Fejlesztés a palyazatnekem.hu szolgáltatásaiban!

 

 

A fejlesztés a mai világban elengedhetetlen egy vállalkozás sikeréhez.

Ezt mi nem csak kommunikáljuk, hanem tesszük is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megkapják tőlünk azokat a szolgáltatásokat, amiket nem csak elvárnak, hanem amikkel minél szélesebb körben tudjuk segíteni őket a fejlesztéseik megvalósítása érdekében. Az elmúlt időszakban nagyon sok vállalkozás került nehéz helyzetbe, mind attól függetlenül, hogy szinte napról-napra jelennek meg különböző pályázatok, fontos szem előtt tartanunk, hogy a kormánya pályázatokon túl egyéb más eszközökkel segíti a vállalkozások talpra állását. S mivel egyre többen fordultak hozzánk azzal az igénnyel, hogy segítsünk neki, nem a csak pályázati lehetőségeik, hanem a számukra elérhető kedvező kamatozású hitelek megismerésében. Ezért szolgáltatásaink fejlesztését ebbe az irányba is megtettük és még tovább bővítettük.

A mai nappal, két új hivatalos partnerrel is bővült stratégiai partnercsapatunk!

 

 

  1. Szabó Anita: A TE PÉNZÜGYI MENTOROD

2008 óta foglalkozik pénzügyekkel és célja, hogy évente 10.000 család életét tudja jobbá tenni. Az elmúlt időszakban hatalmas hangsúlyt feketetett arra, hogy a szakértóje legyen a vállalati hitelezésnek is.

Több pénzintézettel is kapcsolatban áll és dolgozik együtt, annak érdekében, hogy ügyfelei számár az igényekhez leginkább megfelelő pénzeszközöket tudja közvetíteni.

www.atepenzugyimentorod.hu

 

 

  1. Szabó Andrea: HR tanácsadó és a munkaügyi pályázatok szakértője

2015-ben végeztt a Szent István Egyetemen emberi erőforrás szakos közgazdászként. Főként HR tanácsadást biztosít ügyfelei számára, viszont hatalmas tapasztalattal rendelkezik a munkaügyi központokon keresztül elérhető támogatások területén is. Így teljeskörű tájékoztatást és segítségnyújtást tud biztosítani a vállalkozóvá válási támogatások, munkahely megőrző- és teremtő támogatások területén.

https://tailorservices.webnode.hu

 

 

A ma éjféltől (2020.07.13. 24:00-tól) mindkettőjük szolgáltatása elérhető a pályázatnekem.hu EXCLUSIVE szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei számára, DÍJMENTESEN!

 

Ezen ügyfeleink, most már nemcsak megismerhetik a számukra elérhető pályázati lehetőségeket, megtalálják ezekhez a számukat legmegfelelőbb pályázatírókat és az éves szolgáltatás alatti 4 órás személyre szabott pályázati konzultációval élhetnek, hanem Szabó Anita biztosít számukra 1 óra vállalati hitelt tanácsadást és díjmentes hitelügyintézést, illetve Szabó Andrea előkészít egy számukra megfelelő NFSZ (Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat) által kiírt pályázatot.

 

 

Mi mindent megteszünk, hogy ügyfeleinknek minél szélesebb körben tudjunk segíteni a fejlesztéseik megvalósításában

 

Te mit teszel saját vállalkozásod fejlesztése érdekében?

 

 

Légy te is EXCLUSIVE ügyfelünk!

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com