Magánszemélyeknek új pályázatok.

Hétösszegző sorozat.

 

Az elmúlt hét folyamán több hír is megjelent, hogy magánszemélyeknek új pályázatok fognak megjelenni. Ezek közül van, ami már meg is jelent, de van olyan, amire még várnunk kell.

 

Vissza nem térítendő támogatás, napelemre:
Magánszemélyeknek új pályzatok 1

Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter, szeptember 24-én pénteken, Zalaegerszegen jelentettebe, hogy hosszú várakozás után újra lesz támogatás napelemre, a lakosság részére. A pályázatról előzetesen, annyit lehet tudni, hogy 30-40% -os vissza nem térítendő támogatást is nyerhetnek a családiház tulajdonosok. Pontos részletek, még nem ismertek, de a pályázati felhívás megjelenése már hamarosan várható. Az elmúlt három évben csak egy 90%-ban hitelt, 10%-ban önerőt megkövetelő uniós pályázatból lehetett a családi házak energiahatékonysági beruházásait, például napelem felszerelését megfinanszírozni. De érkezik a vissza nem térítendő támogatás!

GreenLight pályázatok keretében, háztartási gépek pályázat:

 

Szeptember 1-től, benyújthatók a hűtő és mosógép pályázatok is, az eddig megszokott telefon, tablet és számítógép, illetve weboldal támogatások mellett. A háztartási gépekre viszont kizárólagosan magánszemélyek adhatják be pályázataikat. Mind a két készülék esetében a támogatás 100%-os. A pályázatok benyújtása konkrét hűtőgépre és konkrét mosógépre történik. A gépek értéke 100.000 Ft.

Hűtőgép általános adatok:

Új és Garanciális

Kétajtós hűtőszekrény

Méretek: 54 x 57 x 144 cm

171L+42L tárolóhely

A+ energiaosztály

Magyar menü

Összes tartozék

1 év garancia

Magánszemélyeknek új pályázatok

Mosógép általános adatok:

Elöltöltős mosógép

1000ford /perc

Méretek: 41,6x 59,7 x 84,5 cm

A++ energiaosztály

Magyar menü

Összes tartozék

1 év garancia

WEBSIKER 2020 pályázat

 

Azok a magánszemélyek, akik pedig saját fejlődésükre és képzésükre keresnek támogatást, azoknak kihagyhatatlan lehetőség a WEBSIKER 2020 pályázat. Bár a pályázat elsősorban, olyan vállalkozóknak íródott, aki profi online marketinget és egyedi weboldalt akarnak. Ettől függetlenül, magánszemélyek is benyújthatják pályázataikat és részesülhetnek a 600.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban.

A nyertes pályázók ugyanis, olyan szintű tudásra tesznek szert a támogatás segítségével, amivel meg tudják alapozni a jövőjüket és elindíthatják új vállalkozásukat, aminek teljesen egyedi weboldala lesz és folyamatosan új vevők fogják őket megtalálni. A pályázattal kapcsolatos részleteket ITT eléred.

vállalkozói start program 1

A pályázatok benyújtásával kapcsolatban felmerülő kérdéseiddel, keress bizalommal!

info@palyazatnekem.hu

Ha pedig, folyamatosan naprakész szeretnél lenni, a számodra elérhető pályázatokkal kapcsolatban, ismerd meg, kifejezetten a lakosság számára szóló pályázatfigyelő szolgáltatásunk.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com