AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ELŐL ELREJTETT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK!

ÍGY IGAZODJON KI A PÁLYÁZATOK ÚTVESZTŐJÉBEN !

ONLINE ELŐADÁS

Bálint Norbert,
a PályázatNekem.hu ügyvezetője

Sajnos ma Magyarországon az egyéni vállalkozók a legtöbb esetben hátrányos helyzetben vannak, ha fejleszteni akarnak. Nem kapnak hitelt, úgy gondolják, hogy pályázatok sincsenek a számukra és még a pályázatíró cégek is elküldik őket.

Így a legtöbben saját zsebből próbálják finanszírozni a vállalkozásuk fejlesztését, legyen az eszközvásárlás, ingatlan felújítás, bármi…

A legtöbben szeretnék fejleszteni a vállalkozásukat.Hiszen, ha egy vállalkozás folyamatosan fejlődik, akkor egyre többet fog termelni és így tud biztonságos anyagi hátteret nyújtani a vállalkozónak és családjának.

Egy egyéni vállalkozónak átlagosan elérhető pályázat

%

Nyertes pályázatból megvalósult fejlesztés

Jelenleg elérhető pályázatok száma

Regisztrált regisztrált egyéni vállalkozó

Az egyéni vállalkozók többsége nincs tisztában azzal, hogy nekik is vannak megfelelő pályázati lehetőségek. Sőt, az interneten és a médiában arról kommunikálnak, hogy egyéni vállalkozóknak nincs pályázat és jelenleg még EU-s pénz sincs. Mivel az emberek fejébe az lett elültetve, hogy EV-ként ne is reménykedjenek, hogy kapnak támogatást, automatikusan behúzzák a kéziféket.

Pedig pályázatok és támogatások nem csak Kft.-knek és nagy vállalatoknak vannak…

Viszont, ha egy egyéni vállalkozó saját magának akarja megtalálni a számára megfelelő támogatási lehetőségeket, az a visszajelzések szerint szinte lehetetlen küldetés! Hiszen meg kell vizsgálni a vállalkozás adottságait egy 15 lépésből álló kifejlesztett rendszerrel és ezeket szembe kell állítani az elérhető pályázatok jogosultsági feltételeivel, ami akár 100 támogatási lehetőség is lehet. 

Kell egy olyan megoldás, amely segítségével az egyéni vállalkozók is meg tudják ismerni a nekik megfelelő pályázati lehetőséget és ezekkel meg tudják valósítani fejlesztéseiket. A valódi pályázat megtalálásnak van kézzel fogható eszköze.

Ebben fogunk segítséget nyújtani “Az egyéni vállalkozók elől elrejtett pályázati lehetőségek!” díjmentes webináriumon.

PályázatNekem.hu
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
Dániel PárkányDániel Párkány
10:26 05 Sep 22
Csak ajánlani tudom! Egy sikeres pályázatot köszönhetek nekik!
Balogh SzabolcsBalogh Szabolcs
19:38 26 Jul 22
Hálát adok a sorsnak, hogy őket választottam, tapasztaltak, és rendkívül segítőkészek. mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Mark MeszarosMark Meszaros
12:40 25 Jul 22
Nemrégiben kezdtem el a közös munkát a céggel, eddig megvagyok elégedve a segítőkészségükkel. 4 csillagot adok azért, mert jelenleg a pályázatírás folyamatában vagyunk. Ha megnyerjük a pályázatot, akkor módosítani fogom 5-re.
TÜNDE LOVODICSTÜNDE LOVODICS
13:34 13 Jul 22
Nagyon segítőkészek, közvetlenek, öröm velük a közös munka!
Netti NémethNetti Németh
12:50 13 Jul 22
A Pályázatnekem.hu az egyik leglendületesebb, megbízhatóbb és professzionálisabb cég, akivel valaha találkoztam. Köszönöm a gyors munkátokat és azt, hogy fantasztikus emberek dolgoznak nálatok, akikre mindig lehet számítani, bármilyen kérdésről is van szó!
Béla SzabóBéla Szabó
22:15 12 Jun 22
Nagyon hasznos cég! Segítenek megtalálni a cégnek megfelelő pályázatokat és akár meg is írják. Maximálisan ajánlom!
js_loader

Ismerd meg a webinár szakértőjét!

Bálint Norbert vagyok, a PályázatNekem.hu tulajdonosa és ügyvezetője. A vállalkozásomat azzal a céllal indítottam útjára, hogy valós segítséget nyújtsak a magyar vállalkozásoknak, hogy megismerjék azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A Tender Hunter Kft., a PályázatNekem.hu üzemeltetője 2020-ban indult pályázati pénz segítségével. A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Ez idő alatt több, mint 1000 ügyfelünknek segítettünk megtalálni a nekik megfelelő pályázati lehetőségeket. Ezt úgy tettük, hogy egy teljesen új online pályázat megtaláló rendszert (High-Tech Tender Finder System) alakítottunk ki annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék lehetőségeiket és így ne csak nyertes pályázatuk, hanem megvalósult fejlesztéseik legyenek.

Az egyedi fejlesztésű rendszerünkkel sikerült elérnünk, hogy olyan vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is találunk pályázatokat, akiknek eddig ez teljesen kilátástalan volt.

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

 

Az egyéni vállalkozók elől elrejtett pályázati lehetőségek!
Így igazodj ki a pályázatok útvesztőjében!

2023. július 17. (hétfő) 19:00-20:00

ONLINE ZOOM ELŐADÁS

Az előadás díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com