Ajánlói programunk

Használd ki kapcsolataid, keress pénzt ajánlással!

Ajánlói Programunk:

Ajánlói programunk alapja, hogy az együttműködések, minden fél részére sikeres eredményeket hozzanak. A szolgáltatásunknak köszönhetően, a vállalkozások megtudják, hogy milyen fejlesztésekre tudnak pályázni.A partner program, azoknak lett kifejlesztve, akik cégekkel dolgoznak együtt, legyen az akár az ügyfelük vagy akár együttműködő partnerük, alvállalkozójuk.

Az ajánlói programunk összefoglalója:

Az biztos, hogy minden vállalkozás célja a fejlődés. Adj lehetőséget az környezetedben lévő cégeknek, hogy megismerhessék a számukra elérhető pályázatokat és ebből profitálj Te is!

Első lépésként, regisztrálnod kell alábbiakban található REGISZTRÁLJ MOST gomb segítségével. Regisztráció veled pontosan olyan folyamaton fogsz keresztül menni mint azok a vállalkozások is szolgált. Ide is pontosan milyen adatokra megadására van szükség ahhoz, hogy valaki igénybe tudja venni a szolgáltatásokat.

Regisztrációt követően, te is rendelkezni fogsz egy saját felhasznélói fiókkal pályázotnekem.hu.

A felhasználói fiókoban pontosan látni fogod, hogy összesen hány ügyfelet ajánlottál nekünk. Azt is tudni fogod, hogy az adott hónapban hány ügyfél érkezett általad a palyazatnekem.hu rendszerébe. Ezt úgy tudjuk naprakészen tartani, hogy találni fogsz különböző a fiókodban  különböző forráskódokat és linkeket.

 

Forráskódok:

Abba lesznek a segítségedet, hogy ezeket be tudod építeni weboldaladba és így a te oldalakon keresztül jutnak el  hozzánk az általad ajánlott vállalkozások és azonnal igénybe tudják venni a szolgáltatásunkat ez a rendszer rögzít.

 

Linkek:

Több linket is fogsz találni, amelyek mindegyike egy szolgáltatás csoportunkat jelöli meg, a kiválasztott  linket be tudod másolni akár hírlevélbe, SMS-be vagy akár messenger üzenetben. Aki azt megkapja és rákattint, az közvetlenül az oldalunkon el tudja olvasni a szolgáltatásainkat és meg is tudja azt rendelni, amit rendszer azonnal rögzít.

 

Ajánlói partner bemutatkozó oladal: 

Minden ajánlói parnerünknek, biztosítunk egy saját aolodalt, amennyiben igényli és itt bemutathatja tevékenységét. Mindezen túl, amennyiben egy adott pályázatban elszámolható a  tevékenysége, abban az esetben viszont ajánjuk ügyfeleinknek.

Feltöntetjük az ellérhetőségeit, hogy mindenki könnyedén megtalája. (pl: Kiemelt partnerünk: futofolia.hu)

 

Légy Te is partnerünk és segítsünk együtt a környezetedben lévő vállalkozásoknak!

 

Csatlakozz Ajánlói Programunkhoz!

 

Amit tudni kell az Ajánlói Partner Programról:

  • Rendelkezz aktív regisztrációval, az online pályázatfigyelésre
  • Oszd meg szolgáltatásunkat ügyfeleiddel, partnercégeiddel, az erre a célra kifejlesztett egyedi rendszerünkön keresztün!
  • Az általad ajánlott cégeknek, egyedi kedvezményt biztosítunk.
  • Az ajánlói tevékenységéért, jutalékot fizetünk.
  • Ajánlunk azon ügyfeleinknek, akiknek a céged szolgáltatására van szüksége.

 

Segíts a környezetedbenben lévő vállalkozásoknak, hogy fejlődjenek ők is.  Ezt mi jutalmazzuk és segítünk, hogy neked is több ügyfeled legyen.

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 70 345 2244

E-mail

info@palyazatnekem.hu