A valós pályázat-megtaláló rendszer!

CSAK MA 15% kedvezmény a 12 hónapos szolgáltatásunkra!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A PályázatNekem.hu – a HTTFS (High-Tech Tender Finder System) rendszere képes arra, hogy a vállalkozások pontos képet kapjanak arról, hogy pontosan milyen pályázatokra jogosultak, illetve személyre szabott értesítést küld az új támogatásokról! 

Ezzel a rendszerrel az elmúlt 3 évben több, mint 800 vállalkozásnak segítettünk megtalálni a nekik megfelelő pályázatot!

elérhető pályázatok uniós és hazai

Nem ismeri a pályázati lehetőségeit?

pályázat írás

Adja meg vállalkozása adatait!

ár érték a pályázatok írásánál

A HTTFS regisztrációs díj kifizetése.

pályázat író cégek fajtái

A HTTFS elvégzi a jogosultsági ellenőrzést.

Pár másodperc és meg van az eredmény.

Értesítést kap az új lehetőségeiről.

MIT CSINÁL A HTTFS rendszer?

A HTTFS megvizsgálja a vállalkozás azon adatait, amelyeket egy pályázatíró is ellenőrizne egy pályázat beadása előtt, hogy az valóban jogosult-e az adott támogatásra. Az ellenőrzött adatokat tükrében a HTTFS megvizsgálja a jelenleg elérhető pályázatokat és azok jogosultsági szempontjait. Ezek után végbemegy az ellenőrzött (vállalkozás adatai, pályázatok jogosultsági szempontjai) adatok mérlegelése és a rendszer képes megmutatni, hogy a vállalkozás pontosan mely pályázatok benyújtására jogosult.

A folyamatos adatellenőrzések eredményeként a felhasználók a rendszerben mindig megtalálják a számukra megfelelő pályázati lehetőségeket. A felhasználók, saját HTTFS fiókjukban megtekinthetik a számukra elérhető pályázatok
– összefoglalóját,
– tájékoztató videóját,
– a nyilvános felhívását, (pályázat részletek dokumentációja)
így minden fontos és elengedhetetlen információt, amelyek szükségesek egy sikeres pályázat beadásához.

A High-Tech Tender Finder System adatbázisába rögzítésre kerülnek az EU-s, az állami, a regionális, a kistérségi, és az egyéb más szervezetek által kiírt támogatási lehetőségek. Így olyan pályázatokat is képes megmutatni a vállalkozások számára, amelyekről eddig még nem is hallottak, de jelentős segítségek képesek biztosítani a működésben és a terjeszkedésben. 

HTTFS értesítési rendszer:

A High-Tech Tender Finder System rendelkezik egy értesítési rendszerrel, amely a felhasználókat értesíti a számukra megfelelő pályázatokkal kapcsolatos változásokról és a vállalkozás számára újonnan megjelent támogatási lehetőségekről. Az értesítő rendszer e-mailben küld tájékoztatást a pályázatokkal kapcsolatos információkról. Az elektronikus levelekből a felhasználó egy gomb megnyomással be tud lépni a saját HTTFS fiókjába és meg tudja tekinteni a támogatási lehetőségeivel kapcsolatos változásokat.

💥💥💥REGISZTRÁLJON MOST!💥💥💥

CSAK MA ÉJFÉLIG 15%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

A HTTFS díja már egy nyertes pályázat esetében is többszörösen megtérül!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com