VÁLLALKOZÓI GÁLA 2024


HÁZIREND

Az esemény területére való belépéssel a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit, adatkezelési tájékoztatót és a biztonsági rendszabályait. Tudomásul veszi, hogy a rendezők fenntartják a házirend betartásának jogát, amit az esemény során ellenőriznek.

Csak érvényes karszalaggal rendelkező vendégek léphetnek be az esemény területére. A beléptetés jogát fenntartják a szervezők. Az esemény megnyitása 2024. május 10-én, 8:50-kor történik. Az érvényes napi karszalaggal rendelkező vendégek 18:15-ig tartózkodhatnak az esemény területén. Az eseményt 2024 május 10-én, 19:00-ig kell elhagyniuk a vendégeknek.

Az eseményre csak azok léphetnek be, aki rendelkezik az eseményhez tartozó belépőjeggyel.

Az esemény területére tilos bevinni az alábbi tárgyakkal:

  1. Közbiztonságra különösen veszélyes eszközök, melyekre az 175/2003. (X.28.) Korm. Rendelet vonatkozik. Ide tartoznak olyan szúró- vagy vágóeszközök, melyek szúróhosszúsága vagy vágó éle 8 cm-t meghaladja, dobócsillagok, rugóskések, valamint jellegzetesen ütés céljára használható eszközök.
  2. Tiltott eszközök és tárgyak, mint például sűrített levegővel vagy szén-dioxiddal működő fegyverek, gázfegyverek, jelzőpisztolyok, hegyes végű vagy éles szélű tárgyak, kéziszerszámok, robbanóanyagok és kábítószer.
  3. Egyéb tiltott tárgyak közé tartoznak például szeszesitalok, dohányáruk kereskedelmi mennyiségben, gázpalackok, üvegek, esernyők, 1 métert meghaladó merev rudak, és gyúlékony anyagok.

Az esemény területén a beléptetéskor ruházat- és csomagátvizsgálat, valamint szúrópróbaszerű kábítószer ellenőrzés történik a biztonsági szolgálat által. Minden vitás kérdésben a biztonsági szolgálat helyi vezetője dönt.

Az eseményen tilos olyan tevékenységeket folytatni, mint a tűzgyújtás, a crow surfing, wall of death és minden más olyan tevékenység, ami mások szórakozását vagy testi épségét veszélyezteti.

Az eseményen az alkohol és kábítószer hatása alatt álló személyek belépése tilos. A dohányzás csak a kijelölt területeken engedélyezett.

A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a résztvevők felelőtlen magatartásából erednek.

Az eseményen való részvétellel elfogadja, hogy képfelvételek készülhetnek, és ezek felhasználásával kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos felhasználóival szemben.

Az esemény szervezői az információs, regisztrációs pult munkatársaihoz fordulhatnak észrevételeikkel, panaszaikkal és ötleteikkel. A talált tárgyakat az regisztrációs asztalnál adhatják le, elveszett tárgyaikat ugyanott keresse. Vigyázzanak a természeti értékekre, és ne szemeteljenek!

Kellemes időtöltést kívánunk az eseményen!

Fejleszd a vállalkozásodat úgy ahogy még az elején megtervezted!!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com