Ideális pályázati tanácsadás!

 

A palyazatnekem.hu csapatának elsődleges célja, hogy olyan hasznos pályázati információkkal tudjuk ellátni ügyfeleinket, ami kiemelkedő Magyarországon. Ezért is alakítottuk ki, a teljesen egyedülálló online pályázatfigyelő szolgáltatásainkat. Viszont teljesen megértjük azokat, akik első lépésként, nem szeretnék magukat elkötelezni egy évre, olyan szolgáltatásra, amit nem ismernek.

Valljuk be, a palyazatnekem.hu online szolgáltatásai olyanok, amilyenek, még nem voltak Magyarországon. Ezért sokakban, jogos lehet a bizalmatlanság.

 

Miben tud más lenni, mint más cég szolgáltatása?
pályázatíró
Úgy alakítottuk ki rendszerünket, hogy a tapasztalatainkat vettük alapul, amelyeket több száz pályázati megbeszélés alatt tapasztaltunk. Azt vettük észre, hogy a legtöbb vállalkozó szeretné fejleszteni vállalkozását, de sokszor nem tudja, milyen irányba is induljon el. A pályázatokkal kapcsolatban pedig nagyon sok tévhit kering az országban. Ezért, hogy információkhoz tudjanak jutni, kitöltenek egy ingyenes előminősítést egy-egy pályázatíró cégnél, ahova egy nagyon hangzatos hirdetés alapján jutottak el. Ezt követően felkeresi őket a pályázatíró cég munkatársa, hogy egy ingyenes pályázati konzultációra egyeztessenek időpontot. A megbeszélés létre is jön, de csak egy adott pályázatról beszélnek, arról, amire a pályázati előminősítés ki lett töltve.
Ezzel túl sok információhoz nem jutottunk a lehetőségeket tekintve, viszont egy pályázatot megismerünk és egy értékesítési tárgyalás kellős közepén találjuk magunkat, ahol meg akarnak győzni, hogy ők a legjobb pályázatíró cég, és ezt a pályázatot mindenképp meg kell íratnunk velük.

 

Ezt csináltam én is, ezért tudom, hogy miről beszélek.

 

Viszont ez, azért nem annyira rossz dolog, mint ammenyire, azt sokan gondolják. Azok számára, akiknek, viszont az adott pályázat valóban segítség a fejlesztési céljaik elérésében. Ez egy jó útvonal tud lenni, ha valóban egy megbízható pályázatíró cégnél járt. ( Ha tudni akarod, hogy mi alapján választd ki, az ideális pályázatírót, kérd ingyenes E-Bookunk)

Ezekre a kérdésekre, nagyon ritka, hogy a megbeszélés során választ is kap a kérdező. Ennek általában az az oka, hogy a pályázatíró cég munkatársa nem tudja a pontos válasz, és egyébként neki nem is ez a feladata. Hanem az, hogy az adott pályázatot és a pályázat megírását értékesítse.

Ahhoz pedig, hogy a fenti kérdésekre valaki meg kapja a választ, vagy külön megbízást kell adni a pályázatíró cégnek és várni kell a válaszra, vagy hosszas kutatómunkát kell végezni saját magának.

palyazatfigyelo nelkul
Ezek a tapasztalatok ösztönöztek, hogy megalkossuk a palyazatnekem.hu rendszerét és valós segítséget nyújtsunk a vállalkozások számára, hogy megismerjék a számukra elérhető pályázati lehetőségeket.

 

Nem csak az ideális pályázatfigyelést volt célunk megalkotni (részleteket ITT eléred), hanem az ideális pályázati tanácsadást is és konzultációt is. Nem csak a tapasztalatainkra támaszkodtunk, hanem felméréseket is végeztünk, hogy a vállalkozók számára milyen is az ideális pályázati tanácsadás?

Az ideális pályázati tanácsadás:

 

 • Személyre szabott, nem csak általánosságokról szól
 • Pályázatíró cégtől független pályázati tanácsadóval történi, akinek nem az eladás a célja.
 • Kitér az összes elérhető pályázati lehetőségre.
 • Közérthető kommunikációval tájékoztat a pályázatokról.
 • Lényegre törő.
 • Nem titkol el semmit a pályázatokkal kapcsolatban (pl.: kötelező vállalások, jogosultsági feltételek).
Ha eddig az volt a problémád a pályázatokkal, hogy nem ismerted a számodra elérhető lehetőségeket? Akkor egy ilyen tanácsadás, ezt megoldja.

 

Ha azért nem vettél igénybe pályázati konzultációt, mert nem szerettél volna, olyan megbeszélésre menni, ahol el akarnak neked? Akkor számodra ez az ideális megoldás.

 

Szemlyre szabott pályázati tanácsadásunk

 

A pályázati tanácsadásunkkal valós segítséget és tájékoztatást adjunk vállalkozóknak és cégvezetőknek, a számukra jelenleg elérhető pályázati lehetőségeikről. A tanácsadás megrendelése után egy adatlapot kell visszaküldeni a részünkre, követő 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, hogy meg tudjuk beszélni a tanácsadás pontos időpontját.

A tanácsadás, online felületen történik előre egyeztetett platformon és időpontban. (Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, Zoom, Google Meet)

 
Személyre szabott pályázati tanácsadás tartalma:

Részletes pályázati jogosultság ellenőrzés;

Megfelelő pályázatok összefoglalójának átküldése emailben.

Pályázati lehetőségek részleteinek ismertetése közérthetően.

Kiválasztott projekt megtervezésének megkezdése.

Gyakorlati tanácsok.

A tanácsadás díja: 7500 Ft +Áfa 

Személyre szabott pályázati tanácsadás 2
Nyertes pályázat
Miért érdemes igénybe venni tanácsadásunkat?

 

 • A tanácsadás nem csak egy pályázatról szól, hanem a vállalkozás számára elérhető összes pályázatról.
 • Közérthető tájékoztatás a pályázatokról, felesleges szakzsargon nélkül.
 • Teljeskörű információ nyújtás.
 • Pályázatíró cégtől független tanácsadóval történik a konzultáció.
 • Az igényléstől számítva, akár már 48 órán belül megvalósulhat a tanácsadás.
 • Valós konzultáció, nem értékesítési tárgyalás

Küldetésünk:

“Segíteni a vállalkozásoknak, hogy a bonyolult pályázati világban, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyekkel el tudják érni a kívánt fejlesztéseiket. ”

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com