ÁTVERÉSEK A PÁLYÁZATI VILÁGBAN!


ÍGY TUDJA ELKERÜLNI, HOGY ÖNT IS BECSAPJÁK A KÓKLEREK.

DÍJMENTES ONLINE ELŐADÁS

vannak-e palyazati lehetosegek

 A vállalkozok folyamatosan fejleszteni akarják cégüket, hiszen tudják, hogy a fejlesztések adnak biztonságot.

Viszont amikor egy vállalkozó elkezdi megtervezni, hogy milyen fejlesztéseket szeretne megvalósítani, akkor az első akadály, hogy az elmúlt időszakban az árak óriási mértékben megdrágultak. Így a legtöbben halasztják a beruházást, mert nem akarnak mindent saját zsebből fizetni.

A fejlesztések finanszírozásának legjobb egyik formája, ha pályázati pénzből lehet azt megtenni. Viszont sokan nem vágnak bele a pályázásba, mert nagyon sok negatív tapasztalatról lehet hallani. Sok etikátlan pályázatíró cég van, akik átverik a vállalkozókat.

Egy ügyfélnek átlagosan elérhető pályázat

%

Nyertes pályázatból megvalósult fejlesztés

Jelenleg elérhető pályázatok száma

Regisztrált elégedett ügyfelek száma

Az elmúlt években nagyon sok kókler pályázatíró és pályázatíró cég jelent meg a piacon. Ezek a cégek nagyon sok vállalkozózót vertek át több százezer forinttal. Ezzel a magatartással nem csak a vállalkozókat verték át, hanem a pályázati világról is negatív képet hoztak létre, amivel nagyon megnehezítették az etikus cégek működését. 

Egy pályázat sikeres elnyerésének titka a jól kialakított együttműködés a pályázó és a pályázatíró között. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő körültekintéssel legyen kiválasztva az a pályázatíró cég, akire a vállalkozó rábízza a pályázatának kezelését. Összeállítottunk egy 10+1 pontból álló ellenőrző listát, hogy amely segítségével a vállalkozások el tudják kerülni, hogy őket is átverjék a kóklerek.

Fontos, hogy mielőtt egy vállalkozó pályázni kezd, meg kell ismernie a számára megfelelő pályázatokat és ki kell választania azt a szakértő, akivel sikeresen tudnak együttműködni a pályázat megnyerése érdekében.

Ebben fogunk segítséget nyújtani az “ÁTVERÉSEK A PÁLYÁZATI VILÁGBAN” díjmentes webináriumon.

PályázatNekem.hu
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
Dániel PárkányDániel Párkány
10:26 05 Sep 22
Csak ajánlani tudom! Egy sikeres pályázatot köszönhetek nekik!
Balogh SzabolcsBalogh Szabolcs
19:38 26 Jul 22
Hálát adok a sorsnak, hogy őket választottam, tapasztaltak, és rendkívül segítőkészek. mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Mark MeszarosMark Meszaros
12:40 25 Jul 22
Nemrégiben kezdtem el a közös munkát a céggel, eddig megvagyok elégedve a segítőkészségükkel. 4 csillagot adok azért, mert jelenleg a pályázatírás folyamatában vagyunk. Ha megnyerjük a pályázatot, akkor módosítani fogom 5-re.
TÜNDE LOVODICSTÜNDE LOVODICS
13:34 13 Jul 22
Nagyon segítőkészek, közvetlenek, öröm velük a közös munka!
Netti NémethNetti Németh
12:50 13 Jul 22
A Pályázatnekem.hu az egyik leglendületesebb, megbízhatóbb és professzionálisabb cég, akivel valaha találkoztam. Köszönöm a gyors munkátokat és azt, hogy fantasztikus emberek dolgoznak nálatok, akikre mindig lehet számítani, bármilyen kérdésről is van szó!
Béla SzabóBéla Szabó
22:15 12 Jun 22
Nagyon hasznos cég! Segítenek megtalálni a cégnek megfelelő pályázatokat és akár meg is írják. Maximálisan ajánlom!
js_loader

Ismerd meg a webinár szakértői!

Bálint Norbert vagyok, a PályázatNekem.hu tulajdonosa és ügyvezetője. A vállalkozásomat azzal a céllal indítottam útjára, hogy valós segítséget nyújtsak a magyar vállalkozásoknak, hogy megismerjék azokat a pályázati lehetőségeket, amelyekkel meg tudják valósítani céljaikat.

A Tender Hunter Kft., a PályázatNekem.hu üzemeltetője 2020-ban indult pályázati pénz segítségével. A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Ez idő alatt több, mint 1000 ügyfelünknek segítettünk megtalálni a nekik megfelelő pályázati lehetőségeket. Ezt úgy tettük, hogy egy teljesen új online pályázat megtaláló rendszert (High-Tech Tender Finder System) alakítottunk ki annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék lehetőségeiket és így ne csak nyertes pályázatuk, hanem megvalósult fejlesztéseik legyenek.

Az egyedi fejlesztésű rendszerünkkel sikerült elérnünk, hogy olyan vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is találunk pályázatokat, akiknek eddig ez teljesen kilátástalan volt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com