak ki kellett volna fizetnie legalább 35.000-40.000 Ft-ot.

 

Te kifizetnéd ezt?

Nézzük meg mi történik abban az esetben, amikor János úgy dönt, hogy megfogadja a többi pályázatíró tanácsát és nekikezd saját maga segítség nélkül.

János megtalálja az interneten a pályázat tájékoztatóját: nfsz.munka.hu

A tájékoztató még könnyen emészthető János számára és tudja, hogy mire tudja igénybe venni a támogatás és megismerte, hogy milyen feltételeknek kell eleget tennie. Viszont a támogatás kérelem nyomtatványában kérik, hogy készítsen egy üzleti tervet. Mivel János nem jártas a pályázatok világában ezért ez már feladja számára a leckét, a pályázathoz tartozó további nyilatkozatok, pedig már teljesen ismeretlenek a számára.

tudás nélkül

Mit lehet ilyenkor tenni?

 

A PályázatNekem.hu, Vállalkozás indítás I. kurzusa, a legideálisabb megoldás Jánosnak. Ez egy 6 óra hosszú online képzés, ahol János saját tempójában feltud készülni a pályázata megírására. Megkap minden alapismeretet a pályázatokkal kapcsolatban, gyakorlati tanácsokat kap az üzleti terv elkészítéséhez, megismeri a csatolandó nyilatkozatok hátterét, kitöltésének módját, illetve a kurzus végén le is ellenőrizzük számára, hogy az elkészült pályázata megfelel-e az előírásoknak. Ezen túl még egy személyre szabott konzultációt is igénybe vehet. Mindezt bruttó 12.573 Ft-ért!

 

 

Jelenleg négy kurzus elérhető a PályázatNekem.hu oldalán. Ismerd meg mind és választd ki a számodra legmegfelelőbbet!

 

Készülj fel és add be magadnak nyertes pályázatodat!

 

 

 

Elérhető online pályázati felkészítő kurzusaink:

Lakossági pályázatok kurzus

 

4.900 Ft + Áfa = 6.223 Ft

Vállalkozás indítás I. kurzus

 

 

9.900 Ft + Áfa = 12.573 Ft

Vállalkozás indítás II. kurzus

19.900 Ft + Áfa = 25.273 Ft

Új vállalkozások és egyéni vállalkozók kurzus

24.900 Ft + Áfa = 31.623 Ft

 

A pályázási lehetőséget senki nem tudja elvenni tőlünk!

 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a párázatfigyelést. Tudd meg MOST mire pályázhatsz, és ezzel tedd meg az első lépést a fejlesztéséért!

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 70 345 2244

E-mail

info@palyazatnekem.hu