Nyertes pályázat beadásának titka:

 

Több tényező is közrejátszik, hogy egy vállalkozás sikeres pályázatot tudjon beadni. Fontos és sokak általa leginkább nélkülözhetetlennek tartott tényező a profi pályázatíró közreműködése. Természetesen ez így is van, ahhoz, hogy egy megfelelően összeállított és kidolgozott pályázati anyag készüljön el, szükség van a megfelelő szakemberre. Kérd ingyenes E-Bookunk: 10+1 tanács, hogy mi alapján válassz pályázatírót! Kattints, ide! (Az oldal alján add meg neved, email címed és máris küldjük.)

 

Viszont az elmúlt években sokszor tapasztaltam azt, hogy nem a pályázatíró szakértelmén múlott egy nyertes pályázat beadása. Hanem azon, hogy nem a megfelelő időpontban értesült a vállalkozás a pályázati lehetőségről. Mire is gondolok itt? Több esetben kellett visszautasítanom, pályázni akaró vállalkozásokat és pályázat megíratására irányuló megbízásaikat, mert a pályázat beadásának túl közel volt a határideje. Egy nyertes pályázati anyag összeállításához, szükség van bizonyos időre és ez függ az elkészítendő pályázati anyag összetettségétől is. De fontos kihangsúlyozni, ha sikeres pályázati anyagot akarsz elkészíttetni, azt nem szabad az utolsó pillanatra tartogatni. A pályázati világban, Pató Pál úr mondata: „Ej, ráérünk arra még!” egyenlő a sikertelenséggel!

 

Ha szeretnéd, hogy te is pályázati pénzből tudd fejleszteni a vállalkozásod, nem engedheted meg magadnak, hogy nem ismered az aktuális pályázatokat! Ahogy azt sem, hogy későn értesülj róluk. Ezért mindenképpen fontos, hogy valaki figyelje, a számodra elérhető pályázatokat és ezekről a megjelenésükkor azonnal értesítsen is. Így megfelelő mennyiségű idő fog a rendelkezésedre állni, hogy megtaláld a megfelelő pályázatírót, aki elkészíti számodra a nyertes pályázatot.

Nyertes pályázat TIP TOP Apartmanház

 

Nyertes pályázat a Tip Top Apartmanháznak:

 

Néhány nappal ezelőtt, fantasztikus érzés volt, amikor Gémesi Edit, a Tip Top Apartmanház tulajdonosa óriási örömmel, hívott fel telefonon. Megkapta az hivatalos értesítést, azzal kapcsolatban, hogy vissza nem térítendő támogatásban részesül. Még soha nem pályázott és nem is voltsenki sem segítségére, aki figyelte volna a számára elérhető pályázatokat.

Bizalmat adott a nekem és a PályázatNekem.hu rendszerének. Az elsők között vette igénybe szolgáltatásunkat, a számára elérhető pályázat megjelenését követően, már néhány nap elteltével, be is volt nyújtva a pályázata. Ha nincs a PályázatNekem.hu, akkor a csodálatos Tip Top Apartmanház, további fejlesztéseit önerőből kellett volna Editnek megtenni. Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy segíthettem a vissza nem térítendő támogatás megszerzésében.

Ha pedig Szegeden jársz és szállásra van szükséged, keresd fel a Tip Top Apartmanházat!

 

Ha pedig szeretnéd átélni azt az örömöt, amikor megtudod, hogy vissza nem térítendő támogatást nyertél, AKKOR REGISZTRÁLJ MÉG MA!
 

 

Tudd, hogy milyen pályázatok igénybevételére vagy jogosult és döntsd el ki legyen a pályázatíród. Mind ezt egyszerűen, tények alapján a saját felhasználói felületeden.
Ne vesztegesd az időt!

 

Neked milyen tapasztalataid vannak a pályázatokkal kapcsolatban?
Írd le hozzászólásban!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com