VÁLLALKOZÁSOKNAK  KIALAKÍTOTT SZOLGÁLTATÁSOK!


ISMERJE MEG VÁLLALKOZÁSA LEHETŐSÉGEIT!

A legtöbb vállalkozó és cégvezető szeretné fejleszteni a vállalkozását. 

Ha egy vállalkozás folyamatosan fejlődik, akkor egyre többet termel és így biztonságot tud nyújtani a tulajdonosnak és az alkalmazottaknak egyaránt. Ám a vállakozás fejlesztése nem mindig annyira egyszerű feladat. A tőke bevonása és a célok eléréséhez szükséges költségek finanszírozása általában nem megy egyről a kettőre.

A fejlesztések finanszírozásának legjobb formája, ha azokat pályázati pénzből lehet megtenni. Tapasztalataink szerint a legtöbb vállalkozó nem ismeri a lehetőségeit. Emellett az sem nagy segítség, hogy a pályázatok világa is túl van bonyolítva, így könnyű elveszni a részletekben.

A vállalkozók többsége nincs tisztában azzal, hogy vannak-e az ő céljaiknak megfelelő pályázati lehetőségek. Sőt, az interneten és a médiában arról kommunikálnak, hogy nincs jelenleg EU-s pénz. Mivel az emberek fejébe az lett elültetve, hogy a pályázati pénzek az Európai Uniótól vannak, ilyenkor automatikusan behúzzák a kéziféket. Pedig pályázatok és támogatások nem csak EU-s pénzből vannak…

Ha egy vállalkozó saját magának akarja megtalálni a számára megfelelő támogatási lehetőségeket, az a visszajelzések szerint szinte lehetetlen küldetés! Hiszen meg kell vizsgálni a vállakozás adottságait egy 15 lépésből álló kifejlesztett rendszerrel és ezeket szembe kell állítani az elérhető pályázatok jogosultsági feltételeivel, ami akár 100-150 támogatási lehetőség is lehet. 

Kell egy olyan megoldás, amely segítségével a vállalkozók folyamatosan meg tudják ismerni a nekik megfelelő összes pályázati lehetőséget és ezekkel meg tudják valósítani fejlesztéseiket.

A valódi pályázat megtalálásnak van kézzel fogható eszköze, amely minden szolgáltatásunk alapját képezi!

EZ a HTTFS rendszer!

Ezzel az egyedi fejlesztésű rendszerrel elértük, hogy ügyfeleink valóban megismerik a pályázati lehetőségeiket és biztonságosan tudják fejleszteni vállalkozásukat.

Azt nem ígérhetjük, hogy már holnapra a bankszámlán lesz a támogatásösszege, de a lehetőség adott és ügyfeleink nem maradnak le egyetlen nekik megfelelő pályázatról sem.


Viszont csak azokkal tudunk együtt dolgozni, akik…

pályázat vállalkozásoknak

Komolyan gondolják vállalkozásuk fejlesztését.

pályázat vállalkozásoknak

Hajlandóak egy rendszert használni a lehetőségeik megismerésére.

pályázat vállalkozásoknak

Elfogadják azt a tényt, hogy a pályázatok nem segélyek, hanem TÁMOGATÁSOK!

pályázat vállalkozásoknak

Együttműködők és adatokat szolgáltatnak a pályázati anyaguk összeállítása során.

Ha Ön magára ismert, akkor válassza ki vállalkozásának legideálisabb szolgáltatásunk és regisztráljon még ma!

pályázataim MOST

Akik csak ki akarják próbálni pályázatmegtalálás új eszközét és meg akarják tudni, hogy MOST milyen támogatási lehetőségek vannak számukra.

BASIC - havi díjfizetés

Akik óvatosak és először csak ki akarják próbálni pályázatmegtalálás új eszközét. Meg akarják tapasztalni, hogy a számukra is vannak támogatási lehetőségeket.

BASIC - éves díjfizetés

Akik folyamatosan tudni akarják, hogy milyen pályázatokra jogosult a vállalkozásuk és fontos számukra, hogy ezekről személyre szabott értesítést kapjanak.

STANDARD szolgáltatás

Egyéni vállalkozóknak, akik pályázatot is akarnak nyerni és nem csak ismerni akarják a lehetőségeiket, de óvatosak és egyszerre csak 1 pályázatból fejlesztenének.

EXCLUSIVE szolgáltatás

Gazdasági társaságoknak, akik nem csak egy pályázatot akarnak megnyerni, hanem komplex fejlesztéseket akarnak megvalósítani.

VIP szolgáltatás

Cég tulajdonosoknak, akik több vállalkozásban is érdekeltek és azt akarják, hogy vállalkozásaik folyamatosan pályázati pénzből fejlődjenek.

 Nézze meg, hogyan működik a pályázat megtaláló rendszerünk és találja meg az Önnek legmegfelelőbb támogatást!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Ezt ne felejtse el!

Minden szolgáltatásuk esetében, a rendszer működésére 200%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Az üzemeltető vállalja, hogy amennyiben a Felhasználó számára a 12 hónapos előfizetés ideje alatt nem mutat meg egyetlen egy olyan pályázati lehetőséget sem, amelyre a Felhasználó bizonyítottan jogosult lett volna, abban az esetben az üzemeltető a Felhasználó által kifizetett előfizetési díj 2-szeresét visszafizeti a Felhasználónak.

A szolgáltatás igénybevétele előfizetéses alapon történik, online regisztráció és a megrendelés tükrében, melynek részleteit az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF-ben) találja.

Pályázat megtaláló szolgáltatásaink díja, már egy sikeres pályázat elnyerését követően többszörösen megtérülnek!

A pályázati lehetőséget senki sem veheti el tőlünk! 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázat megtalálást. Tudja meg MOST, hogy mire pályázhat, és  tegye meg az első lépést vállalkozása fejlesztése érdekében!

A nap 24 órájában eléri a támogatási lehetőségeit, és sikerdíj alapon készítjük el a kiválasztott pályázatot.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal!

logo

8 + 4 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com