Ajánlói program

Használd ki kapcsolataid, keress pénzt ajánlással!

Ajánlói Partner Program:

Az ajánlói program alapja, hogy az együttműködések, minden fél részére sikeres eredményeket hozzon. A szolgáltatásunknak köszönhetően, a vállalkozások megtudják, hogy milyen fejlesztések megvalósítására tudnak pályázni. A partner program, azoknak lett kifejlesztve, akik cégekkel dolgoznak együtt, legyen az akár az ügyfelük vagy akár együttműködő partnerük, alvállalkozójuk.

Az ajánlói program összefoglalója:

Az biztos, hogy minden vállalkozás célja a fejlődés. Adj lehetőséget az környezetedben lévő cégeknek, hogy megismerhessék a számukra elérhető pályázatokat és ebből profitálj Te is!

Első lépésként, regisztrálnod kell alábbiakban található REGISZTRÁLJ MOST gomb segítségével. Regisztráció veled pontosan olyan folyamaton fogsz keresztül menni mint azok a vállalkozások is szolgált. Ide is pontosan milyen adatokra megadására van szükség ahhoz, hogy valaki igénybe tudja venni a szolgáltatásokat.

Regisztrációt követően, te is rendelkezni fogsz egy saját felhasznélói fiókkal pályázotnekem.hu.

A felhasználói fiókoban pontosan látni fogod, hogy összesen hány ügyfelet ajánlottál nekünk. Azt is tudni fogod, hogy az adott hónapban hány ügyfél érkezett általad a palyazatnekem.hu rendszerébe. Ezt úgy tudjuk naprakészen tartani, hogy találni fogsz különböző a fiókodban  különböző forráskódokat és linkeket. 

 

Forráskódok:

Abba lesznek a segítségedet, hogy ezeket be tudod építeni weboldaladba és így a te oldalakon keresztül jutnak el  hozzánk az általad ajánlott vállalkozások és azonnal igénybe tudják venni a szolgáltatásunkat ez a rendszer rögzít.

 

Linkek:

Több linket is fogsz találni, amelyek mindegyike egy szolgáltatás csoportunkat jelöli meg, a kiválasztott  linket be tudod másolni akár hírlevélbe, SMS-be vagy akár messenger üzenetben. Aki azt megkapja és rákattint, az közvetlenül az oldalunkon el tudja olvasni a szolgáltatásainkat és meg is tudja azt rendelni, amit rendszer azonnal rögzít.

 

Ajánlói partner bemutatkozó oladal: 

Minden ajánlói parnerünknek, biztosítunk egy saját aolodalt, amennyiben igényli és itt bemutathatja tevékenységét. Mindezen túl, amennyiben egy adott pályázatban elszámolható a  tevékenysége, abban az esetben viszont ajánjuk ügyfeleinknek.

Feltöntetjük az ellérhetőségeit, hogy mindenki könnyedén megtalája. (pl: Kiemelt partnerünk: futofolia.hu

 

Légy Te is partnerünk és segítsünk együtt a környezetedben lévő vállalkozásoknak!

 

Csatlakozz Ajánlói Partner Programunkhoz!

 

Amit tudni kell az Ajánlói Partner Programról:

  • Rendelkezz aktív regisztrációval, az online pályázatfigyelésre
  • Oszd meg szolgáltatásunkat ügyfeleiddel, partnercégeiddel, az erre a célra kifejlesztett egyedi rendszerünkön keresztün!
  • Az általad ajánlott cégeknek, egyedi kedvezményt biztosítunk.
  • Az ajánlói tevékenységéért, jutalékot fizetünk.
  • Ajánlunk azon ügyfeleinknek, akiknek a céged szolgáltatására van szüksége.

 

Segíts a környezetedbenben lévő vállalkozásoknak, hogy tudjanak fejlődni! Mi ezt jutalmazzuk és segítünk, hogy neked is több ügyfeled legyen.

Cím:

 Székhely:

2724, Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.

  

Ügyfélfogadás:

1076, Budapest Garay tér 20./B 6.emelet

(előre egyeztetett időpontban)

Központi telefon:

 

+36 31 200 2726

 

 

Telefonos ügyfélszolgálati idő:

hétfő: 17:00-19:00

szerda: 10:00-12:00

csütörtök: 17:00-19:00

E-mail:

Információ kérés: 

info@palyazatnekem.hu

Regisztrált ügyfeleknek:

ugyfelszolgalat@palyazatnekem.hu