A valós pályázat-megtaláló rendszer!

A magyar vállalkozások egyik legnagyobb problémája a pályázatokkal kapcsolatban, hogy nem ismerik a lehetőségeiket!

Ön tudja, hogy a vállalkozása pontosan milyen pályázatokra jogosult?

Nem…..?

Ezzel nincs egyedül, a legtöbb vállalkozó nem ismeri a lehetőségeit.

A pályázatok:
– bonyolultak…
– érthetetlenül vannak megfogalmazva…
– illetve sokan azt sem tudják, hogy hol keressék ezeket.

De van egy rendszer, ami segít!

Ez a PályázatNekem.hu HTTFS (High-Tech Tender Finder System) rendszere!

Mi az a HTTFS?

A PályázatNekem.hu létrehozta a HTTFS-t (High-Tech Tender Finder System), amely képes arra, hogy a vállalkozások pontos képet kapjanak arról, hogy jelenleg mennyi és milyen pályázatokra jogosultak.

Ez a rendszer megvizsgálja a vállalkozás azon adatait, amelyeket egy pályázatíró is ellenőrizne egy pályázat beadása előtt, hogy az valóban jogosult-e az adott támogatásra. Az ellenőrzött adatokat tükrében a HTTFS megvizsgálja a jelenleg elérhető pályázatokat és azok jogosultsági szempontjait. Ezek után végbemegy az ellenőrzött (vállalkozás adatai, pályázatok jogosultsági szempontjai) adatok mérlegelése és a rendszer képes megmutatni, hogy a vállalkozás pontosan mely pályázatok benyújtására jogosult.

A folyamatos adatellenőrzések eredményeként a felhasználók a rendszerben mindig megtalálják a számukra megfelelő pályázati lehetőségeket. A felhasználók, saját HTTFS fiókjukban megtekinthetik a számukra elérhető pályázatok
– összefoglalóját,
– tájékoztató videóját,
– a nyilvános felhívását, (pályázat részletek dokumentációja)
így minden fontos és elengedhetetlen információt, amelyek szükségesek egy sikeres pályázat beadásához.

A High-Tech Tender Finder System adatbázisába rögzítésre kerülnek az EU-s, az állami, a regionális, a kistérségi, és az egyéb más szervezetek által kiírt támogatási lehetőségek. Így olyan pályázatokat is képes megmutatni a vállalkozások számára, amelyekről eddig még nem is hallottak, de jelentős segítségek képesek biztosítani a működésben és a terjeszkedésben. A HTTFS a regisztrált felhasználók gazdasági adatait is folyamatosan ellenőrzi az e-cégjegyzékben és e-beszámolóban lévő nyilvános adatok alapján, ezzel biztosítva a a pályázatok megtalálásának pontosságát.

Próbálja ki DÍJMENTESEN!

A PRÓBA fiók 24 órán keresztül lesz csak aktív és ez idő alatt mutatja meg a vállalkozása számára megfelelő pályázati lehetőségeket!

HTTFS értesítési rendszer:

A High-Tech Tender Finder System rendelkezik egy értesítési rendszerrel, amely a felhasználókat értesíti a számukra megfelelő pályázatokkal kapcsolatos változásokról és a vállalkozás számára újonnan megjelent támogatási lehetőségekről. Az értesítő rendszer e-mailben küld tájékoztatást a pályázatokkal kapcsolatos információkról. Az elektronikus levelekből a felhasználó egy gomb megnyomással be tud lépni a saját HTTFS fiókjába és meg tudja tekinteni a támogatási lehetőségeivel kapcsolatos változásokat.

Ne maradjon le egyetlen lehetőségről sem!
Fejlesszen pályázati pénzből!

elérhető pályázatok uniós és hazai

Nem ismeri a pályázati lehetőségeit?

pályázat írás

Adja meg vállalkozása adatait!

ár érték a pályázatok írásánál

A HTTFS regisztrációs díj kifizetése.

pályázat író cégek fajtái

A HTTFS elvégzi a jogosultsági ellenőrzést.

Pár másodperc és meg van az eredmény.

Értesítést kap az új lehetőségeiről.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁST ÉS
REGISZTRÁLJON MÉG MA!

A HTTFS díja már egy nyertes pályázat esetében is többszörösen megtérül!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com