Eszközbeszerzés, komplex fejlesztések, innovációs fejlesztések, érkeznek ősszel!

 

Az eszközbeszerzés pályázatok, talán a leginkább keresettebbek a vállalkozások áltat. Jelen esetben csak visszatérítendő támogatás elérhető erre a célra (GINOP 8.3.5-19), ami önmagában is hatalmas segítséget tud jelenteni a vállalkozások számára. De azért valljuk be, hogy a legtöbb vállalkozó és cégvezető eszközbeszerzésre vissza nem térítendő támogatásokat keresnek.

 

Hamarosan itt az idő!

új pályázatok

Ahogy közeledik a nyár vége, úgy érkezenek az új és újraindított pályázatok. Az ősz nem csak az iskolakezdést hozza idén, hanem a vállalkozások számára, szinte soha nem látott lehetőségeket.

Lesznek olyan támogatások, amelyekbe csoportosítanak még át forrást, hogy újra meg tudják nyitni és további vállalkozásokat tudjanak támogatni. Lesznek olyan pályázatok, amelyek eddig még nem voltak.

Hamarosan érkező pályázatok:

 

Az ősztől megjelenő és beadható pályázatok főként a közép-magyarországi területen kívüli térségben működő vállalkozásokat fogja támogatni. De a pest megyei vállalkozásoknak sem kell csüggedniük, hiszen még ebben az évben számukra is fognak megjelenni pályázatok.

 

Az előzetes információk szerint, minimum hét új pályázatra nyújthatják be majd igényeiket, ősztől a pest megyén kívüli vállalkozások. A pályázatokban, olyan fejlesztésekre lehet támogatást igényelni, mint eszközbeszerzés, informatikai fejlesztés (mesterséges intelligencia használata), komplex fejlesztések, foglalkoztatás- bővítés. Ezeken túl lesz olyan támogatás, ami kifejezetten a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- kisvállalkozásokat fog támogatni, hasonló módon, mint a GINOP/VEKOP vállságkezelő támogatások.

 

(VEKOP: Versenyképes Közép Magyarország Operatív Program)

(GINOP: Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program)

 

Néhány várható pályázat:
  • VEKOP 1.2.6-20, mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatás
  • GINOP 1.2.8-20 mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatás
  • GINOP 1.2.9-20 Hátrányos helyzetű településen működő mikro- kisvállalkozások támogatása
  • GINOP 3.2.8-20, Mesterséges intelligencia alkalmazása támogatás
  • GINOP 1.2.14-20, divat és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
  • GINOP 1.2.12-20, élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása
  • GINOP 5.3.12-19, foglalkoztatás-bővítés ösztönzése pályázat
  • GINOP 3.1.6-20 digitális élményközpontok hálózatának továbbfejlesztése

 

Forrás : palyazat.gov.hu

Ha vállalkozásod van vagy céget vezetsz, akkor mostantól elengedhetetlen, hogy együtt dolgozz, olyan szakemberrel, aki azonnal értesít a számodra megfelelő pályázatok megjelenéséről.

Ha szeretnéd vállalkozásodat pályázati pénzből fejleszteni, ismerd meg Online Pályázatfigyelő szolgáltatásainkat!

siker
tudás nélkül

Szolgáltatásainkat kifejezetten a vállalkozások, azon problémájának megoldására alakítottuk ki, amely miatt sokan nem adtak be pályázatot a fejlesztéseik megvalósításához.

Ez a probléma: A vállalkozók és cégvezetők nehezen igazodnak ki, a pályázatok túlbonyolított világában és nem ismerik a számukra elérhető támogatásokat.

 

Megoldás!

Új alapokra helyezett pályázatfigyelési rendszert fejlesztettünk ki, amely csak a vállalkozásod számára megfelelő pályázatokról értesít, felesleges hírlevelek nélkül. Saját felhasználói fiókodban, a nap 24 órájában eléred azon pályázatok összefoglalóját, amelyekre jogosult vagy és te döntöd el, hogy ki a lesz az a pályázatíró, akit megbízol a pályázat megírásával.

Ezen túl lehetőséged van személyre szabott pályázati konzultáció igénybevételére.

 

Regisztrálj még ma és ne maradj le többé egyetlen pályázati lehetőségről sem!
 
Fejlődj és terjeszkedj pályázati pénzből!
Te honnan értesülsz a pályázatokról?
Írd le hozzászólásban!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com