ISMERJE MEG PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEIT!

PályázatNekem.hu – VALÓS SEGÍTSÉG A PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK MEGTALÁLÁSÁBAN és a célok elérésében.

Ma Magyarországon, a pályázatok világa túl van bonyolítva, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalkozások legnagyobb problémája ezzel a területtel kapcsolatban, hogy nem ismerik a lehetőségeiket.

Pedig a legtöbb vállalkozás fejleszteni akar és szeretné, hogy  beruházásait ne csak saját zsebből kelljen finanszírozni.

 

Kérje munkatársunk segítségét és ismerje meg lehetőségeit!

 

Az egyedi fejlesztésű, HTTFS rendszerünkkel (High-Tech Tender Finder System) elértük, hogy ügyfeleink valóban megismerik a pályázati lehetőségeiket, amelyekkel meg tudják valósítani fejlesztéseiket és így biztonságban érezhetik vállalkozásuk jövőjét. Azt nem ígérhetjük, hogy már holnap ott lesz a támogatás összege a bankszámlán, de a lehetőség adott és ügyfeleink nem maradnak le egyetlen lehetőségről sem.

Viszont csak azokkal tudunk együtt dolgozni, aki valóban komolyan gondolják a vállalkozásuk fejlesztését és terjeszkedni akarnak.

Ügyfeleink miután regisztráltak szolgáltatásunkra és megkezdték velünk a közös munkát, megtapasztalták, hogy nem csak megtaláljuk és megírjuk nekik a számukra megfelelő pályázatot, hanem a fejlesztési ötlettől a teljes megvalósításig segítjük őket. Így a vállalkozásuk valós növekedéséhez nyújtunk kézzel fogható támogatást.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Alap pályázat megtaláló szolgáltatásaink:

Sokszor találkozunk olyan vállalkozókkal, akik mielőtt elköteleződnének egy  pályázatíró mellett pontosan látni akarják, hogy milyen pályázatokra jogosultak.  Az ő számukra fejlesztettük ki a Basic szolgáltatásunk.

Palyazz

Ezeknek a szolgáltatásainknak a lényege, hogy az előfizetőink teljes hozzáférést kapnak a HTTFS (High-Tech Tender Finder System) rendszerünkhöz. Ez a vállalkozás adatait folyamatosan szembeállítja a jelenleg elérhető pályázati lehetőségekkel és megmutatja azokat, amelyekre a vállalkozás jogosult. Illetve a rendszer értesítést is küld az újonnan megjelent aktuális lehetőségekről.

!!! ÚJ szolgáltatás !!!

Pályázat megtaláló szolgáltatásunk EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE:

Nagyon sok megkeresést kapunk egyéni vállalkozóktól, hogy pályázati lehetőségeket keresnek. De eddig akikkel beszéltek ebben a témában, azok min azt mondták nekik, hogy SZÁMUKRA NINCS PÁLYÁZAT.

Pedig a valóság az, hogy VAN!

Tény, hogy az egyéni vállalkozók számára kevesebb pályázati lehetőség jelenik meg. Amik pedig megjelennek azok többségében “kisebb” összegűek,  mint  ami egy gazdasági társaság számára benyújtható. Illetve az egyéni vállalkozások között is vannak olyanok, akik nagyobb támogatásban részesíthetők mint a többi.

vallalkozova_valas_2

Tapasztalataink alapján, egy KATA-s egyéni vállalkozó 1 év alatt, 50.000-3.000.000 Ft közötti támogatásra tudja benyújtani pályázatát. Ezzel szemben egy SZJA-s egyéni vállalkozó akár 20.000.000 Ft-ra is pályázhat. Sok pályázatíró cég azért utasítja el az egyéni vállalkozókat, mert a kisebb pályázatokkal is ugyan úgy dolgozniuk kell, mint egy nagyobb volumenű pályázattal. Mi viszont a STANDARD szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy megkeressük és akár sikerdíj alapon elkészítjük az egyéni vállalkozók számára is elérhető “kisebb” támogatásokat is

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk – GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE:

EXCLUSIVE SZOLGÁLTATÁS:

 

Nap, mint nap keresnek fel minket cégvezeték és cégtulajdonosok, hogy fejleszteni szeretnék vállalkozásukat és  meg akarják tudni, milyen támogatási lehetőségek érhetők el  számára.

