Ehhez a pályázathoz még nem érhető el videó.

Tulajdonságok

Pályázat kódszáma: RRF-REP-10.13.1-24

Beadhatóság kezdete: 2024.06.03

Beadhatóság vége: 2026.04.30

Minimum igényelhető támogatás: 100.000 Ft

Maximum igényelhető támogatás: 6.000.000 Ft

Minimális önerő: 14,3%

Támogatási intenzitás: 85,7%

Előleg mértéke: 75%

Támogatható tevékenységek köre: Kamat a 0%. Fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nem nyílászáró szerkezetnek minősülő épület külső határoló elemeinek rendszerszintű (teljeskörű) hőszigetelése, födémszigetelés. Támogatott a külső fal, lapostető (a hozzá közvetlenül kapcsolódó vízszigeteléssel), fűtetlen tetőtér esetén a padlásfödém, fűtött tetőteret határoló szerkezetek, alsó zárófödém árkád felett, alsó zárófödém fűtetlen pince feletti szerkezetek hőszigetelése és a kapcsolódó munkálatok elvégzése, és/vagy - Fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje / energia-megtakarítást eredményező korszerűsítése, o kizárólag nyílászárócseréhez kapcsolódóan épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékoló, vagy árnyékvető szerkezetek beépítése (önállóan nem támogatható tevékenység), és/vagy - Használati melegvíz (HMV)-rendszerek korszerűsítésére - Fűtéskorszerűsítés magas hatásfokú gázkazánnal (önállóan nem támogatható tevékenység) és a hozzá közvetlenül kapcsolódó kéménytechnikai fejlesztések elvégzése (utóbbi csak a hőtermelő berendezés korszerűsítésével, cseréjével együtt támogatható, önállóan nem) - hőtermelő berendezések korszerűsítése, cseréje korszerű berendezésekre: kondenzációs kazán, - szekunder fűtési kör átalakítása, hőleadó berendezések korszerűsítése vagy cseréje, - automatikus központi (hőforrás oldali) és helyi (hőleadó oldali) szabályozások kiépítése. - Meleg vizes puffertartály létesítése - Kizárólag az energetikai korszerűsítéshez kapcsolódó elemként (önállóan nem támogatható) a helyreállításhoz, javításhoz kapcsolódó költségek. a nyílászárók cseréjére vonatkozóan (meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt, új korszerű műanyag szerkezetű homlokzati nyílászárók beépítése a szükséges külső és belső oldali párkányokkal, valamint belső oldali kávajavítási munkákkal és minden szükséges segédanyaggal együtt)

Vállalások: Épületenként legalább 30%-os mértékű fajlagos primer energiafogyasztás csökkenést szükséges elérni . A pályázónak vállalnia kell (lakcímkártyával igazoltan) legalább egy éve magyarországi állandó lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, az Európai Gazdasági Térség valamely más tagállamának olyan állampolgára, A pályázó, aki tulajdoni hányaddal, vagy holtig tartó haszonélvezeti joggal rendelkezik. A korszerűsítendő ingatlan, 1990. december 31. előtt épült, életvitelszerűen lakott egy- vagy többlakásos családi házban. Az ingatlanban (lakcímkártyával igazoltan) legalább 2024. május 1. óta a Kölcsönigénylő állandó lakóhelye, vagy tartózkodási helye. Kizárólag lakáscélú energiafelhasználás történhet a fejlesztéssel érintett ingatlanban. A Pályázó vállalja hogy nincs bejeletve a felújítandó ingatlanba a vállalkozása.

Pályázat típusa: ,

Pályázat státusza:

Támogatás régiója: , , , , , , , , ,

Saját tulajdonú ingatlan:

18 évnél öregebb:

Magyar állampolgár:

Adó- vagy köztartozás:

60 napot meghaladó köztartozás:

Negatív adós a KHR listán:

Operatív program:

A pályázat eredeti kiírásának megtekintéséhez kattints ide

Érdekel a pályázat, és szeretnék részletesebb tájékoztatást kapni róla és kérem a pályázat megíratásához tartozó megbízási szerződést, amelyben sikerdíj alapon kérem a pályázat elkészítését.

Konzultációt kérek

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com