Családi ház felújítás pályázat 2020

 

 

“Lesz családi ház felújítás pályázat 2020- ban?”

Az elmúlt hónapokban nagyon sokszor találkoztam ezzel a kérdéssel ügyfeleimtől és ismerőseimtől. Sajnos azt kellett mondanom, hogy nem tudom, mert semmilyen megerősített hiteles forrásból nem kaptam erről információt. Viszont most már nagy örömömre szolgál, hogy azt tudom mondani: IGEN, és 2021-ben is!

Sőt hozzá kell tenni, hogy mára már azt is tudjuk, hogy nem csak napelem rendszer telepítésére lesz pályázati lehetőség magánszemélyeknek, hanem azok is részesülhetnek támogatásban, akik egyéb felújítást végeznek el otthonukon.

Hozzá kell tennem, hogy jelen esetben egyik lehetőségről sem tudunk teljeskörű tájékoztatást nyújtani, megt nem jelentek meg a hivatalos tájékoztatók és felhívások. Az viszont biztos, hogy nagyon régóta nem látott, támogatások érkeznek a lakosság számára.

 

 

Napelem támogatás:

Arról már írtunk, hogy hamarosan meg fog jelenni egy olyan pályázat, amely az előzetes információk szerint, 30-40% vissza nem térítendő támogatást fog biztosítani, napelemes rendszer kialakítására. Ezt a pályázatot hatalmas várakozás övezi mind a mai napi. Hiszen az elmúlt években csak visszatérítendő támogatás állt rendelkezésre (0%-os hitel), ami esetében is legalább10% önerővel rendelkeznie kellett a pályázónak. Most viszont megérkezett a várva várt hír, LESZ VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS. Ezt Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter jelentette be Zalaegerszegen, szeptember 25-én.

Magánszemélyeknek új pályzatok 1
Otthonfelújítási Program
Családi ház felújítás

Családi ház felújítás támogatás fog érkezni, ezt jelentette be Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter. 2021. január 1. után, azok a családok, akik legalább egy gyermeket nevelnek, és otthonuk felújításában kezdenek, azok a felújítási költségeknek az 50%-át vissza tudják igényelni az államtól, maximum 3.000.000 Ft-ig. Az előzetes információk alapján a támogatás ki fog terjedni az anyagbeszerzésre és a munkadíj költségeire is. Arra kérdésre pedig, hogy „Milyen felújítási munkálatok lesznek támogathatók?”, azt a választ adta a miniszter, hogy a támogatás igényelhető lesz energetikai korszerűsítésre vagy fürdőszoba-, konyha-, vagy az önálló otthon felújításra is. Természetesen a maximum 3.000.000 Ft visszaigényléséhez, a költségeket számlákkal kell igazolni. Az „otthonfelújítási program” további részleteire, még néhány hetet várni kell, mert a még kidolgozás alatt van, de az már biztos, hogy hatalmas segítség lesz ez a támogatás azoknak, aki már régóta tervezik az otthonuk felújítását. Most a felújítás költségének a felét, meg tudják spórolni.

Ha szeretnéd, hogy mindig naprakész legyél a számodra elérhető összes támogatással kapcsolatban. Regisztrálj még ma, a magánszemélyeknek szóló online pályázatfigyelésünkre!

Magánszemélyeknek új pályázatok

Tudd meg, hogy jogosult vagy-e

hűtőgép támogatásra;

mosógép támogatásra;

számítógép támogatásra;

okostelefon támogatásra;

energetikai korszerűsítésre?

Ne maradj le egyetlen lehetőségről sem!

 

Csatlakozz, FB csoportunkhoz és osztd meg pályázati tapasztalataid másokkal, légy a palyazatnekem.hu új közösségének tagja!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com