A 2021. január 1-én elindult új pályázati ciklusnak köszönhetően, folyamatosan vannak támogatási lehetőségek a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

Sokan azért maradnak le 1-1 támogatásról, mert nem értesülnek róla, hogy van nekik támogatás, mások pedig azért nem pályáznak, mert nincs idejük, hogy elolvassák a pályázatok felhívásait. Az EXCLUSIVE szolgáltatásunkat igényben vevő ügyfeleink, viszont nem maradnak le egyetlen lehetőségről sem. Megkeressük és leszűrjük számukra azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekre jogosultak. Illetve az együttműködés keretében nem csak a jelenlegi lehetőségeket mutatjuk meg, hanem segítséget nyújtunk abban is, hogy vállalkozás miként tud pályázatképes lenni. Miután pedig megtaláltuk a vállalkotás számára ideális pályázatot, akkor azt sikerdíj alapon készítjük el.

Így ügyfeleinknek nem kell 1-1 pályázat megíratásáért előre megbízási díjat fizetni! 

telephely_vezeto

VIP PLUSZ SZOLGÁLTATÁS:

 

A VIP Plusz szolgáltatásunkat, olyan cég tulajdonosoknak és cégvezetőknek fejlesztettük ki, akik több vállalkozásban is érdekeltek. Illetve céljuk, hogy ezek fejlesztését ne saját tőkéből kelljen finanszírozni, hanem akár pályázati pénzből is meg tudják tenni. A szolgáltatás keretébe ügyfeleik azon túl, hogy szinte havonta tudnak konzultálni céljaikról, szakértő kollégánkkal, 7 db pályázatot készítünk el neki sikerdíj alapon, segítséget kapnak pénzügyi és PR területen is. Ügyfeleink a regisztrációt követően, a saját felhasználói fiókjában tudják rögzíteni a vállalkozásaikat, hogy ne maradjanak le a lehetőségeikről. 

palyazatiro

Fontos kiemelni, hogy a VIP Plusz szolgáltatás keretében ügyfeleink nem csak gazdasági társaságokat (Bt., Kft., Rt) tudnak rögzíteni a felhasználói fiókjukba, hanem egyéni vállalkozásokat, illetve civil szervezeteket is (egyesületeket, alapítványokat).
Így ügyfeleink egy felhasználói fiókon belül meg tudják ismerni, az érdekeltségi körükben tartozó szervezetek számára elérhető támogatási lehetőségeket. A konzultációk keretében, szakértő kollégánk részletes tájékoztatást fog adni az elérhető támogatási lehetőségekkel kapcsolatban, illetve közösen megtudják alkotni a pályázatban kerülő projekteket. 

Ezt ne felejtse el!

Pályázat megtaláló szolgáltatásaink díja, már egy sikeres pályázat elnyerését követően többszörösen megtérülnek!

A pályázati lehetőséget senki sem veheti el tőlünk! 

Mi leegyszerűsítettük és felgyorsítottuk a pályázatfigyelést és pályázatkeresést. Tudd meg MOST, hogy mire pályázhatsz, és  tedd meg az első lépést vállalkozásod fejlesztése érdekében!

A nap 24 órájában eléri a támogatási lehetőségeit, és sikerdíj alapon készítjük el a kiválasztott pályázatot.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, keressen bizalommal!

logo

12 + 7 =

Az EU-s pályázatok forrása: palyazat.gov.hu

online pályázatfigyelő